Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 минути , Бръмбар каза:

Може би ако искате още да си купите. Ето една моя стара резервация направена директно при Пегасус, при която бях купила само един багаж чекиран - вижда се на единия човек, че има 20кг, на другия е 0 кг. При вас и на двамата е 20кг. 

Screenshot_2025-02-21-20-32-17-340_com.android.chrome.jpg.4391f95e558a95a62dee9b3a8040d317.jpg

Благодаря много! Там, откъдето се вижда, това е в имейла ми. В Expedia също така пише, но в приложението на Pegasus вече ми се струва, че багажа го няма. Никога не съм ги ползвала, дано не ме таксуват повторно...

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 31.01.2025 г. в 8:32, Яничка каза:

Към пътуващите откакто направиха речния 3 кг. - минава ли номера с възглавничката за път, в която може да се сложи малко багаж?

Screenshot_20250131_083302_Google.jpg.a243057de24b7f0a786f4dfdb6ed9eb2.jpg

Ъпдейт: ползвахме възглавничката на 4 полета с Pegasus. На нито един не гледаха раниците, ние все пак не сме прекалявали с обема при тях, а на възглавничката съвсем не обърнаха внимание. Допълнителен плюс е, че беше удобна и за спане в самолета.

• Харесвам 8
  • Браво 2
Публикувано:

При прекачване с Пегасус на Сабиха, минава ли се през скенери. Скоро минавах, но не помня със сигурност, май се минаваше. А искам да взема една бутилка от София Duty free. Ако някой е пренасял да се похвали.

Публикувано:
преди 26 минути , Oshko каза:

При прекачване с Пегасус на Сабиха, минава ли се през скенери. Скоро минавах, но не помня със сигурност, май се минаваше. А искам да взема една бутилка от София Duty free. Ако някой е пренасял да се похвали.

Минава се, преди два дни го играх

• Харесвам 2
Публикувано:

При прекачване на Сабиха с Пегасус на един билет, ако се изтърве връзката поради закъснения от предходния полет, осигурява ли се настаняване от Пегасус до следващия полет, който е след 21ч?

Публикувано:
преди 18 часа, Kamen каза:

При прекачване на Сабиха с Пегасус на един билет, ако се изтърве връзката поради закъснения от предходния полет, осигурява ли се настаняване от Пегасус до следващия полет, който е след 21ч?

Сам си отговарям.

В сайта е описано много ясно какво ти се полага, но не и за нощувките.

https://cdnp.flypgs.com/files/pdf/yolcu_haklari/PG-MD-BK-002_9_EN.docx.pdf

При запитване ми отговориха: Осигуряваме храна и освежителни напитки за закъснения над 2ч. При необходимост от нощувка ние Ви осигуряваме хотелска стая и транспорт от до летището.

Необходимост - явно по усмотрение.

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.