Прескочи до съдържание

Избор на електронен четец (книга)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ако днес поръчаш, а утре цената е по- ниска- канселираш поръчката и пускаш нова. Правих го това веднъж. Цената пак беше 79.99€, още същия ден падна на 75.99€. Бях поръчала 2 бр, сторнирах поръчката и пуснах на новата цена. Всичко беше точно.

• Харесвам 3
  • 4 месеца по-късно ...
Публикувано:
преди 19 часа, aleksandrina каза:

Kindle Paperwhite в немския амазон отново на 79.99€.

Мерси! Тъкмо избирах подарък, та взех и за мен. Базовият модел също е добра оферта - 55€.

• Харесвам 3
  • 6 месеца по-късно ...
Публикувано: (редактирано)

Намерих Kindle 10та генерация за 214 лева  в български сайт , но се колебая дали да не го поръчам от амазон. Съвет?

Редактирано от Mary
Премахната връзка.
  • 1 година по-късно ...
Публикувано: (редактирано)

Аз съм с Pocketbook Basic Lux 2, и за цената си е повече от перфектен. Постарах се да споделя повече за него  на Pocket Book Basic Lux 2

Приятно четене 🙂

Редактирано от chandni
Моля без реклама на собствени блогове с реферални линкове
Публикувано:

Аз пък купих Kindle Paperwhite за 69 евро от сайта на Amazon. Имаше и някаква промоция, ако купя Gift карта за 60 ще ми дадат бонус 8 евро. Реално платих 61 евро, тоест наполовина на цената на този Pocket нещо си.

Публикувано:
преди 1 час, Patrick K каза:

Това някакъв вид реклама на устройството или на сайта е?

По темата да кажа, че аз пък купих Kindle Paperwhite за 69 евро от сайта на Amazon. Имаше и някаква промоция, ако купя Gift карта за 60 ще ми дадат бонус 8 евро. Реално платих 61 евро, тоест наполовина на цената на този Pocket нещо си.

Покет-а не са лоши,но това наистина прилича на досадна реклама! А  Киндъл са си класика . Имам и Paperwhite,а още пазя и ме кефи и един от далечната 2012г. (мисля)- Kindle 4 без подсветка.

• 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.