Argentique Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа Ще влезе в темата „Кой успял - видял“ 😄 5
new one Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа То пък невероятната Барселона - една недовършена катедрала с мега гъчканица и един по-разчупен парк. Другото го има почти навсякъде - стар град, основна улица, ресторанти и тн. За блъсканицата и лгбткюто - не, мерси. Има десетки по-хубави места в Испания - лично мнение, разбира се 5 1 2
stanimir Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Е , то и Ню Йорк е няколко небостъргача и огромен парк в средата , но едва ли на света има по-велик град в нашето съвремие. 2 2 1
Asya Assenova Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час преди 6 часа, Loverboy каза: Давам знак, че Уиз имат брутално ниски цени за следващото лято буквално до навсякъде - Будапеща 15 евро, Палермо 20 евро, Корфу почти всички дати 20 евро, Сантандер 30 на посока. С Едриймс и други схеми може да станат и по 8. И за Родос са по 19 евро, ние вече купихме за другото лято, но с точки.
Георги Матеев Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час преди 3 часа, Argentique каза: *Тия дни ми се наложи да търся една нощувка до летището в Барселона, едвам се вместихме в 100€ за 2 в Castelldefels. В центъра и най-близкия квартал до летището за тези пари са само хостели. За транзитен хотел в Барселона от над 10 години ползвам Alberg Centre Esplai, който е супер приличен и през zenhotels.com излиза доста изгодно при малко по-ранно планиране. Последно преди месец резервирах там нощувка за двама през октомври в супериорна туин стая с 2 нормални легла (не двуетажните) - излезна €76 общо и то с включена закуска. Отгоре на всичко хотелът е на едва 35 минути пеша от Т2, а разходката е приятна. Много пъти съм търсил други варианти и никога не успявам да бия тази комбинация, особено предвид закуската + липсата на допълнителни разходи за транспорт. Иначе отдавна не приемам Барселона като място за туризъм - за мен този град е безкрайно надценен и в Испания имам далеч по-любими места. 4 3
Argentique Публикувано: преди 52 минути Публикувано: преди 52 минути Все пак намерих друг за 85€ със закуска, този Алберг е над 100€ за моята дата, но ще го попоглеждам. Кацаме в неделя в 0.55 и трябваше да излетим за София в 5.50 без спане никъде, така хубаво го бях измислила и нарочно купила по-късния полет до Барселона, но Райън (!!!) махнаха сутрешния софийски полет седмица след покупка и ни пратиха към този в 17 и в БГ ще се приберем по домовете по никое време. Така че вече и на тях им се сърдя. 😄 Но ще видим Castelldefels, евентуално. 😄
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега