epetkov Публикувано: 11 октомври, 2024 Публикувано: 11 октомври, 2024 преди 1 час, ESK каза: и не е имало никакви проблеми. Разбира се, че не е имало място за притеснение заради титлата на пътника. Аз неволно бях объркал Стоянов със Свиленов и нямаше проблем. Отделно няколко пъти умишлено и съзнателно съм правил "грешки" в името или фамилията на пасажера. Никога не е имало проблеми. 1
stanislavpp Публикувано: преди 23 часа Публикувано: преди 23 часа впечатления от скорошен полет ATH-IST с Aegean : - вечерен полет , изпълнен от новичко двугодишно А321нео , цена за еднопосочен в икономи -53$. Няколко дни преди полета получих по имейл предложение за бид за ъпгрейд в бизнес : бида стартираше от съвсем разумните 55€ . За целите на форума 😉, реших да пробвам със следващата стъпка (60€) , към момента нямаше нито едно заето бизнес място , и още на следващият ден получих имейл, че предложението ми е прието . Егейският бизнес салон на летището е отличен - много приветлив (дори луксозен ) , чист , с огромни прозорци и хубава гледка към пистата , добра храна и слаба селекция алкохол . Бординга беше разделен на първа и втора група , но всички се качихме на стаден принцип 😉. Зададеното време за полета е 90 мин , а чистото полетно време - 53 минути. Само двама бяха пътниците в бизнес класата , другият субект беше облечен по типичен Балкански haute couture - черен анцу(н)г с черни маратонки . Гърците предлагат хубаво меню : аз им изпих Негронито на първият ред мястото за краката е огромно : блокирана средна седалка храната на вкус при директно сравнение с Търкиш за подобен къс полет печели с едни гърди Предлагат безплатен wi-fi , но не успях да го подкарам по време на целият полет . 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега