Светославов Публикувано: 15 септември, 2021 Сподели Публикувано: 15 септември, 2021 О, не знам, вероятно си прав. Макар че по техния аршин сигурно е било "стратегическо прегрупиране". 🙂 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 15 септември, 2021 Сподели Публикувано: 15 септември, 2021 преди 1 минута , Светославов каза: О, не знам, вероятно си прав. Макар че по техния аршин сигурно е било "стратегическо прегрупиране". 🙂 По-скоро марш на скок за заблуда на враговете на народа... Връзка към коментар
Ivaylo A. Публикувано: 16 септември, 2021 Сподели Публикувано: 16 септември, 2021 Понеже е по темата, онзи ден се натъкнах на това в село Бродилово :)0 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 16 септември, 2021 Сподели Публикувано: 16 септември, 2021 преди 3 часа, Ivaylo A. каза: Понеже е по темата, онзи ден се натъкнах на това в село Бродилово :)0 Сори, ама тези са супер аматьори. Били изпълнили и преизпълнили стопанските планове. Да бе, да, а неуморните труженици през това време какво правят... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 16 септември, 2021 Сподели Публикувано: 16 септември, 2021 преди 3 часа, Ivaylo A. каза: Понеже е по темата, онзи ден се натъкнах на това в село 🙂 @Duke Ако стопанската единица е била цех за червена боя, то признавам, че планът е преизпълнен! VIII конгрес е 1962 година 59 години по-късно боята не е мръднала! (добре де, съвсем лееекичко е избеляла) Ех, по Бай Тошово време каква боя имаше ... 1 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 Да раздвижим малко темата: Какво е общото между Квебек, Лима и Индия? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 преди 1 минута , Фил каза: Какво е общото между Квебек, Лима и Индия? Букви от латинската азбука: QLI 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 преди 1 минута , домосед каза: Букви от латинската азбука: QLI Ама си бърз Моля, доразвий малко отговора, за да е по-ясно! 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 преди 18 минути , Фил каза: Моля, доразвий малко отговора, за да е по-ясно! Еми има още 23 букви. Всичките си имат фонетична асоциация такава, че да е трудно да се обърка с друга. Ползвам я винаги, когато ми се налага да произнасям нещо, примерно - името си или резервация за самолет, по телефон: Delta-Oscar-Mike-Oscar-Sierra-Echo-Delta Любимата ми е Zulu от съображения за южноафрикански патриотизъм 😉 Българското Ш, ако останеше на мене, щях да го пиша Шоп. Според тая статия било Шипка. Което никак не ми звучи международно. https://bg.wikipedia.org/wiki/Международна_радиотелефонна_азбука 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 януари, 2022 Сподели Публикувано: 26 януари, 2022 Какво е общото между: Tinman Kenny INDY Ken and Barbie Groucho Marx 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 януари, 2022 Сподели Публикувано: 26 януари, 2022 преди 2 часа, Фил каза: Какво е общото между: Кукли? За Граучо Маркс имам някакъв спомен, че го имитираха с кукла. Кен и Барби са си кукли. Тенекиеният човек си е тенекиен. INDY Индиана Джоунс ли е? А Kenny кой е? Аз само за оня, дето във всяка серия на South Park го убиваха, се сещам. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 януари, 2022 Сподели Публикувано: 26 януари, 2022 Преди 1 час, домосед каза: Кукли? Ммммм...не. Преди 1 час, домосед каза: INDY Индиана Джоунс ли е? Не, по-скоро е "Още Не Съм Умрял". Преди 1 час, домосед каза: А Kenny кой е? Аз само за оня, дето във всяка серия на South Park го убиваха, се сещам. Точно той. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 януари, 2022 Сподели Публикувано: 26 януари, 2022 Сигурно някакъв род неща са кръстени на тях. Примерно комети или сортове грозде. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 януари, 2022 Сподели Публикувано: 27 януари, 2022 преди 53 минути , домосед каза: Сигурно някакъв род неща са кръстени на тях. Примерно комети или сортове грозде. Топло, но не са нито комети, нито грозде... Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 27 януари, 2022 Сподели Публикувано: 27 януари, 2022 преди 1 час, домосед каза: Сигурно някакъв род неща са кръстени на тях. Примерно комети или сортове грозде. Горещо 👍 Верният отговор е плодови мушици . Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 Открийте най-бързо двете разлики : 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 Ръкава и ципа 😀 Дано да са тези..... 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 2 минути , Иван Попов каза: Ръкава и ципа 😀 Дано да са тези..... Браво , имаш набито око 👍 1 Връзка към коментар
denita Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 11 часа, stanislavpp каза: Черен хумор - ковчег :) 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 2 минути , denita каза: Черен хумор - ковчег 🙂 Ковчег е верният отговор , да - въпреки нюанса, че в наши дни има хора, които го избират приживе. 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 21 март, 2022 Сподели Публикувано: 21 март, 2022 намерете котката 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 21 март, 2022 Сподели Публикувано: 21 март, 2022 Това не е ли котешка муцунка? 🙂 2 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 21 март, 2022 Сподели Публикувано: 21 март, 2022 На 16.03.2022 г. в 14:46, stanislavpp каза: Ковчег е верният отговор , да - въпреки нюанса, че в наши дни има хора, които го избират приживе. И там разчитат на доволни клиенти. Оскар Сълзата ако беше тук... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 септември, 2022 Сподели Публикувано: 9 септември, 2022 В кои две европейски страни температурата никога не е превишавала 34°C ? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега