adreno Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 Много досадно, отначло помислих, че е някакъв скам. По принцип през Curve ми минават сигурно 90% от транзакиите, че даже и пари ми носи накрая и ще е жалко да я съсипят... 3
Dora Popova Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 Преди малко им писах , че не мога да им предоставя фишове за работна заплата , тъй като съм подписала декларация за конфиденциалност , като държавен служител в най-голямата болница в България. Нека те да предложат какво друго ги устройва. 2
Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 Явно на всички са пратили един и същи имейл. Много дразни как се вживяват, след като парите дори не са техни. Аман от доказвания... За съжаление не мога да махна леко с ръка и да ги отсвиря, тъй като Curve ми е една от основните карти. Отговорих, че не мога да предоставя фишове, тъй като харча спестявания, и дали банково извлечение с наличност ще ги удовлетвори. Да видим. 4
Яничка Публикувано: 9 ноември, 2025 Публикувано: 9 ноември, 2025 Някой да сподели резултат, след като е отказал да предостави фиш за заплата?
Stryper Публикувано: 9 ноември, 2025 Публикувано: 9 ноември, 2025 Отказах в петък сутринта и никой не ми е отговорил. Всъщност не отказах а поисках да предложат друг вариант за верификация. 2
boogy83 Публикувано: 9 ноември, 2025 Публикувано: 9 ноември, 2025 Със светкавичните си реакции в кореспоненцията със съпорта, не вярвам скоро да отговорят на някого. А със сигурност ще има още няколко напомнящи мейла на всички които не изпратят или не реагират на това искане. 1
macf1an Публикувано: 14 ноември, 2025 Публикувано: 14 ноември, 2025 Вече и официално: Ллойдс купиха Кърв за жълти стотинки, за да ги ползват за дигитализация на собствените си продукти: https://news.sky.com/story/lloyds-clinches-120m-deal-for-digital-wallet-provider-curve-13470132 Не вярвам, че още дълго ще просъществува в сегашния си вид. 8
Dora Popova Публикувано: 25 ноември, 2025 Публикувано: 25 ноември, 2025 Някой има ли инфо относно Curve и фишовете? При мен няма отговор , при това , че им писах 2 пъти , а датата наближава. Определено , въобще не ми се иска да се разделя с кърв. Смятам да им изпратя банковите извлечения ,в които ясно се вижда заплатата ми.
Blago Публикувано: 25 ноември, 2025 Публикувано: 25 ноември, 2025 Аз им изпратих детайлен фиш още в първите дни след като ги поискаха и също не получих абсолютно никакъв отговор или ъпдейт. Може и да е било формалност и който прати, прати. Ако ли не, ще разберем в началото на месеца. 2
rik4o Публикувано: 25 ноември, 2025 Публикувано: 25 ноември, 2025 преди 3 часа, Blago каза: Аз им изпратих детайлен фиш още в първите дни след като ги поискаха и също не получих абсолютно никакъв отговор или ъпдейт И аз така.
dorita Публикувано: 26 ноември, 2025 Публикувано: 26 ноември, 2025 Имам нужда от съвет за едни тънки сметки, които си правя: Запазила съм апартамент в Полша с безплатна анулация до 03.12 за около 400 лв. ( Преди две години с първата ми резервация с уиз карта платих 40 лв повече, отколкото ако бях платила с револют и затова изкарах кърв). Та, предвид ограничението до 250 евро на месец, ако платя утре: 1. На 01.12 ли започва новия период или е за които и да е 30 дни? Искам и там да плащам с нея. 2. Ако платя сега, а трябва да анулирам в срока, предполагам, че няма да има проблем. 3. Пратих отговор за фишовете, че не мога да пратя информация, заради декларация за поверителност. Ако вземат да ограничат по някакъв начин картата, дали не е по-добре да платя сега?
Blago Публикувано: 26 ноември, 2025 Публикувано: 26 ноември, 2025 5 minutes ago, dorita said: Имам нужда от съвет за едни тънки сметки, които си правя: Запазила съм апартамент в Полша с безплатна анулация до 03.12 за около 400 лв. ( Преди две години с първата ми резервация с уиз карта платих 40 лв повече, отколкото ако бях платила с револют и затова изкарах кърв). Та, предвид ограничението до 250 евро на месец, ако платя утре: 1. На 01.12 ли започва новия период или е за които и да е 30 дни? Искам и там да плащам с нея. 2. Ако платя сега, а трябва да анулирам в срока, предполагам, че няма да има проблем. 3. Пратих отговор за фишовете, че не мога да пратя информация, заради декларация за поверителност. Ако вземат да ограничат по някакъв начин картата, дали не е по-добре да платя сега? 1. На първо число от месеца започват новите периоди. 2. Няма проблем. Ще върнат парите, ако е в срока. 3. Ако държите да платите с нея, за да ползвате кешбека от уизз картата, тогава - да. Една идея по-безопастно е сега, въпреки че силно се съмнявам да предприемат някакви действия от 1ви. За всеки случай, имайте и Револют като резервен вариант. 1
chandni Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 На 25.11.2025 г. в 14:36, Dora Popova каза: Някой има ли инфо относно Curve и фишовете? При мен няма отговор , при това , че им писах 2 пъти , а датата наближава. Определено , въобще не ми се иска да се разделя с кърв. Смятам да им изпратя банковите извлечения ,в които ясно се вижда заплатата ми. Нямаме отговор,
WanderlustME Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 И аз нямам отговор. Като цяло вече толкова ми е безразлично за Curve (заради еврозоната, постоянната промяна на условията на картата, липсващия съпорт дори при платени планове), реших в браузъра леко да манипулирам данните и им изпратих фейк данни. Като цяло не смятам, че е работа на прокси карта, която не съхранява пари, да знае кой колко получава на месец, щом тези пари идват от други банки, които вече са проверили произхода на тези пари. 🙂 4
antea Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 Curve нещо замлъкнаха с нелепите им фишове за заплати, но пък днес ми пратиха искане за селфи с личен документ, със срок до 19 декември ... това вече ми изглежда по- стандартна процедура, макар че, като се замисля, май ще я скипна и нея 2
iliana_t Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 Не пишеше ли в нотификацията, че ще блокират трансакциите, ако не се направи верификацията? Не мисля, че имаме голям избор в този случай, ако искаме да ползваме услугата след 19-ти. Аз моите вече ги изпратих де. На секундата ми излезе одобрението. 1
ven62 Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 Сигурно пак нещо съм пропуснал, но при наличието на телефон, с който се плаща, за какво ви е все още Curve.
adreno Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 преди 57 минути , ven62 каза: Сигурно пак нещо съм пропуснал, но при наличието на телефон, с който се плаща, за какво ви е все още Curve. - Превалутиране по курса на Мастъркард - Безплатно теглене от банкомат - 1% кешбек при някой търговци в Европа - 1% кешбек при плащане извън Европа - Преместване на транзакциите от 1 карта на друга - Дигитализация на Diners/Discover карти или на Виза/Мастър, които не можеш да вкараш директно в Гугъл/Епъл пей - Относително по-бърза и адекватна реакция при измами - Преглед на всички картови плащания от различните карти на едно място - Удобството да носиш само 1 физическа карта - понякога с телефон само не става - Скриване на данните на истинските ти карти - Може да насочваш транзакциите към празна или невалидна карта, което намалява възможността за измсми Горното е с определени лимити и/или изисква платен план, но като цяло Curve е една от най-смислените и полезни финтех решения 16 1
dafigg Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 Преди го ползвъх, но от няколко години вече, не съм пипал картата. В началото имаше някакъв смисъл, но сега просто не го виждам. Сега пак погледнах плановете и на сайта пише, че уж трябва да има някакъв cashback дори за първият план. Като отворя самото приложение, вътре си пише директно, че е само за най-горните 2 плана. Сега кое е вярно и кое не. На следващият план пък го дават до 10%, ама пак кой знае какви са условията. Трябва да се чете и да се търси къде точно в хилядите страници с условия го пише и за какво точно важи. Ясно ми е, че няма да се минат ей така и да може да си избиваш плана от нищото едва ли не. И в друга тема съм го коментирал, но за мен всичките тези платени планове (дали Curve или Revolut), не им виждам смисъла, ако си направиш сметка, все набутваш пари, дори и да пътуваш доста, пак нямат избиване като цяло. Дори и да минеш безплатният лимит, по-изгодно просто е да платиш после 1% такса за съответната услуга, но пак ще си далеч от месечният абонамент. Поне мойте нужди са такива (теглене от банкомат, превалутиране, някой друг банков превод).
Георги Матеев Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 Преди 1 час, dafigg каза: за мен всичките тези платени планове (дали Curve или Revolut), не им виждам смисъла, ако си направиш сметка, все набутваш пари, дори и да пътуваш доста, пак нямат избиване като цяло. Зависи от конкретните нужди и от начина/количествотo на употреба. Аз не само си избивам многократно годишните такси, но и винаги съм на прилична печалба от Curve и Revolut - иначе не бих им плащал. И познавам немалко хора, които действат по същия начин и ползват на макс екстрите на картите. Curve конкретно няколко пъти ми е докарвал по 80-100 евро чрез GoBackInTime функцията (плащане в екзотична валута, впоследствие падане на курса и преместване на транзакцията към друга карта и възползвайки се от по-ниския курс). Някои от опциите на Curve въобще нямат еквивалент. 8
antea Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 разбира се, че зависи от начина на употреба и от това колко харчиш месечно, за да ти се връзват платените планове; примерно за да изкараш 80-100 евро само от курсова разлика, освен ако валутата не се е обезценила за четири месеца 200-300%, си похарчил бая в съответната държава, и 10-15 долара/евро не изглеждат изобщо съществени за платен план, но за обичайна ежедневна употреба, особено в Европа, и за мен няма предимства като удобство в сравнение с телефонен wallet, особено ако не използваш разнообразни банкови карти с различия между тях а маскирането на данните на реалната карта как помага срещу злоупотреби, след като транзакцията отново ще мине през картата, която текущо е активна зад Curve? 1
dafigg Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 25 minutes ago, Георги Матеев said: Зависи от конкретните нужди и от начина/количествотo на употреба. Аз не само си избивам многократно годишните такси, но и винаги съм на прилична печалба от Curve и Revolut - иначе не бих им плащал. И познавам немалко хора, които действат по същия начин и ползват на макс екстрите на картите. Curve конкретно няколко пъти ми е докарвал по 80-100 евро чрез GoBackInTime функцията (плащане в екзотична валута, впоследствие падане на курса и преместване на транзакцията към друга карта и възползвайки се от по-ниския курс). Някои от опциите на Curve въобще нямат еквивалент. Помня този случай като го бяхте написали, но за мен ми е изключение от общото правило. Попринцип и аз съм човек, който си следи къде му отива всеки лев и си правя сметка какво да купя, от къде да го купя и с коя карта. Но преди това съм си "написъл домашното" и знам горе долу (все пак условията се променят) кой за какво може да ми е полезен, откъде може да спестя малко от доставчик/курс и т.н. Но чесно казано да следя курса на валута дали би паднал по-рязко, тук вече се предавам 🙂 7 minutes ago, antea said: разбира се, че зависи от начина на употреба и от това колко харчиш месечно, за да ти се връзват платените планове; примерно за да изкараш 80-100 евро само от курсова разлика, освен ако валутата не се е обезценила за четири месеца 200-300%, си похарчил бая в съответната държава, и 10-15 долара/евро не изглеждат изобщо съществени за платен план, но за обичайна ежедневна употреба, особено в Европа, и за мен няма предимства като удобство в сравнение с телефонен wallet, особено ако не използваш разнообразни банкови карти с различия между тях а маскирането на данните на реалната карта как помага срещу злоупотреби, след като транзакцията отново ще мине през картата, която текущо е активна зад Curve? То самото маскиране идва, че плащате с друг номер. Дори и да плащате с вашата лична БГ карта през телефона (например google pay), после ако си погледнете касовата бележка ще видите на нея, че номерат на картата не е този на вашата. Така няма как да видят вашите реални данни. С Кърв картата е същото. Иначе да, 10на евро за план не са нещо особенно, но ако не ползваш всичко си е набутвация като цяло.
Loverboy Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 Аз лично го ползвам за кешбека извън страната + значително по-добрия курс. Тази година многократно си избих таксата - в САЩ пазарувах Мак-ове за приятели, козметика в Корея и т.н. Така спечелих 1% от Кърв + 1% от Пощенска и като навъртиш 3-4 хиляди си струва определено. Отделно имам 6 търговеца - сложил съм Букинг, Шел, Кауфланд, Лидл и други, където пазарувам редовно и пак си имам така 2% обратно. Нещо повече, Пощенска дере жестоко дори при плащане в евро, а аз си държа да си минавам всичко през кредитната заради кешбека и удобството. Така че с Кърв печелиш дори само от хубавия курс в Европа и света. Функцията със смяна на картата печели значително при определени промоции с кешбек при определени търговци или в определени дни, защото можеш да преместиш транзакцията. Така че за хора, които пътуват много си заслужава. 7
Dora Popova Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 преди 33 минути , Loverboy каза: Аз лично го ползвам за кешбека извън страната + значително по-добрия курс. Тази година многократно си избих таксата - в САЩ пазарувах Мак-ове за приятели, козметика в Корея и т.н. Така спечелих 1% от Кърв + 1% от Пощенска и като навъртиш 3-4 хиляди си струва определено. Отделно имам 6 търговеца - сложил съм Букинг, Шел, Кауфланд, Лидл и други, където пазарувам редовно и пак си имам така 2% обратно. И аз така. Зад Curve използвам почти винаги кредитни карти с кеш бек. От скоро разбрах ,че и чрез кредитната карта на ДСК галакси се трупа кешбек , защото преди няколко месеца не беше така. Моите търговци са - Букинг , Лидл, Кауфланд, Карфур, Амазон и Била. 3
WanderlustME Публикувано: 7 декември, 2025 Публикувано: 7 декември, 2025 В условията на новите КК на ДСК - Виза - пише, че кешбек не се начислява, което не знам дали е така. Иначе и за мен Кърв се обезсмисли отдавна - бях на Curve Black, уж с премиум съпорт, но след седмици, месеци чакане на отговор не можаха да ми отговорят защо не можех да плащам и всяка втора трансакция не минаваше, та се излагах на касите .
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега