Прескочи до съдържание

Air China/China Eastern/China Southern - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, EmoKrastev каза:

Дано да направят и малко по-добра цена в бъдеще че в момента цената за двупосочен билет ОТР-РЕК е 757 евро, за ноември гледах на сайта на Air China. През ОТА - 730 евро

Видя ми се скъпо и прегледах набързо за директни полети от Истанбул - ами то цената от Букурещ е като промо, от Истанбул под 800 евро няма

Tова ви е скъпо, е колко искате да е? Hе може винаги да ce уцелва нещо намалено, това са си нормални цени...

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 10 минути , polyglota80 каза:

Tова ви е скъпо, е колко искате да е? Hе може винаги да ce уцелва нещо намалено, това са си нормални цени...

Определено си е висока цена за Китай, от Европа може да се намерят лесно за около 500 евро.

Един бърз преглед, не показва цени по-високи от 500-550 евро, а и особено до Китай има доста компании с които може да се избере добра цена
https://www.fly4free.com/?s=beijing#google_vignette

Разбира се, точно тази линия все още е твърде нова, сигурен съм по-някое време ще я видим намалена и нея.

• Харесвам 5
Георги Матеев
Публикувано:

За двупосочен билет до Китай (като крайна дестинация) никога не бих платил повече от 400-450 евро. От Истанбул редовно се появяват такива промо цени и то далеч не само до Пекин, та 750 ми звучи доста надуто. Но все пак Букурещ/Загреб линията е нова и в момента китайците монетизират първоначалния интерес, след няколко месеца очаквам да почнат със стандартните промоции като на другите им европейски пазари.

• Харесвам 7
Публикувано:

Със сигурност няма да е дългосрочна цена.Въпреки , че имат по-скъпи и по-евтини точки в Европа цените им неизменно са под тези на европейските превозвачи.

Infectedmushroom , цената е обичайната за Луфтханза.В последните 2-3 години най-ниско е падала на 520€ до Хонгконг, а иначе най-ниската е неизменно 550-570€ за Пекин / Шанхай. Сега с увеличената горивна такса обикновено е малко над 600€  и тези 580 от София са съвсем ок.По-евтино няма да стане , та ако са готови могат да купят на тази цена още сега.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , stanimir каза:

Със сигурност няма да е дългосрочна цена.Въпреки , че имат по-скъпи и по-евтини точки в Европа цените им неизменно са под тези на европейските превозвачи.

Infectedmushroom , цената е обичайната за Луфтханза.В последните 2-3 години най-ниско е падала на 520€ до Хонгконг, а иначе най-ниската е неизменно 550-570€ за Пекин / Шанхай. Сега с увеличената горивна такса обикновено е малко над 600€  и тези 580 от София са съвсем ок.По-евтино няма да стане , та ако са готови могат да купят на тази цена още сега.

Да, те купиха даже .  с турците беше 850 евра за същите дати и пак в икономична класа, та направо с Луфтханза си взеха.

• Харесвам 1
Публикувано:

За Китай проверявайте и полетите от Италия. 
image.png.a51be19b797d0b34e9260fef413175dd.png

Ние март месец летяхме от Милано през Шанхай до Макао за 350€ с AirChina/Air Macau.
Верно с дълги престои в Шанхай, ама така пък поразгледахме града, който преди не бяхме посещавали. (а тествахме и влака MAGLEV :smile3: ) 

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 1 час, polyglota80 каза:

Миналия ноември летяхме Истанбул - Гуангжоу-Истанбул директен полет за 490 евро. 

От Италия и сега може да се намерят подобни цени

• Харесвам 1
Публикувано:

Разбира се, че е скъпо, то дори за доста по-отдалечени места има за подобни пари много често, последно 350-400е до Тайван и други подобни

Аз бях взел с търкиш в началото на годината, които не са евтини вече, за тази Коледа и нова година за 635евро от София до Пекин с куфари и всичко.

А за другия май и по-точно баш по празниците ни, имам София -Хонг Конг и обратно с луфти за 600

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 8 минути , Alexander каза:

Разбира се, че е скъпо, то дори за доста по-отдалечени места има за подобни пари много често, последно 350-400е до Тайван и други подобни

Аз бях взел с търкиш в началото на годината, които не са евтини вече, за тази Коледа и нова година за 635евро от София до Пекин с куфари и всичко.

А за другия май и по-точно баш по празниците ни, имам София -Хонг Конг и обратно с луфти за 600

интересно ми е къде ги намирате тия цени, досега никога не съм попадал на такива евтини... или сте извън сезона, или и аз не знам!

Публикувано:
преди 1 час, Мирослав Василев каза:

Определено си е висока цена за Китай, от Европа може да се намерят лесно за около 500 евро.

Един бърз преглед, не показва цени по-високи от 500-550 евро, а и особено до Китай има доста компании с които може да се избере добра цена
https://www.fly4free.com/?s=beijing#google_vignette

Разбира се, точно тази линия все още е твърде нова, сигурен съм по-някое време ще я видим намалена и нея.

освен да вземете само ръчен багаж.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , polyglota80 каза:

интересно ми е къде ги намирате тия цени, досега никога не съм попадал на такива евтини... или сте извън сезона, или и аз не знам!

писах кога са, когато тук има много празници са и двата.

И за двата е писано във форума 100%

Специално за Китай, евтините билети бяха до Шанхай или Пекин.

• Харесвам 3
Публикувано:

За мен цената от 730–750 евро за двупосочен билет от Букурещ до Пекин е доста висока, особено на фона на оферти на Air China от Стокхолм до Южна Корея за около 385 евро и от Милано за около 379 евро.

Разбира се, това са промоционални тарифи и тръгването е от други европейски градове, но разликата все пак е сериозна. Най-вероятно при новата линия от Букурещ в момента се плаща допълнително за удобството на директния полет и заради първоначалния интерес. Ще е интересно и със Загреб как ще е като цени.

Според мен е въпрос на време да се появят по-нормални цени. На този етап аз не бих дал 730–750 евро, освен ако не държа точно на тази линия и на конкретни дати.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 час, MayaS каза:

в 95% от случаите, да.

в 95% от случаите е с включен чекиран багаж, а доста често са включени 2 бр х 23кг

• Харесвам 3
Публикувано:

Всички китайци са с безплатен чекиран багаж за всичките си дестинации.Всъщност Луфтханза към Азия също - за разлика от полетите си към Южна и Северна Америка...скачат според тоягата 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , EmoKrastev каза:

в 95% от случаите е с включен чекиран багаж, а доста често са включени 2 бр х 23кг

аз лично такива цени никога не съм виждал, специално от София.

Публикувано:

Само за статистиката - в началото на годината бях вързал билети от Истанбул с някой от китайците до Шанхай и обратно Пекин - Истанбул за дати съвпадащи с пролетната ваканция....Цената беше около 440 евро на човек с чекиран багаж....Докато се разберем с жената за нейна отпуска и каква добра цена изпускаме мина ден в обяснения и естествено цената изчезна....Писал съм някъде ,че около 200 евро е постижима цена за отиване и връщане с автомобил до Истанбул (паркинг,такси за магистрала,гориво и нощувка). Букурещ също е опция - на летището има няколко паркинга и не са скъпи за ползване и ще следя и цените и за този вариант.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 28 минути , stanimir каза:

Всички китайци са с безплатен чекиран багаж за всичките си дестинации.Всъщност Луфтханза към Азия също - за разлика от полетите си към Южна и Северна Америка...скачат според тоягата 😉

за хонг конг не

Публикувано:

Аз нямам, хем съм на старата тарифа с нормален ръчен и втори малък багаж. Купувани преди няколко месеца за другия май

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, polyglota80 каза:

аз лично такива цени никога не съм виждал, специално от София.

Като гледам накъде отиват нещата за летище София май няма и да видим

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Kristiyan Desev
    • Aureliano
    • ivan69
    • swimmer
    • Zdravko Nestorov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.