Rositsa88 Публикувано: 10 май, 2019 Автор Публикувано: 10 май, 2019 Имаме нужда от помощ - тотално изключихме че ме сме платили хотела в Ангус Калиенте, ние мислехме че са ги дръпнали от картата (уж беше prepaid). На рецепция ни изпратиха, даже вече сме в куско. И се почнаха луди емайли че не сме платили и че нямали как да дръпнат от кредитната карта пари .... Искат да се върнем и платим. В букинг не намираме къде да пишем да ни дръпнат парите. Дали е възможно да ни търси полиция и да не ни пуснат на самолета че не сме платили хотела
stanislavpp Публикувано: 10 май, 2019 Публикувано: 10 май, 2019 @Rositsa88 Като крайна мярка би било възможно , ако от хотела пуснат жалба в полицията, че сте избягали без да си платите (въпреки че не сте). Аз на ваше място бих поискал банкова сметка по имейл или СМС , бих превел дължимата сума в някой банков клон, и след това бих изпратил снимка на палтежното. 1
Rositsa88 Публикувано: 10 май, 2019 Автор Публикувано: 10 май, 2019 преди 5 минути , stanislavpp каза: @Rositsa88 Като крайна мярка би било възможно , ако от хотела пуснат жалба в полицията, че сте избягали без да си платите (въпреки че не сте). Аз на ваше място бих поискал банкова сметка по имейл или СМС , бих превел дължимата сума в някой банков клон, и след това бих изпратил снимка на палтежното. Ме може ли просто през букинг да си вземат парите? Уф то почва уикенда
stanislavpp Публикувано: 10 май, 2019 Публикувано: 10 май, 2019 Мястото за настаняване ще ви отговори най-добре. Виждам, че банките работят до 18.00ч, а работят и в събота.
Rositsa88 Публикувано: 10 май, 2019 Автор Публикувано: 10 май, 2019 Преведохме парите , дано всичко е наред. По принцип е трябвало да мине плащането още при букването, но нещо не било окай системата на хотела, поне така твърдят Booking. Без емоции няма как да минем, но загубихме един ден 😞 1
stanislavpp Публикувано: 10 май, 2019 Публикувано: 10 май, 2019 Супер , ако и пуснете някоя друга снимка от Мачу Пичу и Свещената Долина , би било чудесно 😉 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега