Прескочи до съдържание

Air China/China Eastern/China Southern - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Valery каза:

Здравейте,

излязоха ни новите паспорти и опитах да купя билети от през сайта на Southern airlines china, но на края ми даваше грешка при плащането.

Затворих браузъра и опитах с друг, но за тези дати вече ми дава доста по-скъпи цени на билети 😒

За тръгване на 21.12. все още виждам същата цена, но се ядосах и за сега зарязах резервирането.

Аз още не съм купувал, но понеже има няколко кода, най-ниската цена е с полето за код: DISCOUNT. Редовно го прави този номер с различни цени. Днес извадих Истанбул - Сеул ретърн 425е за 24.12 - 02.01. Пиши като платиш.

За Виетнам 21.12 - 02/03.01 дава за Ханой 671е, за Хошимин 667e. За мултисити пак същото, зависи кое е първото.

Ако извадиш по ниски цени пиши с кой код, език, държава 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, боря се с едни билети с China Eastern. Става въпрос за Шанхай - Виена на 25.10.2026. През киви и други търсачки ми излиза полет окей като цена, но скъп багажът е много скъп, а когато го търся през самата авиокомпания да видя колко би излезнал там с багаж, не ми намира изобщо полета. Смених държавата на Китай, но изобщо не ми излиза такъв полет отново. Аз ли нещо бъркам??? Моля за помощ!

Публикувано:

Кой точно полет си избрала ? Всички тарифи на китайците винаги включват безплатен чекиран багаж.Погледни и в Trip.com.Някой връзки могат да се купят само през OTA.Пробвай да зададеш всички отсечки в сайта на авиокомпанията като Multicity търсене (ако не е директен).

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ох, благодаря много! Не знам защо в киви излизаха, че нямат включен багаж, а сега в трип виждам, че има 23 кг. Няма проблем, че е през посредник в случая нали? Попринцип за дълги полети избягвам... 

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами щом не може да се купи от сайта на превозвача.А Trip.com са китайска компания , кой по-добре от самите китайци ще може да се оправи при нужда от съдействие.

• Харесвам 5
Публикувано:

Пак съм аз... тези билети за Китай направо ме побъркаха... докато наредя плана и се наканя да купувам и цената "леко" се вдигна. Някой има ли наблюдения China Southern Airlines дали е възможно пак да намалят цената? Цената от Будапеща до Чонгцинг беше уж 341 евро и изведнъж скочи до небесата. Дали има вероятност пак да падне или да търся някакви други варианти? За 22 Октомври става въпрос.

20260911_121930.jpg

Публикувано:

Определено нещо не правиш като хората :

Screenshot_20260911-184421.png

Може да погледнеш и Виена (много лесно достъпна от Будапеща) - Чунцин , също и алтернатива Chengdu , а после с влак до Чунцин ...варианти бол , но то си има нормални полети от Будапеща :

Screenshot_20260911-184414.png

IMG_20260911_190006.png

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, stanimir каза:

Определено нещо не правиш като хората :

Screenshot_20260911-184421.png

Може да погледнеш и Виена (много лесно достъпна от Будапеща) - Чунцин , също и алтернатива Chengdu , а после с влак до Чунцин ...варианти бол , но то си има нормални полети от Будапеща :

Screenshot_20260911-184414.png

IMG_20260911_190006.png

Благодаря много за търпението и отговорите! Опитвам се да го съчетая някакси от София без допълнителна нощувка, а през Виена ако е на 22 няма ранен полет, а май ме е "страх от мечки" да летя през Катар, иначе този полет идеално ме устройва. Просто ме е яд, че до вчера имаше супер удобен и евтин полет със China Southern за 320 евро и днес вече го няма ;(

Screenshot_20260909_220811_Chrome.jpg.31a0b435e5d4090fbbf050f9895589b1.jpg

иначе, само където през северния полюс не ги превъртях тия билети и нищо общо около 400 евро с багаж не ми излиза... исках просто да знам дали има шанс пак да пуснат билети на промо цена или да се спасявам по някакъв начин... благодаря пак!

Публикувано:

Поемаш голям риск с това дето е на снимката.Kiwi ще ти предложат единствено чаша студена вода , ако случайно нещо с първия полет се обърка и изпуснеш полета за Китай.Ако беше вечерта айде някак по-ок , ама на обяд ...

Будапеща е евтина за трансфер и е добре да се направи нощувка преди дългия полет.Винаги са с включен чекиран багаж (както писахме и вчера).Посредниците може да лъжат колкото си искат.

Публикувано:

Аз само въртя от там за идеи и мислех да хвана още по-ранният полет на уиз за всеки случай и при 6 часа и нещо трансфер смятах, че е окей . Но явно ще правя нощувка, няма как... Мерси пак!

Публикувано:

Между другото според мен има някакъв бъг с ниските цени. Аз търся Виетнам за втората половина на ноември и бях намерила вариант Будапеща - Ханой / Хо Ши Мин - Лондон за около 390 евро през Трип. Обаче като тръгна да купувам и отида към въвеждането на данните, изкарва съобщение, че цените са се променили - полетите, които съм гледала, изчезват, остават на друга китайска авиокомпания за същите дати, но вече за около 550 евро. На следващия ден моите полети пак се показват на 390 евро и пак при опит да ги купя, изчезват. Пробвах и в браузър, и в приложението на Трип - едно и също.

• Харесвам 2
  • Замислям се 3
Публикувано:

Това го има и в Google Flights.Не знам дали може да се нарече бъг.

Няма как да купиш на показаната цена , защото съответния клас билет е изчерпан.Проверявай редовно, обикновенно се появява отново в даден момент.Виж и в сайта на авиокомпанията.В редки случаи Trip.com продава по-скъпо от самата АК.

• Харесвам 3
Публикувано:

Това съм го виждал с Гугъл флайтс и катарците и колко ли не се мъчих, даже през матрицата, не успях да купя на първоначалната цена.

• Харесвам 2
Публикувано:

China Eastern имат промо цени от Стокхолм до доста дестинации в Азия на цени от около 250 евро за отиване и връщане за ноември - декември. За да се получи ниската цена трябва да се започне трипа от Стокхолм и да завърши в Лондон (да формирате open-jaw), или до Будапеща (но малко се вдига цената). В Google Flights не ми се показваха цените, но в Skyscanner става.

Например ARN - TPE - LGW за 23.11 - 07.12 на цена 246 евро

image.png.fa662ed555cc7188b75bd1c67fb1fa13.png

Можете да формирате и double open-jaw:

Например: ARN - SGN // HAN - LGW на цена 303 евро.

image.png.40fce4bc96567d41c8f91912927bdfaa.png

Тествано и работи до: MFM, BKK, TPE, HAN, SGN, VTE, NRT, ICN, HKG, но със сигурност и до много други градове.

• Харесвам 20
  • Шок 1
  • Браво 3
Публикувано:

Стига с тея оферти, че много ми е слаб ангела - как човек да не отиде? То това е на цената на двупосочен София-Бургас за Евровизия 😂

Трип.ком изкарва най-тънките билети за по €230. Мдаа май ще се жертвам 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Публикувано:
33 minutes ago, Георги Матеев said:

Стига с тея оферти, че много ми е слаб ангела - как човек да не отиде? То това е на цената на двупосочен София-Бургас за Евровизия 😂

Трип.ком изкарва най-тънките билети за по €230. Мдаа май ще се жертвам 🙂

Едно околосветско ? Еднопосочни Будапеща - Нова Зеландия или Австралия :

IMG_20260915_124817.png

IMG_20260915_124931.png

IMG_20260915_124902.png

• Харесвам 7
Публикувано:

Най-ниските им цени обикновено излизат 2-3 месеца по-рано.Със сигурност ще има за февруари-март , но още е рано.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Станимире!!! Ще се караме! 😂

П.С. Наистина евала на бай китаец. Кефи ме колко ударно навлизат и не цепят басмата на никого.

• Харесвам 7
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Станимире!!! Ще се караме! 😂

П.С. Наистина евала на бай китаец. Кефи ме колко ударно навлизат и не цепят басмата на никого.

Гледат да оберат каквото могат,че като тръгнат Гъливер .....😉    Китайците пуснаха доста ниски цени от няколко дестинации последните дни. 

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Прави ли ви впечатление, че често вътрешните полети в Китай доближават цените на тези от Европа до Азия?

да не би да чакат да смачкат конкуренцията и след това да има х4

Публикувано:

Х4 едва ли , но вероятно няма да продължи вечно.Китайците правят едно и също и досега не е имало случай за драстично поскъпване ...от фотоволтаици , през електроника , вече и автомобилопроизводство.Навсякъде преобръщат индустриите.Сигурен съм, че до десетина-петнайсет години ше се случи и със самолетите , както вече сами си произвеждат високоскоростните влакове.Ако завишат драстично цената нищо не пречи конкуренцията да се върне. Flixbus просто изкупиха цели национални мрежи превозвачи и убиха всяка по-сериозна конкуренция преди да увеличат драстично цените  , но китайците няма скоро да купят Lufthansa или British.

Освен другото в момента имат и голямо конкурентно предимство - евтин керосин и руското небе.

Да ги ползваме докато може пък за бъдещето нека да се тревожат децата и внуците.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 45 минути , stanimir каза:

китайците няма скоро да купят Lufthansa или British.

Не са решили - не са ги купили. Просто не ги искат, имат си достатъчно свои авиокомпании и видимо желание да ги налагат.

Между другото имам подозрение, че ако изчезне балансът, който в момента те внасят на европейския лонг-хоул пазар, точно Луфти ще са първи с цени х 4.

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• mila2000
    • Дънди
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.