Прескочи до съдържание

Карта Curve

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 18 часа, adreno каза:

Curve се скапа тотално от снощи - всички транзакции се отказват.

От съпорта пращат към банките, банките казват че проблема е при Curve.

И при мен Curve въобще не работи от четвъртък вечер. Досега имам 6 отказани транзакции (последната отпреди 30 минути) с 3 различни карти отзад - 2 на Револют и 1 на crypto.com. Оригиналните карти нямат никакъв проблем, разбира се, тъй като плащанията директно с тях минават. Според Curve банките блокират транзакциите.

Съвсем отделно преди няколко дни искаха да ми направят поредна проверка за произход на средства, след като няма месец по-рано правиха същата. Отговорих много остро, че ми е писнало от постоянните им глупости и да видят предната проверка. 2 минути по-късно имах имейл, че съм верифициран, отново. Не знам дали има връзка между това и неработещите транзакции, но предвид нивото на съпорта дори няма да се изненадам.

Като цяло вървя към чао с Curve през ноември, когато ми изтича платения абонамент, независимо че концепцията ми допада. Откакто се продадоха проблемите зачестиха и стават все по-досадни.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 25 минути , Георги Матеев каза:

И при мен Curve въобще не работи от четвъртък вечер. Досега имам 6 отказани транзакции (последната отпреди 30 минути) с 3 различни карти отзад - 2 на Револют и 1 на crypto.com. Оригиналните карти нямат никакъв проблем, разбира се, тъй като плащанията директно с тях минават. Според Curve банките блокират транзакциите.

Съвсем отделно преди няколко дни искаха да ми направят поредна проверка за произход на средства, след като няма месец по-рано правиха същата. Отговорих много остро, че ми е писнало от постоянните им глупости и да видят предната проверка. 2 минути по-късно имах имейл, че съм верифициран, отново. Не знам дали има връзка между това и неработещите транзакции, но предвид нивото на съпорта дори няма да се изненадам.

Като цяло вървя към чао с Curve през ноември, когато ми изтича платения абонамент, независимо че концепцията ми допада. Откакто се продадоха проблемите зачестиха и стават все по-досадни.

Доста е странно - физическата карта не работи нито с тап, нито с чип и ПИН.

През Гугъл пей също не се случват нещата.

"Вътрешните" транзакции обаче работят - ако се ползва Curve cash или GBIT.

Аз пробвах 7 различни карти  отдолу и не мога да повярвам, че всички банки български и чужди са решили да ги блокират едновременно.

Вчера пък както на мен ми отказа - един приятел плати с Curve през Apple pay.

Иначе и аз получих поредния мейл за верификация, плюс имаше попъп за потвърждение на адреса оня ден в приложението.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 12 минути , adreno каза:

Доста е странно - физическата карта не работи нито с тап, нито с чип и ПИН.

През Гугъл пей също не се случват нещата.

"Вътрешните" транзакции обаче работят - ако се ползва Curve cash или GBIT.

Аз пробвах 7 различни карти  отдолу и не мога да повярвам, че всички банки български и чужди са решили да ги блокират едновременно.

Вчера пък както на мен ми отказа - един приятел плати с Curve през Apple pay.

Иначе и аз получих поредния мейл за верификация, плюс имаше попъп за потвърждение на адреса оня ден в приложението.

Абсолютно същото 1:1 и при мен. Физическата карта и Гугъл пей не работят, но Curve cash и GBIT са ок. Банките очевидно не блокират нищо, топката е изцяло в Curve - чуденката тук е дали това е проблем конкретно при нас, може би нещо свързано с макар и уж успешните верификации, или е генерален проблем засягащ някаква група клиенти. Ще изчакам да мине уикенда и ако не се оправи ще спретна един лют имейл до съпорта.

Но наистина сериозно почна да ми писва да се разправям с тях, постоянно има някаква драма с нещо. Имам и по-интересни неща за вършене отколкото вечно да доказвам или оправям нещо на Curve.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз канселирах платения план преди 2 седмици. Отдавна си го мисля, но се натрупаха доста неща, които ме дразнят и не виждам смисъл повече да го ползвам.

Включително имах разправии за кешбека от 6-те търговеца, които си избираме и това допълнително наклони везните да го канселирам веднага.

• Харесвам 2
Публикувано:

И аз го канселирах пред седмица, с доста смесени чувства. Свикнал съм много с тях и ми спестяваха доста реални разходи. Напоследък, обаче, имам чувство, че правят всичко възможно да загубят максимален брой от клиентите си. Ако работеха както трябва, бих бил съгласен да плащам абонамент дори и само за да си виждам всички транзакции на едно място. Жалко за продукта, който нямаше аналог на пазара…

• Харесвам 3
Публикувано:

И при мен същия проблем с Curve. Вчера разбрах, че не мога да плащам и им пуснах мейл да прегледат, защото имах пак изискване за потвърждение на адреса и след това не работеше.

Свга в момента се разрязава лют скандал по мейла със съпорта, защото твърдят, че проблема е в банката. А на въпроса да провери 4 банкови отказа от различни банки две от които не са български ми каза същото....

Банките били проблема.

Последния мейл му казах, че този отговор не ме устройва и да ескалира случая към мениджъра си.

...отговор чакам...ама май ще се разделим с лоши чувства.

Матеев е прав, че не е забавно всеки месец да им се оправдаваш като ученик, за да използваш продукта им за който си плащаш.

Ще видим сега как ще изтеглят такса за следващия месец, след като "банката отказва" 🤣🤣🤣

• Харесвам 2
Публикувано:

И при мен преди около 10-тина дни се получи мейл с искане на инфо за верификация. В четвъртък отговорих, като в общи линнии повторих това, което им пратих предния път. Още не съм получил съобщение за потвърдена верификация.
Иначе днес сутринта платих успешно с картата през Google pay, физическа нямам, понеже новата така и не пристигна след като на предишната ѝ изтече срокът.
На безплатния план съм.

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз преди 10-на дни получих имейл относно исканата информация от тях за верификация.

Този път обаче им написах ,че искам върнат отговор относно верификацията.

След два дни ми върнаха по имейла ,че всичко е готово.

• Харесвам 1
Емил Маринов
Публикувано:

"Hi ****, ***** here.

I hope you’re well and thanks for your patience.

I understand you’re experiencing declines on your Curve transactions. We’re currently aware of an issue affecting a small number of customers, and your account appears to be impacted as well.

Our engineering team is actively working on a fix on this issue.

There’s nothing you need to do on your side in the meantime. I know it’s frustrating, especially when payments don’t go through as expected, and I appreciate your patience while we get this resolved.

As soon as I have an update, we'll come back to you straight away.

"

• Харесвам 4
Публикувано:

Милите, съвсем са изплискали легена:

image.png.214a979bc5043fb98ac60d9f62cec353.png

Курсът за лева не им работи отдавна и цялата статистика за миналата година е оплескана жестоко, но ако наистина още го ползват за каквото и да е при нашите карти, вай вай ..

• Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
На 2.05.2026 г. в 15:42, boogy83 каза:

Ще видим сега как ще изтеглят такса за следващия месец, след като "банката отказва"

Днес изтеглиха таксичката безпроблемно 😄 Както си и мислех....оправи се проблема с отказа от банката ми. Явно моите 4 банки ми четат мислите и са ми разблокирали всичко (иронизирам разбира се), защото след последния гневен мейл към Curve нямам никакъв отговор от тях. С банки не съм се занимавал, защото беше ясно, че проблема е при Curve.

А това с левовете....за миналата година наистина е мазало. Всички левове са вписани като евро или паунди....което е минимум по две.

Това за банкова институция с претенции да им доказвам доходи е направо смешно не, ами подсъдимо....

• Харесвам 1
Публикувано:

Две промоции от Curve и партньорството им с Huawei

1. Томбола за 50 смарт часовника Huawei при минимум 15 плащания над 10 евро и възможност за повече участия при по-големи суми:

CurveH1.PNG.2fa24c38cbd391e9e6e5fffcb6fd4d30.PNG

Пълните условия - тук

Това май е таргетирано (поне според условията), така че си вижте мейлите.

2. 3% кешбек (до 30 евро максимум) за плащания през смарт часовниците на Huawei с Curve:

CurveH2.PNG.bd0c4242f47135101ac8d1f0e1c15e96.PNG

Пълните условия - тук

Това е отворено за всички.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

По повод верификацията на Curve - поне стана бързо. Вчера сутринта им пратих фишове (да влачат там 😅) и тази сутрин имам потвърждение за успешна верификация.

Все още ползвам картата, иначе не бих се занимавала...

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 5.05.2026 г. в 16:33, adreno каза:

2. 3% кешбек (до 30 евро максимум) за плащания през смарт часовниците на Huawei с Curve:

CurveH2.PNG.bd0c4242f47135101ac8d1f0e1c15e96.PNG

Пълните условия - тук

Това е отворено за всички.

Днес платиха кешбека по промоцията с 3% за плащания със смарт часовници на Huawei.

Кешбека се полуачва се като 3000 Curve Cash, който е реално в GBP. Съответно тoва са почти 35 евро по сегашния курс.

Остава мистерия дали за юнските транзакции ще платят още толкова, тъй като на едни места (включително официлните им terms) пише:

"The maximum Reward you can earn under the 3% Cashback Offer during the Offer Period is £30 / €30 in Curve Cash Points. The Reward will be added to your Curve Cash Card within 30 days of the end of the Promotional Period.",

докато  пък Huawei го формулират малко по-различно:

"With the new Huawei and Curve Pay campaign, you get 3% cashback on eligible payments made through your Huawei wearable, up to £30 per month!
Running until June 30, are you making the most of every tap?"

Вероятно не, но не пречи да се пробва.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.