Прескочи до съдържание

Air China/China Eastern/China Southern - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Големите - Air China , China Eastern и China Southern са държавни. Имат много подразделения като например Shanghai Airlines.Има и доста частни по-малки авиокомпании , които не летят до Европа.Преацкан си, ако плащаш цената за Луфтханза (с надценката) , а полет се оперира от Air China.Хем плащаш повече, хем багажа е по  "скопените"  правила на германците. 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

А как лоукостърите изкарват? Примерно София Рим е 1000 км и струва 30-ина евро. Защо да не летят на 10 000км за 300? Слагам 50 евро за някакъв кетъринг и ето ги 350. 

Ако някой каже че лоукостърите не продават местата в целия самолет на тази цена - да, така е, те и китайците не продават всички места от Лондон до Мелбърн на 350 евро. Билет от Шанхай или Пекин до Мелбърн пак струва 350 евро еднопосочно. 

От 2008 работя с китайски доставчици и съм разбрал едно нещо - китаец на загуба не продава! А какво при казват или пишат според мен е друга работа

Публикувано:
57 minutes ago, EmoKrastev said:

От 2008 работя с китайски доставчици и съм разбрал едно нещо - китаец на загуба не продава! А какво при казват или пишат според мен е друга работа

В Брюксел не мислят така.От фотоволтаиците през електрическите автомобили и какво ли не. Китайците със сигурност имат дългосрочна стратегия и могат да си я позволят финансово.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 40 минути , stanimir каза:

Китайците със сигурност имат дългосрочна стратегия

Имат, прав си, и работят здраво за да си постигнат целите. Но те са друга порода хора. Спомням си веднъж седим във фоайето на хотел със асистентката на един от доставчиците и го чакаме и за да върви някакъв разговор я питам

- "Как е работата? Харесва ли ти? Откога работиш в тази фирма?" 

- "О, много ми харесва. Много добри условия и заплата. И имам един почивен ден в месеца". 

Последното го каза с видимо задоволство, че това е някакъв сериозен бенефит. 

преди 43 минути , stanimir каза:

В Брюксел не мислят така

В Брюксел мислят?? Тука не съм съгласен ама да не се отклоняваме от темата. 

преди 1 час, infectedmushroom каза:
преди 1 час, infectedmushroom каза:

е то 30 евро билетът е рекламната цена, не средният приход на авиокомпанията от пътник

Е и 350 евро до Австралия еднопосочно е също рекламна цена, а не среден приход от пътник

• Харесвам 1
Публикувано:
2 hours ago, stanimir said:

Големите - Air China , China Eastern и China Southern са държавни. Имат много подразделения като например Shanghai Airlines.Има и доста частни по-малки авиокомпании , които не летят до Европа.Преацкан си, ако плащаш цената за Луфтханза (с надценката) , а полет се оперира от Air China.Хем плащаш повече, хем багажа е по  "скопените"  правила на германците. 🙂

Платихме към 550-600е до Шангхай и от Пекин, което не беше безкрайно зле. Всеки си имаше стандартен чекиран багаж, даже нямаше лайт опция мисля. Всъщност отиването беше със Суис през Цюрих, а връщането през Франкфурт. Престоите бяха приемливи. Суис май най ме кефят като обслужване от Луфтханза групата. Най вероятно така пестят, защото китайците минават над Русия.

Screenshot_20260822_152500_Lufthansa.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 23 минути , EmoKrastev каза:

Е и 350 евро до Австралия еднопосочно е също рекламна цена, а не среден приход от пътник

Така е, да, рекламна цена е. Аз просто писах на по горното ти питане 

преди 2 часа, EmoKrastev каза:

А как лоукостърите изкарват? Примерно София Рим е 1000 км и струва 30-ина евро. Защо да не летят на 10 000км за 300? Слагам 50 евро за някакъв кетъринг и ето ги 350. 

10 000 км не струват 10 x повече от 1 000 км. При авиокомпаниите огромна част от разходите са фиксирани за полета, а не пропорционални на километража.

Публикувано:

Ценообразуването при авиокомпаниите  е една от най-неясните материи и едва ли има някой извън пряко ангажираните който да е напълно в час.

• Харесвам 4
Публикувано:

540€ Air China , Лондон - Мелбърн - Лондон през септември 😇

В допълнение към руския коридор ,ето как Китай успява засега да е почти незасегнат от военната криза с горивата :

• Харесвам 3
Публикувано:

Full-service flights from Budapest to Australia from €631

Australia_Sydney_Unsplash-800x512.jpg

Travel dates:
October – November 2026

Routes:
Budapest – Melbourne – Budapest
Budapest – Sydney – Budapest

Baggage allowance:
One cabin bag and two pieces of checked baggage

Please note: All the information on this page is correct at the time of publication. If you are checking out the deal at a later date, the price and the availability may no longer be as advertised. Prices are subject to change. To ensure you never miss our deal again, sign up for DEAL ALERTS: download our App on Google Play or App Store. You can also opt for email notifications >> or Telegram alerts >>

• Харесвам 7
Публикувано:

Коледа в Нова Зеландия :

XMAS: London, UK to Auckland, New Zealand for only 660€ roundtrip

DEPART:
London, UK

ARRIVE:
Auckland, New Zealand

RETURN:
London, UK

DATES:
Availability from November to December 2026

Travel Guides & Travelogues

Example dates: 
6th-29th Nov
13th Nov – 6th Dec
15th Nov – 10th Dec
20th Nov – 13th Dec
21st Nov – 13th Dec
2nd-23rd Dec
3rd-24th Dec
4th-29th Dec

30 Oct – 15 Nov £615
2 – 15 Nov £566
2 – 22 Nov £566
6 – 22 Nov £566
6 – 29 Nov £565
9 – 22 Nov £566
9 – 29 Nov £566

newzel.webp

and more…

STOPS:
Changsha
Haikou

• Харесвам 8
Публикувано:

Който търси за Коледните и Новогодишните празници полети от Истанбул малко идеи. До Шанхай и Пекин 430, мултисити 444е, до Виетнам + 219е, Южна Корея + 209. Далечният изток от Истанбул ретърн 650 - 700е. Това е за периода 24.12 - 03.01. През сайта на Southern airlines china, без търсачки. За справка Търкиш за същите дати и дестинации от Истанбул - двойно е минимума, по скоро е тройно като цена. Паспортът трябва да е с 6 месеца мин. остатък, не те пуска иначе, та съм в процес на нови паспорти.

• Харесвам 17
  • Шок 1
Публикувано:

Камен, супер информация! Много благодаря! Ще се възползвам.

Имаш ли представа тези 6 месеца остатък от момента ли ги “брои” или от датата на билетите.

Публикувано:
преди 3 минути , Valery каза:

Камен, супер информация! Много благодаря! Ще се възползвам.

Имаш ли представа тези 6 месеца остатък от момента ли ги “брои” или от датата на билетите.

Започни да резервираш, ще ти поиска паспорт и валидност и там ще излезе. За къде си се насочил и кои дати? По празниците гледам днес Истанбул - Сеул ретърн около 430е.    

Публикувано:

По принцип 6-те месеца са от датата на връщане. Т.е. ако се връщаш на 03.01.2027 г. срока на валидност трябва да е поне до 03.07.2027 г.

Но провери в конкретния случай какви са условията все пак.

Публикувано:
На 30.08.2026 г. в 5:49, Kamen каза:

Паспортът трябва да е с 6 месеца мин. остатък, не те пуска иначе, та съм в процес на нови паспорти.

не те пуска да купиш билетите ли?

Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

не те пуска да купиш билетите ли?

Иска ми паспорт валиден поне до 2027, моят е до декември 2026, та правя нов.

Публикувано:
преди 36 минути , Адриан ХН каза:

По принцип 6-те месеца са от датата на връщане. Т.е. ако се връщаш на 03.01.2027 г. срока на валидност трябва да е поне до 03.07.2027 г.

Но провери в конкретния случай какви са условията все пак.

1. От датата на пристигане (Влизане)
Паспортът трябва да е валиден 6 месеца след деня на кацане. [1]
  • Държави: Турция (изисква точно 150 дни/около 5 месеца от влизане), Тайланд, Египет, Тунис, Виетнам. [1, 2, 3, 4, 5]
2. От датата на връщане (Напускане)
Паспортът трябва да е валиден 6 месеца след деня, в който планирате да си тръгнете обратно. [1, 2]
  • Държави: Китай, Русия, ОАЕ, Саудитска Арабия, Малдиви.
  • Харесвам 2
Публикувано:

По повод валидността, аз писах реален номер на паспорт, но с измислена валидност заради 6-те месеца. Като станаха новите паспорти смених номерата през чата /на GoToGate, защото бяха купени през букинг/.

• Харесвам 1
Публикувано:

Реално дори да сложиш измислени данни на паспорт (с различна валидност) не виждам проблем, защото винаги се слага финалния документ на чек-ин на място. Ти междувременно може да си загубил стария, да е изтекъл, да е откраднат. Ако е за целите на купуване на билет - сложете други дати и купете, после на място не може да ви кажат, че няма да се качите, защото в системата има друг документ. :)) 

• Харесвам 6
Публикувано:

Моят паспорт е до началото на май. Аз искам да пътувам към Виетнам за празниците. Днес си пуснах бърза поръчка за паспорт и трябва да е готов е петък и мисля тогава да купя билетите направо с новия паспорт.

Публикувано:

Здравейте,

излязоха ни новите паспорти и опитах да купя билети от през сайта на Southern airlines china, но на края ми даваше грешка при плащането.

Затворих браузъра и опитах с друг, но за тези дати вече ми дава доста по-скъпи цени на билети 😒

За тръгване на 21.12. все още виждам същата цена, но се ядосах и за сега зарязах резервирането.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.