Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 26 минути , Hakkâri Spor каза:

LIGHT или ЕСО?

Не съм сигурен коя е Еко тарифата, но виждам, че има само една само с ръчен багаж, която е Light и е най-евтината опция. Нея имам предвид:

image.png.e3ac7f13468a74f61f6e23c2ff04a3a2.png

Връзка към коментар

Да попитам в правилната тема :

Здравейте,

направих резервация, тоест генерира ми се код, но още не съм платила.

Ако нещо ме притеснява /трябваше да ми се покаже опция да избера 20% намаление, но не го виждам / длъжна ли съм да платя или какви опции имам?

Или къде , на кой съпорт да пиша, или тел. номер да ми кажат защо не ми се приложи отстъпката?

къде трябва да маркирам нещо по тази оферта

• The last day to redeem this offer is 25/06/2024!
  • To avail this offer, flight date must be at least seven days after the date of booking.
  • Tickets must be booked on flypgs.com or the Pegasus app.                                                    
  • To redeem the offer, the option for "20% Birthday Discount" on the payment page
Връзка към коментар
В момента, SPQR89 каза:

Не съм сигурен коя е Еко тарифата, но виждам, че има само една само с ръчен багаж, която е Light и е най-евтината опция. Нея имам предвид:

image.png.e3ac7f13468a74f61f6e23c2ff04a3a2.png

Значи или им сменят имената, или нещо и аз вече се обърквам. Помня, че в турскоезичното меню беше ЕКО, в англоезичното ЕСО. 

Сега кликнах на произволен полет и ми излиза това. Добре, приемаме, че Light  е най-базовата тарифа.

Screenshot 2024-06-15 at 11.52.03 AM.png

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Здравейте, има ли пътували с Пегасус последните десетина дни от София до Анталия. Дочух, че много закъснявали, нещо системата им не отразявала кой с какъв багаж пътува. 

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Ако някой има опит с клейм за забавяне, моля да сподели малко информация за процеса

Не виждам специална форма заподаване на искове, само стандартната за контакт: https://www.flypgs.com/en/write-to-us

Връзка към коментар
преди 15 часа, Hakkâri Spor каза:

Истанбул С.Гьокчен - Тузла (Босна и Херцеговина): от 24 август 2024

Този нов  полет на Pegasus е поредният пример, че пазарът не търпи празнота и на мястото на един превозвач идва друг!  Lumiwings, като по-малък играч, бързо се бяха  отказали от линията:

IMG-40c20267c2c30e031fb67ecedbbe6ed0-V.jpg

• Харесвам 4
Връзка към коментар

В сайта на пегасус гледам полети Букурещ-Анталия има само до октомври. На мен ми трябва м.декември, дали още е рано за тях?

Взех да търся в сайта им защото през lastminute, expedia и edreams  ми дава да резервирам полет+хотел на доста изгодни цени 21.12-29.12. И само в  lastminute пише че е включен чекиран багаж, а през другите две допълнително трябва да добавя. И безплатна анулация до към 18.12 на хотела. В случай на евентуална анулация обаче каква сума ще върнат, при условие че е резервиран и полет? Не знам дали да им се доверя?

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Да живее Иран 😉 Полетите важат за всички. "БолБол" реално е всеки, който има регистрация в сайта или апликацията.

Получих инфото за Исфахан и Шираз на приложението, издава един звук на нотификация (с камбанка).. като съобщение от летище, хахаха.

image.png.0f6177c6e4bbeb0ebc3033d6d0dc7c76.png

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Исфахан никакъв го няма , а Шираз е с  няколко полета само в септември и октомври след което изчезва. Вероятно е бъг или са избързали с анонса без още да са готови за тия полети.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 42 минути , stanimir каза:

Исфахан никакъв го няма , а Шираз е с  няколко полета само в септември и октомври след което изчезва. Вероятно е бъг или са избързали с анонса без още да са готови за тия полети.

Има го и Исфахан ама полетите са само септември и октомври като Шираз. Явно тестват нови дестинации. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Някой скоро да е летял с Pegasus по маршрута от София до Анталия и/или обратно? Взели сме си light билети и планираме да пътуваме с раниците, които използваме и при другите нискотарифни превозвачи. Ще се радвам, ако някой има скорошни наблюдения и може да сподели дали са стриктни с размера и най-вече теглото на багажа, че не съм сигурен дали ще се впишем в тези 3кг.

Връзка към коментар

Аз пътувах с такава "до 3 кг", макар че от престараване моята се оказа 2 кг.  Не са ме карали да меря. Но ме учудва това, че питате дали са стриктни? Какво значение има това? Бъдете си стриктен Вие, спазвайте си правилата, без опити за шмекеруване и няма да имате проблем.  Вие искате да надвишите 3-те кг ли?

Аз бях взел по-малка раница, която в крайна сметка я препълних, но се оказа около 2 кг. Просто трябваше да си сложа същите неща в малко по-голяма раница и евентуално да допълня още нещо.  В DM и Lilly се продават 15 мл паста за зъби, има малки разфасовки за плажни масла и т.н.

Моето пътуване беше до Истанбул обаче. За Анталия няма как да се справя с 3-те кг, защото там се добавят вече плажни хавлии, джапанки и т.н. Там пътувах в края на октомври 2023, с 8 кг. ръчен.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Понеже може да е полезно за някого, споделям наблюденията си от последната седмица - нито в София, нито в Анталия бяха стриктни с багажите. Ние не сме прекалявали, но в София нямаше кантар на gate-a, с който да могат да претеглят теглото на раници/куфари, а в Анталия имаше такъв, но не го използваха.

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 17 часа, Tamer каза:

Понеже може да е полезно за някого, споделям наблюденията си от последната седмица - нито в София, нито в Анталия бяха стриктни с багажите. Ние не сме прекалявали, но в София нямаше кантар на gate-a, с който да могат да претеглят теглото на раници/куфари, а в Анталия имаше такъв, но не го използваха.

А да попитам следят ли на скенера при бординга за течности или кремове с обем над 100 ml?

Връзка към коментар
преди 1 час, valpet каза:

А да попитам следят ли на скенера при бординга за течности или кремове с обем над 100 ml?

Не. Никой не ни е питал дори дали имаме течности.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 hours ago, valpet said:

Излитайки от Бишкек с Пегасус на единия от нас му взеха бутилка 500 мл. с вода наполовина, а другият мина с пълна бутилка 1 л.  Аз бях забравила в ръчния багаж туристическа алуминиева вилица и сервизното ножче с нея, минах. Но в Истанбул нямах време да ги преместя в чекирания багаж, че бяхме на косъм да изпуснем полета за София и ми ги взеха. Минавала съм на Мадейра с пълна бутилка 500 мл,, но си е на късмет. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.