Ardent Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Здравейте, не видях да е обсъждано, а ми се ще да не откривам топлата вода, ако някой вече го е направил. При плащане с Curve, евантуалните застраховки на съответната кредитна карта зад нея активират ли се или йок.
boogy83 Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари преди 7 минути , Ardent каза: Здравейте, не видях да е обсъждано, а ми се ще да не откривам топлата вода, ако някой вече го е направил. При плащане с Curve, евантуалните застраховки на съответната кредитна карта зад нея активират ли се или йок. На времето като имаше Дайнърс, ми се е налагало и се активираха. Предполагам все още си е същото. Но нека някой с по-прясна информация да потвърди. 1
boogy83 Публикувано: 25 януари Публикувано: 25 януари Някой може ли да ми разясни защо тези стойности са едната отрицателна, а другата нула? Последно като ги гледах бяха едната около 3000 другата 300 и бяха в евро, а сега са в бгн.
Blago Публикувано: 25 януари Публикувано: 25 януари 5 hours ago, boogy83 said: Някой може ли да ми разясни защо тези стойности са едната отрицателна, а другата нула? Последно като ги гледах бяха едната около 3000 другата 300 и бяха в евро, а сега са в бгн. Бъгнало се е приложението и при мен излизат така. Няма проблем при самите транзакции, всички си минават по фиксинг.
Dora Popova Публикувано: 26 януари Публикувано: 26 януари Сумата с минус е - колко е похарчено във валута различна от лева /сметнах го вече , защото и при мен е така/ за този месец. А другата сума е , ако е теглено от банкомат в друга валута. 1
boogy83 Публикувано: 26 януари Публикувано: 26 януари преди 1 час, Dora Popova каза: Сумата с минус е - колко е похарчено във валута различна от лева /сметнах го вече , защото и при мен е така/ за този месец. А другата сума е , ако е теглено от банкомат в друга валута. Ами хубаво, ама преди ми показваше колко ми остава да достигна лимита си, сега.... дано е бъг, че така е много нелепо.
Dora Popova Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Някой знае ли ,как се може да се използва натрупаният кешбек , който се вижда в Killer FX?
Blago Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари 54 minutes ago, Dora Popova said: Някой знае ли ,как се може да се използва натрупаният кешбек , който се вижда в Killer FX? Той се зарежда автоматично в Curve cash картата и ако е достатъчен за някоя по-малка покупка, Curve ползва от него вместо да тегли от карта. 1 1
boogy83 Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари преди 1 час, Dora Popova каза: Някой знае ли ,как се може да се използва натрупаният кешбек , който се вижда в Killer FX? Просто като искаш да ги използваш избираш Curve Cash, там откъдето може да избираш с коя карта зад кърв да плащаш. Преди 1 час, Blago каза: Той се зарежда автоматично в Curve cash картата и ако е достатъчен за някоя по-малка покупка, Curve ползва от него вместо да тегли от карта. Да, но трябва да се включи отметката от настройките на Curve cash, картата: 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега