neuromancer Публикувано: 9 септември, 2023 Публикувано: 9 септември, 2023 eее, това е много лесно Та6, черната пешка взима топа (няма друг ход), и бялата пешка едно напред
Фил Публикувано: 9 септември, 2023 Публикувано: 9 септември, 2023 преди 1 минута , neuromancer каза: eее, това е много лесно ТА4, черната пешка взима топа (няма друг ход), и бялата пешка едно напред Дай пак, че нещо не е наред.
Фил Публикувано: 9 септември, 2023 Публикувано: 9 септември, 2023 преди 4 минути , neuromancer каза: а6, грешка с пръстите И още едно уточнение - не е като да нямат друг ход черните - освен пешката да вземе топа, могат да мръднат офицера (където и да е от C7 до H2), но тогава пък следва топ взиима пешка на A7 и пак мат.
neuromancer Публикувано: 9 септември, 2023 Публикувано: 9 септември, 2023 а да, вярно нещо недогледах и помислих, че офицера препречва шах там
master_of_germs Публикувано: 9 септември, 2023 Публикувано: 9 септември, 2023 Ra6... П.П. А, вече сте го написали, изпаднал съм в цайтнот 🙂
stanislavpp Публикувано: 29 октомври, 2023 Публикувано: 29 октомври, 2023 Ако откриете жена на тази картина, вашето IQ е над средното: https://informativno.eu/archives/18937?utm_medium=social&utm_source=facebook.page&utm_campaign=simplified&utm_content=simplifiedeff78 2
Tesh Публикувано: 29 май, 2024 Публикувано: 29 май, 2024 Аз до 17 ги изкарах, но най-верочтно са повечко. 6
stanislavpp Публикувано: 29 май, 2024 Публикувано: 29 май, 2024 преди 2 часа, Tesh каза: Аз до 17 ги изкарах, но най-верочтно са повечко. 4 1
master_of_germs Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари преди 28 минути , stanislavpp каза: 😉 1 3
crazyhorse Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари преди 37 минути , stanislavpp каза: 😉 Художничката вдясно-има кичури!
chandni Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари преди 14 минути , master_of_germs каза: Да, единият от двамата, носещи нещо на раменете си, държи вещ, която напомня на фенерче.
master_of_germs Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари преди 2 минути , chandni каза: Да, единият от двамата, носещи нещо на раменете си, държи вещ, която напомня на фенерче. Извади ти очите, а?? 😄 1
stanislavpp Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари преди 36 минути , master_of_germs каза: най-логичният верен отговор преди 28 минути , crazyhorse каза: Художничката вдясно-има кичури! и захват “писалка “ Човекът с бухалката изглежда е сложил едната си ръка в джоб , а блондинката ползва термометър за месо 😉 открийте трите разлики 3
master_of_germs Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Термометър със сигурност не се различава на тая резолюция. Изтлежда си като някакво шило или остра пръчка... За джоб също не е ясно видимо. Може и просто да е скъсано. А кожи често се късат при дране, поне с това имам много опит в тинейджърските си години. Относно захвата с три пръста "тип писалка", не е показателно, а и също не се вижда съвсем ясно... пък и аз например така и не се научих да държа писалка, молив или четка като нормалните хора, а пак се справям повече от добре с рисуването. Но идеята ми е, че опозицията на палеца я имат и други примати, например шимпанзета, а и при наши предшественици отпреди милиони години. За неандиртолците се знае, че са можели да държат предмети с три пръста, а не с амо с цяла длан. Понеже съвсем наскоро бях в Испания в музей на първобитните скални рисунки. Със сигурност са ползвани пръчици, които са топили в размесена с вода глина,но някои детайли са твърде фини, така че едва ли е ползван само палмарен захват.
saved_ Публикувано: 14 януари Публикувано: 14 януари Вашето фенерче аз го оприличих на гиричка. Явно фитнес вълната, която съм яхнала тези дни ми идва в повече 😅 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега