домосед Публикувано: 10 януари, 2019 Публикувано: 10 януари, 2019 преди 11 минути , cck каза: Илюшин-96 Илюшин-76 3 1
Stanislav Dimitrov Публикувано: 10 януари, 2019 Публикувано: 10 януари, 2019 Знам,той е първият българин качил се.Мисля че са общо 4 досега.Осен Скатов,едни баща и син май са се качвали. 3
cck Публикувано: 10 януари, 2019 Публикувано: 10 януари, 2019 В момента, домосед каза: Илюшин-76 96 ли съм написал? Виноват! Ама и 96-цата е готина 🙂
tch Публикувано: 10 януари, 2019 Публикувано: 10 януари, 2019 Франкфурт-Истанбул-Варна и обратно за около 350 евро. През 2016. В своя защита казвам, че беше около Коледа 🤣 На връщане полета закъсня изтървах си влака и трябваше да купувам на място билет за влака- още 40 евро, та цялото пътуване с придвижването до летищете дойде май малко над 400 😅
wilks Публикувано: 10 януари, 2019 Публикувано: 10 януари, 2019 преди 4 часа, cck каза: При всички положения @wilks е прав - зависи от труднодостъпността на съответното място. Ако има един полет седмично и ... ...и се изпълнява само от една авиокомпания, каквито бяха моите примери в предното ми мнение. Купувани са с приличен времеви аванс от 4-5 месеца, не от днес за утре (или 5-6 дена), както гледам са били при повечето споменати примери назад. преди 4 часа, cck каза: ...и искаш да идеш - цената или можеш да си я позволиш или не го правиш. Точно. Просто цената е тази, и или купуваш, или не. Според това колко силно искаш, и колко дълго си чакал да си осъществиш мечтата Аз затова изобщо не споменах билета до Света Елена 🙂 Че там са намесени и други специфични фактори, и съотношението € за km се изкривява. Но след три години чакане да отворят летището, тестове, и одобряване на авиопревозвач, и още поне два пъти по толкова мечта да видя онова странно и изолирано от света място Jamestown, изобщо не се замислих колко пари давам. 6
Двуцветко Публикувано: 10 януари, 2019 Публикувано: 10 януари, 2019 Въртят ми се в главата едни 750CHF за София-Цюрих ретърн в далечнатa 1994-a с тогавашната Swissair, blah 🙂 1
tch Публикувано: 10 януари, 2019 Публикувано: 10 януари, 2019 преди 11 минути , Двуцветко каза: Въртят ми се в главата едни 750CHF за София-Цюрих ретърн в далечнатa 1994-a с тогавашната Swissair, blah 🙂 Ако се насложи и инфлацията, не ми се мисли 🤔🤑 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега