Topfly Публикувано: 3 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 4 minutes ago, neuromancer said: ако купите билети за автобуса доста време предварително може да са и по 1 паунд, но те си покачват цените като самолетните мисля, че Greenline е на компанията Arriva, това поне не е притеснително В случая вече съм изпуснал влака да купя по рано билети.. 35 пауда за двупосочен билет пак е ок, стига да не е измама... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 не съм чувал за измами с тях но за 35 паунда може би е по-добре да видиш и влака, поне ще имаш по-гарантирани часове (но пък пак има малка отсечка с автобус от гарата до летището) Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 3 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 6 minutes ago, neuromancer said: не съм чувал за измами с тях но за 35 паунда може би е по-добре да видиш и влака, поне ще имаш по-гарантирани часове (но пък пак има малка отсечка с автобус от гарата до летището) 35 паунда е за черимата в две посоки. реално на човек се пада по малко от 4,4 паунда в посока. С влака едва ли ще мога да получа такава цена... Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 преди 52 минути , Topfly каза: Някой може ли да ми помогне с трансфера от Лутон до Лондон, че нещо тотално се обърках 😞 Сайтът https://www.greenline.co.uk/tickets/ок ли е? В този сайт намирам някакъв Family return ticket за двама възрастни и до 3 деца 35 паунда, но след като почна да поръчвам ме прехвърля към https://tickets.arrivabus.co.uk/greenline Ок, ли е да ме прехвърля към друг сайт или има нещо нередно? Не намирам и информация трябва ли да си запазвам места за автобуса или просто се качваме на първия автобус и толкова...Има ли вариант в такъв случай да не ни качат, ако няма места? Това са най-евтините билети наистина - Арива са ок - обаче резервацията напълно ме шашардиса 🙂 Аз не бих купила билети без конкретен час... Цените с влак са много неприятни, защото 8.30 е час пик, а да чакате до 9.30 не си заслужава. Другите алтернативи са доста скъпи също (£64+) Довечера ще мога да поровя повече, от офиса е неудобно, но за два дни наред чудеса - трудно... П.С. Мога да звънна на Green Line. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 преди 6 минути , Topfly каза: 35 паунда е за черимата в две посоки. реално на човек се пада по малко от 4,4 паунда в посока. С влака едва ли ще мога да получа такава цена... аа, прекрасно е тогава, нещо се обърках то като купуваш избираш час, после ако закъснееш или подраниш има толеранс, ама зависи дали има свободни места мисля, че без час не можеше да се купят Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 преди 2 минути , neuromancer каза: аа, прекрасно е тогава, нещо се обърках то като купуваш избираш час, после ако закъснееш или подраниш има толеранс, ама зависи дали има свободни места мисля, че без час не можеше да се купят Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 3 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 10 minutes ago, Rainy said: Това са най-евтините билети наистина - Арива са ок - обаче резервацията напълно ме шашардиса 🙂 Аз не бих купила билети без конкретен час... Цените с влак са много неприятни, защото 8.30 е час пик, а да чакате до 9.30 не си заслужава. Другите алтернативи са доста скъпи също (£64+) Довечера ще мога да поровя повече, от офиса е неудобно, но за два дни наред чудеса - трудно... П.С. Мога да звънна на Green Line. И мен липсата на конкретен час ме притеснява, но пише, че уж билета можело да се купи и от шофьора..Не искам да те притеснявам, но ако имаш време ще съм ти благодарен ако провериш как седят нещата с резервацията на места.. Family Saver tickets These give unlimited travel to specified groups of people travelling together, usually given numbers of adults and children, in a specified zone during one day. You can make as many journeys on any route within your chosen zone as you want during one day. Buy your Family Saver from the driver on the first Arriva bus you board. You can also buy as an m-ticket on your mobile phone, or buy it online and have it delivered to your phone..https://www.arrivabus.co.uk/bus-tickets/ticket-types/?_ga=2.256175051.1340044586.1559549510-773821324.1556720945 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 3 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 До скоро нямах големи притеснения за трансфери към летищта, защото капацитета по принцип винаги е по висок от нуждите, но в Брюксел бях изненадан от една опашка от 1,5 часа за свтобусите на Flibco от централната гара до Шарлероа. Няма да е готино ако си изпуснем самолета, защото няма места в автобуса 😞 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 оф, то било family ticket... извинявам се, нещо не ме бива в осмислянето на иформацията днес 1 Връзка към коментар
pavkata Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 Сега видях темата... Ние ходихме в Лондон с 2 деца на 9 години за няколко дни. Доста пообиколихме. Най-бяха впечатлени от Природо-научния музей и Аквариума. Разбира се, парковете и червените двуетажни автобуси. В Научния музей минахме след природния, защото са наблизо, но нещо се бяха преситили на музеи. Опашки по музеите нямаше в началото на май месец. За пътуването използвахме влак, по-сигурно и по-бързо, даже пешком отидохме от летището на Лутън до гарата. С билетите от влака ползвахме намаления - 2for1 платените места. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 преди 3 часа, Topfly каза: И мен липсата на конкретен час ме притеснява, но пише, че уж билета можело да се купи и от шофьора..Не искам да те притеснявам, но ако имаш време ще съм ти благодарен ако провериш как седят нещата с резервацията на места.. Family Saver tickets These give unlimited travel to specified groups of people travelling together, usually given numbers of adults and children, in a specified zone during one day. You can make as many journeys on any route within your chosen zone as you want during one day. Buy your Family Saver from the driver on the first Arriva bus you board. You can also buy as an m-ticket on your mobile phone, or buy it online and have it delivered to your phone..https://www.arrivabus.co.uk/bus-tickets/ticket-types/?_ga=2.256175051.1340044586.1559549510-773821324.1556720945 Inquiry for Family ticket Hello, I want to buy a Family return ticket London Luton - London - Victoria, however there are no seats available, just the ticket. Does it mean that we can board if ONLY there are free seats? Many thanks Greenline Customer Services 16:35 (9 minutes ago) to me Good Afternoon Yes I am afraid that our buses are not bookable it is first come first serve. But if you are getting on the bus at Luton than you will have more luck to get seats. Regards Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 3 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 Мерси @Rainy, Най-критичното е в посока летището да има места. Някой има ли идея колко са пълни тези автобуси? Връзка към коментар
akair Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 Аз в Лутън си бях букнал автобус с Изибус и пак ме качиха на Greenline. Полетът кацна по-рано и нямаше проблем да ме качат на по-ранен автобус - като цяло бяха доста гъвкави. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 юни, 2019 Сподели Публикувано: 4 юни, 2019 На 3.06.2019 г. в 18:57, Topfly каза: Мерси @Rainy, Най-критичното е в посока летището да има места. Някой има ли идея колко са пълни тези автобуси? Прилично празни, информация от преди 2 дни, но все пак беше уикенд. Като всяка подобна услуга и там си има определени пикове и спадове, не съм сигурен на какво ще попаднеш, може би да прегледаш разписанието на летището кога са концентрирани най-много полети. Но според мен се притесняваш излишно, маршрутът е супер разработен и нищо общо с Шарлероа, сигурно има над 100 автобуса на ден през няколко минути. В краен случай има алтернатива и с влак, но трябва да се случи някакво извънредно събитие за да се стигне до там. 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 10 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 10 юни, 2019 Искам да потвърдя, че семен билет може да се купи от шофьора на автобуса на Greenline за 35 паунда, като цената онлайн не е по ниска. Като цяло съм много доволен от автобусите. Тръгваха точно, винаги имаше свободни места и можех да си зареждам мобилния телефон. При Easybus теоритично има билети по два паунда, но когато аз се опитвах да резервирам билети за 4 души, никога не ми даваше по ниска цена от 50-60 паунда в двете посоки. Family Return This ticket is valid for up to 2 adults and 2 children or 1 adult and 3 children travelling together. Boarding point must be selected at time of ordering. Customers are reminded that seatbelts must be worn on this journey. Ticket Zone: 757 - London Luton Airport to London Victoria Boarding point: 3 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 11 юни, 2019 Малко статистика за пътуването. Нето в центъра на Лондон бяхме 8 часа и 20 минути, което беше достатъчно за да видим парламента, два музея, да хапнем вкусотии в Harrods, возихме се на двуетажни автобуси и метро и се качихме на Tower Bridge. Бюджетът за 4 души (двама възрастни и две деца) беше общо 155 евро (около 39 евро на човек), като това включваше 4 самолетни билета за отиване и връщане до Лондон, трансфера Лутон-Лондон-Лутон и две еднодневни карти за градски транспорт за възрастни. Входна такса платихме единствено за Tower Bridge. Пътуването беше малко уморително, но децата много се кефеха. 8 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 юни, 2019 Сподели Публикувано: 11 юни, 2019 Кои музеи посетихте? Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 11 юни, 2019 10 minutes ago, Фичо said: Кои музеи посетихте? Science Museum и Natural History Museum. Мислехме и за аквариума, но ми се стори много скъпо, а и нямахме време. Миналата година в Истанбул вход за Legoland Discovery Centre, един огромен аквариум и музеят на Мадам Тюсо струваше общо 50 евро за двама възрастни и две деца. В Лондон само за аквариума искаха около 100 паунда... 1 Връзка към коментар
searus Публикувано: 11 юни, 2019 Сподели Публикувано: 11 юни, 2019 преди 18 минути , Topfly каза: Лондон само за аквариума искаха около 100 паунда... Преди две седмици заведохме детето там, но имахме ваучер за 50% намаление и пак платихме за тримата 42£. По мое скромно мнение изобщо, ама изобщо не струва тези пари. Била съм в къде по-хубави, но признавам, че малоумните индивиди от неделната тълпа може да са допринесли за това ми мнение... 2 Връзка към коментар
Росина Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 Търся идеи за места интересни за деца на 10г., но да са с по-дълго работно време. Детето ще е на езикова ваканция и до 5 ще е заета, затова търся къде да ходим след 5 следобяд (което се оказа доста трудно.....) Събота и неделя сме предвидили Леголанд и зоо-то, единия ден Окото, втори ден може би круиз по темза, но останалите 8 още не мога да ги наместя. Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 преди 2 часа, Росина каза: Търся идеи за места интересни за деца на 10г., но да са с по-дълго работно време. Детето ще е на езикова ваканция и до 5 ще е заета, затова търся къде да ходим след 5 следобяд (което се оказа доста трудно.....) Събота и неделя сме предвидили Леголанд и зоо-то, единия ден Окото, втори ден може би круиз по темза, но останалите 8 още не мога да ги наместя. обиколете парковете, те само по себе си са забележителности 🙂 знам,че някои от музеите имат дни с удължено работно време, но трябва да ги преглеждате един по един 🙂 Можете да резервирате и Скай гардън, ако ще ви е интересно Възможност е и мюзикъл, да отидете до Пикадили и от там до магазина на Лего и М&M на Лестър скуеър ... ще добавям като се сетя нещо 🙂 В петък Британския музей е отворен до 20.30 - https://www.britishmuseum.org/whats_on/friday_lates.aspx 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 Британският музей в петък работи до 20:30. Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 ето още един вариант в Тауъра, при това безплатен, но трябва да се запазят предварително билети - https://www.hrp.org.uk/tower-of-london/whats-on/ceremony-of-the-keys/#gs.jiesvq 1 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 преди 11 минути , mu_ry каза: ето още един вариант в Тауъра, при това безплатен, но трябва да се запазят предварително билети - https://www.hrp.org.uk/tower-of-london/whats-on/ceremony-of-the-keys/#gs.jiesvq Може ли да ми покажете в сайта къде се намира прозореца за резервация за Experience the Ceremony of the Keys Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 преди 3 минути , rdd каза: Може ли да ми покажете в сайта къде се намира прозореца за резервация за Experience the Ceremony of the Keys за съжаление има това съобщение : Tickets for dates from May 2020 to October 2020 will become available on 1 November 2019. We are fully booked up to April 2020. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега