Брани Публикувано: 31 март, 2019 Сподели Публикувано: 31 март, 2019 преди 20 часа, Георги каза: Така ли се става беемвист? Малко като: Опростенит ритуал е това, да. Че голям наплив и не можем да смогнем. Основната церемония е един месец след встъпване в клуба - официално ти деактивираме мигачите и ти слагаме таймер на клаксона така, че да свирка на всеки 5 (нервен режим) или 10 (спокоен режим) секунди - много е удобно при шофиране. 1 8 Връзка към коментар
tch Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 23 часа, Брани каза: Опростенит ритуал е това, да. Че голям наплив и не можем да смогнем. Основната церемония е един месец след встъпване в клуба - официално ти деактивираме мигачите и ти слагаме таймер на клаксона така, че да свирка на всеки 5 (нервен режим) или 10 (спокоен режим) секунди - много е удобно при шофиране. А след колко години членство получаваш бонус джанта и нова полуоска, да можеш да си ги смениш след като кажеш: "глей какво прави на втора" и цункаш бордюра Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 5 минути , tch каза: А след колко години членство получаваш бонус джанта и нова полуоска, да можеш да си ги смениш след като кажеш: "глей какво прави на втора" и цункаш бордюра Нямам идея. Сигурно за някакъв друг затворен клуб става въпрос! Ние не правим такива неща! Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 Ами да се похваля и аз - нито е евтина, нито е практична, но пък радва 3 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 13 минути , Oldkozel каза: Ами да се похваля и аз - нито е евтина, нито е практична, но пък радва Чудесна е, аз винаги съм харесвал непрактичните коли. Връзка към коментар
tch Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 16 минути , Брани каза: Нямам идея. Сигурно за някакъв друг затворен клуб става въпрос! Ние не правим такива неща! Да си вземеш БМВ и поне един да не пробваш си е грехота Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 2 минути , Брани каза: Чудесна е, аз винаги съм харесвал непрактичните коли. Малко ме дразни, че трябва да свалям торбите от Била преди спящия полицай и след като го мина на първа пак да ги качвам, но няма как ... 4 Връзка към коментар
tch Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 25 минути , Oldkozel каза: Ами да се похваля и аз - нито е евтина, нито е практична, но пък радва Става ли на газ?! 2 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 4 минути , tch каза: Става ли на газ?! Тя таз на газ - 2 бутилки х 10 литра. Едната в багажника, а другата в краката на пасажера. Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 https://www.vesti.bg/tehnologii/avtomobili/otlichnici-sme-kato-izobretateli-prius-na-gaz-6066424 1 3 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 (редактирано) преди 1 час, Oldkozel каза: Малко ме дразни, че трябва да свалям торбите от Била преди спящия полицай и след като го мина на първа пак да ги качвам, но няма как ... Поне си имаш покрив. Една от последните ми мечти няма 😞 Но пък много ще ми отива на дрескода. И за съжаление е уникална, ама не в модния смисъл на "ебасияката", а в буквалния, че я има само в една бройка, собственост на някакъв много паралия шивач. Но пък Императорът казва, че съм доста убедителен, може да му ЗВЪННА ПО СКАЙПА. Редактирано 1 април, 2019 от Брани 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 21 минути , Брани каза: Една от последните ми мечти няма Нещо ми се губят "бъбреците"... Някакви "звезди" ми се привиждат... Императорът какво мисли по този въпрос...? 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 преди 14 часа, chandni каза: Нещо ми се губят "бъбреците"... Някакви "звезди" ми се привиждат... Императорът какво мисли по този въпрос...? Е една много дълбока шахта слезе за малко да види нещо. Сам. Да - съвсем сам слезе! Ако Като го видя, непременно ще го питам. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Доста интересна (поне за мен) статистика за най-продаваните автомобили в Швейцария за м. март 2019 И освен че първо място на чисто елеккрически автомобил само себе си е прецедент, 2-ра, 3-та и 5-та позиция също правят впечатление, особено като се има предвид, че става дума за Швейцария. 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Аз не виждам нищо учудващо. Ясно е накъде върви индустрията, а в Швейцария както и в други държави в Европа има достатъчно стимули за закупуване на електрички. Другите места също не са учудващи за мен. Браво! 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 15 minutes ago, Фичо said: Доста интересна (поне за мен) статистика за най-продаваните автомобили в Швейцария за м. март 2019 И освен че първо място на чисто елеккрически автомобил само себе си е прецедент, 2-ра, 3-та и 5-та позиция също правят впечатление, особено като се има предвид, че става дума за Швейцария. Купуват, защото има дефицит на електрички 🙂 , а за другото - сигурно Шкода са имали някаква акция .... но за 10тата позиция нямам идея как се е озовало това нещо там 😉 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 27 минути , Фичо каза: особено като се има предвид, че става дума за Швейцария Шкода - Швейцария Връзка към коментар
tch Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 4 часа, Фичо каза: И освен че първо място на чисто елеккрически автомобил само себе си е прецедент, 2-ра, 3-та и 5-та позиция също правят впечатление, особено като се има предвид, че става дума за Швейцария. Наистина е впечатляващо, още повече като се има предвид, че цената ѝ е поне двойна в сравнение с Октавия и Голф. Но все пак трябва се отчете, че това е първият пълен месец, в който колата се продава на територията на Швейцария, така че е нормално бройката да е висока. По-интересна ще е графиката след 4-5 месеца. 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 И никакви БМВта в топ 10. Швейцария вече не ми е приятна! Нема им стъпим! 5 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 (редактирано) 1 minute ago, Брани said: И никакви БМВта в топ 10. Швейцария вече не ми е приятна! Нема им стъпим! Ами там вали и сняг - затова и не търсят сезонни коли 😉 Редактирано 10 април, 2019 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 3 минути , georgebg каза: Ами там вали и сняг - затова и не търсят сезонни коли 😉 2 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 (редактирано) Нищо лично, за Швейцария не намерих нито един клип= явно съвсем ги няма, но ето един от заблуден англичанин, на когото като малък са му чели приказки че в англия не вали сняг.. . https://www.youtube.com/watch?v=v9h_1GkBnhM Нищо лично, но тези коли просто не стават .... Редактирано 10 април, 2019 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Най-вероятно можем да намерим клипчета в ютюб за всеки модел автомобил, попаднал в подобна ситуация, и то с летни гуми, които да поддържат клишето за "лошото задно предаване". Аз лично предпочитам да вярвам на личния си над 10-годишен безпроблемен опит с автомобили със задно предаване, според който те дори доста стават. Само в 4х4 съм се чувствал по-сигурен ... И тук, няма как, ще се наложи едно лирично отклонение с непоносимо мъдри мои мисли ... та задното предаване, в комбинация с предноразположен мотор ще си остане вечната класика - все пак така се правят истинските автомобили от векове, не само заради отличното разпределение на тежестта, доста по-добрия хендлинг, икскюз май дойч, а и трудно може да се намери такъв автомобил, който да не е красив и елегантен с дългата си предница, в която е пълна мистерия дали моторът е 6, 8 или повече-цилиндров. 1 1 Връзка към коментар
Климент Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Да се похваля карал съм швейцарско BMV, е собственика бе немец който ми се падаше шеф. Зимата имаше 100 кг метална греда в багажника. 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 5 минути , Климент каза: Да се похваля карал съм швейцарско BMV, е собственика бе немец който ми се падаше шеф. Зимата имаше 100 кг метална греда в багажника. Аз нямам нужда - егото ми е много над 100 кг и ми осигурява отлично притискане 🙂 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега