Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам предвид на финала на трудния период, през който орязаха дестинации и честоти, наемаха самолети.

• Харесвам 1
Публикувано:

Май не сме разучавали задълбочено сравнително новата опция на Уиз да се търсят полети със самостоятелен трансфер. Един пример като алтернатива на Airbaltic, ако случайно се наложи и те да пуснат кепенците. Отиване в събота до Талин през Варшава,  почти 11 часа престой.

image.png.7271c04282d45ffabde5ddde4ab59535.png

Връщане във вторник към сряда, но този път нощувка или във Варшава или в Краков.

image.png.e081796001ca1138d029d19aa21fa996.png

Или тръгване отново в събота през Варшава..

image.png.ab4f9b7f1726ee947a431746a6408ea0.png

...но този път връщане от Вилнюс в сряда през Краков без да се налага нощувка.

image.png.76c3d05438e1b951caa22f20f338c506.png

Със сигурност не са най-добрите примери за посещение на Прибалтика( и Полша), но имайки предвид възможността да плащаме с кредити ми се струва, че си струва да поразучим тази функционалност на сайта за повече дестинации, недостъпни с директен полет. 🙂

• Харесвам 9
  • Браво 2
Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Май не сме разучавали задълбочено сравнително новата опция на Уиз да се търсят полети със самостоятелен трансфер. Един пример като алтернатива на Airbaltic, ако случайно се наложи и те да пуснат кепенците. Отиване в събота до Талин през Варшава,  почти 11 часа престой.

image.png.7271c04282d45ffabde5ddde4ab59535.png

Връщане във вторник към сряда, но този път нощувка или във Варшава или в Краков.

image.png.e081796001ca1138d029d19aa21fa996.png

Или тръгване отново в събота през Варшава..

image.png.ab4f9b7f1726ee947a431746a6408ea0.png

...но този път връщане от Вилнюс в сряда през Краков без да се налага нощувка.

image.png.76c3d05438e1b951caa22f20f338c506.png

Със сигурност не са най-добрите примери за посещение на Прибалтика( и Полша), но имайки предвид възможността да плащаме с кредити ми се струва, че си струва да поразучим тази функционалност на сайта за повече дестинации, недостъпни с директен полет. 🙂

Как се стига до тази възможност - 1 стоп и самостоятелен трансфер? Като задам началното летище, не получавам резултати от търсене до друго, което не е в списъка им с директни полети. 

Публикувано:

От началната страница просто трябва да сложиш отметката на "Полети със самостоятелен трансфер" и след това от падащото меню ти излизат всякакви дестинации, не само тези с директен полет.

image.png.3379d8392006a805f66bb836eb2f4796.png

• Харесвам 6
Публикувано:

Бошкеее, доживях! 😃

image.png.4362f6d1a8fc037d73dee7948b5f93a7.png

А с какво ми помага Уиз в случая – вероятно трансферът не е гарантиран от изчезване на едната отсечка, та бих си купила подобно нещо само в рамките на близките две-три седмици

• Смея се 2
Публикувано:

Аха, открих го в сайта им, не в приложението.

Засега и при тези условия ще се въздържа да го ползвам поради 2 основни на пръв поглед недостатъка:

- има такса за резервация към партньорската организация, т.е. един вид плащаш нещо като застраховка;

- цените са без дискаунт и пише, че не може да се ползва членството.

Допълнително при дестинации с различна валута избираш само една и предполагам там също те цакат.

В края на юни ми предстои връщане от Копенхаген към Букурещ през Варшава. Директният полет така и не доби приемлива за мен цена, въпреки че пуснаха и втори полет в същия ден, та се принудих да купя двете отсечки поотделно.
Ето какво се получава към сегашния момент за тези полети:

- с опцията за самостоятелен трансфер и 1 стоп

IMG_6035.png.4dd17419da8aaa419ce8e8b1d1edd0db.png
IMG_6039.png.354447e3f13f1982ef196281ac368ede.png
* членството не важи, но все пак не се губи 20€ разлика за двата билета, а по-малко (само от превалутирането може би)

IMG_6038.png.47469ecb5581d06f2ac3a5822d0d8002.png

- със самостоятелен трансфер в буквалния му смисъл, т.е. аз да си го правя на свой риск

IMG_6036.png.bca936aa27fd5cef864071fa0297a4a3.png

IMG_6037.png.e8d0e3b65111266200409e23098057f5.png

Общо към 15€ разлика и това са сумите след превалутирането по дървения им курс съответно от крони и злоти в евро. 
Аз като имам 11 часа престой, мерси за тяхната услуга - платен самостоятелен трансфер 😉

Публикувано:

Защото се презастраховат с максимално дълго прекачване.То си пише , че е дело на  Dohop , които са на пазара от  доста години.Това не е продукт на Wizz  и не се гарантира от Wizz.Договорили са взаимоизгодно партньорство.

Публикувано:

За мен опцията има чисто информативна цел, от там насетне нищо не пречи да се купуват отделно отсечките. Ценното в случая е, че ти предлагат варианти само с техни полети, което пък е супер ако имаш натрупан кредит да използваш. След като azair тотално се скапаха всяка търсачка за нискотарифки е добре дошла. 

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 15 минути , iMari каза:

За мен опцията има чисто информативна цел, от там насетне нищо не пречи да се купуват отделно отсечките. Ценното в случая е, че ти предлагат варианти само с техни полети, което пък е супер ако имаш натрупан кредит да използваш. След като azair тотално се скапаха всяка търсачка за нискотарифки е добре дошла. 

Вече и Гугъл флайтс предлагат самостоятелен трансфер, в другия таб за най-ниски цени. Не мисля, че изчерпват всички варианти обаче.

• Харесвам 3
Публикувано:

А защо мислите наистина, че Уиз пуснаха такива цени за след седмица? Аз такива цени до Барселона по 15 евро не съм виждал никога, Сардиния, Мадрид - всичко беше “под ножа”… 

Или нямат хора, щото са се наплашили от кризата с горивата или Уиз има проблем с кеша и събира кеш, но второто няма логика, защото полетите са след седмица и щат-нещат трябва да ги изпълнят. 

Публикувано:

Изведнъж пуснаха много нови линии и допълнителни честоти при вече съществуващи. Няма как да ги запълнят толкова бързо.

Вероятно след почти пълното оттегляне от Близкия изток сега им се налага да пренасочват капацитет и България предоставя такава възможност към момента. Краткосрочно едва ли ще отменят полети, но средносрочно или ще започнат да продават на по-високи цени, или ще се опитат да пренасочат капацитет по други линии. В момента едва ли им излиза сметката, но вероятно нямат и много други по-добри опции.

Интересното е, че Раян си продават безобразно скъпо при генерално по-лоши дни и часове на излитане според мен. Необяснимо е защо им върви толкова. 

Иначе някакси не вярвам Уиз да да пред ексистенциална криза. Държат се супер почтено, включително с изплащане на обезщетения и поне нашите полети напоследък са или навреме или кацат по-рано. Единствения път когато закъсняха, беше малко над 3 часа и ни изплатиха обезщетение за 10 дни. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Поне от София не са пълни. Преди два дни вече е сезон от Палма към София самолета е бил на 50%.

Днес летя за Римини, чекирах на ръба на 3-те часа и имаше доста седалки за избор поне 6-8 реда, ако се сумира всичко.

Явно не са пълни, едно че всичко расте като цени, второ някои ги е страх.

• Харесвам 2
Публикувано:

Страх ги е да летят до Римини ли ? 

А може причината да е доста по-прозаична.Тук много се говори колко сме забогатели , но Европа става все по-скъпа и може би хората просто започват да се ограничават в пътуванията, посрещайки и по-неотложни разходи , ипотеки и т.н.

Само Wizz знаят истината.

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

‼️Изглежда, че полетите до Шарм ще претърпят промяна‼️

Линията трябваше да започне на 03.07.2026, но сега не ми показва цени на полетите за юли-септември, а чак за от 01.10.2026. Или е временен бъг, или променят датата на стартирането ѝ…

Има резервация за 10.07.2026, която все още е потвърдена и нямам имейл за анулация. 🤔

IMG_1791.png

IMG_1792.png

IMG_1793.png.961d45d9fec62b22ea05b091ad5eb438.png

Редактирано от r_nikolov1
Извинявам се, объркал съм темата
  • Замислям се 3
Публикувано:

Уиз освен че ни четат, но и работят посред нощите в петък с/у събота 😄

След нашия малък дебат, търсенето с възможност за селф трансфер вече е и в приложението. 
Върна се възможността за лесна смяна на посоките. Тъкмо мислех да ви се оплача, че всеки път трябва да ги изписвам 😜

IMG_6040.jpeg.f68bcff3333fa7fba00f5245755efd6a.jpeg

• Харесвам 12
  • Браво 2
Публикувано:
преди 4 часа, stanimir каза:

Страх ги е да летят до Римини ли ? 

А може причината да е доста по-прозаична.Тук много се говори колко сме забогатели , но Европа става все по-скъпа и може би хората просто започват да се ограничават в пътуванията, посрещайки и по-неотложни разходи , ипотеки и т.н.

Само Wizz знаят истината.

Абе от моите ограничени наблюдения поскъпването в България е драстично повече, отколкото в останалата Европа. 

• Харесвам 4
Публикувано:
44 minutes ago, neuromancer said:

Абе от моите ограничени наблюдения поскъпването в България е драстично повече, отколкото в останалата Европа. 

Имах предвид и че заради поскъпването в България някой хора вече имат по-малко пари за пътувания.Разбира се , може да не съм прав.

Постковидната лудост , когато всички се втурнаха нанякъде с всички сили също вече трябва да е поотшумяла.

Направо ми дожалява за хората в Занзибар.

• Харесвам 1
Публикувано:

От моите наблюдения поскъпването в България се усеща доста по-рязко, отколкото на много други места в Европа, а може би дори и в световен мащаб. Разбира се, всеки гледа през собствения си опит, но тук вече не говорим просто за „леко поскъпване“, а за нещо, което сериозно тежи на бюджета на хората.

Затова е напълно логично част от тях вече да имат по-малко възможности за пътувания. Не е въпрос само на желание — когато ежедневните разходи растат толкова осезаемо, първо започваш да режеш от нещата, които не са жизненоважни.

Съгласен съм и за постковидната „лудост“ — имаше период, в който всички сякаш искаха да наваксат наведнъж и се пътуваше масово. Нормално е това постепенно да отшуми и хората отново да започнат да избират по-внимателно. И точно затова си мисля, че Wizz пускат по-евтини билети дори през юли и август — явно и търсенето вече не е същото като преди.

При Wizz обаче има и още един момент — поне по мои наблюдения, хората вече са по-предпазливи заради честите промени и анулирания на полети. Затова може би при Ryanair нещата вървят по-добре — създават усещане за по-голяма предвидимост и сигурност.

Разбира се, това е само моето виждане и може да бъркам.

• Харесвам 14
Публикувано:

Никога не е имало  толкова ниски цени от България. При бюджет 1000 евро за двама, за 7 нощувки може да се намери и 4 звезден хотел на all incl. на плажа. 

image.png.8aecfc9952aa86401c6a9842d7ed9be0.png

image.png.e4bfa32d33521528d75d334a3bd97853.png

https://www.wizzair.com/bg-bg/poleti/tursachka-za-ceni/софия/навсякъде/1/1/1/1/0/0/2026-09-05/2026-09-05?utm_source=wizz&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_email_06_05_2026_segmented_Balkan_promo_upto_15-off_BG&utm_content=newsletter_email_06_05_2026_segmented_Balkan_promo_upto_15-off_BG&utm_term=cta-url&ua_linkname=CTA+URL&flexible=anytime&duration=1_week

image.png.a700e236660904bf1ed2776fe2d1aee4.png

image.png.31e7f0a2d196fb54ac5f710bd64073b5.png

• Харесвам 13
  • Браво 2
Публикувано:

Полетите вече се оказват най-малкия проблем и това дали ще летиш за 30 евро. Спането е проблема не само Майорка ами почти навсякъде и в частност Испания. Предпочитам да летя за повече ама спането да ми е евтино.

• Харесвам 7
Публикувано:

Така е , но ако полетите са скъпи нощувките няма да станат по-евтини.Или тръгваш в съвсем друга посока ( източна ) или плащаш за скъпата Европа.Ако общата сума е съпоставима ( на практика вече е така) аз предпочитам да купя скъп далечен полет с евтин престой , а близката Европа да обикалям в нисък сезон.Разбира се, зависи и от времето с което човек разполага , защото далечен полет предполага поне два загубени дни от ваканцията.

• Харесвам 10
Публикувано:

Ами аз преди три години бях на Майорка юли и тогава полета, като падна на 60 евро на посока си спомням каква радост беше с Раян разбира се и 120 евро за двупосочен ми се виждаше много ама спах за 460 евро 7 нощувки със закуски и вечери във висок клас хотел на първа линия. Сега гледах 1500 евро за трима 4 нощувки. Да цените не са същите а и конкуренция има вече с полетите та нормално да има такива цени и отделно юли си е топличко за много хора.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.