Marisha Публикувано: 25 октомври Сподели Публикувано: 25 октомври преди 12 минути , Nayden Bondzhev каза: Здравейте, Дава ми някаква грешка при търсене на полет София-Истанбул, flights are not listed. Please try again later, при положение, че на датите излизат цени. Моля някой с опит за коментар. Ако това е на десктоп, пробвай мобилното приложение. Редовно има проблеми при тях. Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 26 октомври Сподели Публикувано: 26 октомври преди 16 часа, Marisha каза: Ако това е на десктоп, пробвай мобилното приложение. Редовно има проблеми при тях. Да, през мобилното излезнаха полетите, но цените хич не са лоу кост. В понеделник сутринта паля колата. 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 26 октомври Сподели Публикувано: 26 октомври преди 2 часа, Nayden Bondzhev каза: В понеделник сутринта паля колата. Излизат в търсачките за вторник по 66 евро: Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 27 октомври Сподели Публикувано: 27 октомври @epetkov Голямата брадва е късния полет днес и на Turkish също, трябва да се прибера във вторник. Благодаря все пак. Връзка към коментар
Hakkâri Spor Публикувано: 27 октомври Сподели Публикувано: 27 октомври Истанбул С.Гьокчен - Дъблин: от 30 октомври 2024 Анталия - Брюксел Шарлероа: от 4 април 2025 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 1 ноември Сподели Публикувано: 1 ноември Пегасус имат ли практика да пускат промоции и кога? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 1 ноември Сподели Публикувано: 1 ноември преди 17 минути , muchachote каза: Пегасус имат ли практика да пускат промоции и кога? 2 Връзка към коментар
Pepi Popova Публикувано: 1 ноември Сподели Публикувано: 1 ноември Здравейте, току що получих смс, че са отменили полета ми до Анталия с Пегасус на 30 Ноември. За съжаление запазих хотела non-refundable... Като се мъча да сменя датата ми иска да си доплатя билета за новата дата. Такава ли е практиката? Няма ли възможност да сменя датата без да доплащам? Има ли телефон за връзка да се свържа с тях? Благодаря предварително! Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 2 ноември Сподели Публикувано: 2 ноември Да се оплача/информирам обществеността. Имаме полет Батуми-Сабиха днес и бях купила чекиран багаж 12 кг по 5 евро на промо, обаче ръчният ми (раница) се оказа 6 кг, че имам и лаптоп там, и ме накараха да платя 23 евро за ръчен на каса. Да съм си купувала с ръчен веднага, щото после не може. Тукашното летище позволява онлайн чекиране, но бординг карти се издават само на гише и без заветната лента Cabin luggage няма бк. Обаче тук е такова хубаво време и пих бяло вино с пържени банани във виетнамски ресторант, че забравих да се ядосам. 😄 7 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 2 ноември Сподели Публикувано: 2 ноември За първи път ще пътуваме с Пегасус на един билет другата седмица. Имаме прекачване на Сабиха за по-малко от 2 часа. Ще ни карат ли да излизаме от транзитната зона и да минаваме наново секюрирти? Връзка към коментар
lyubo21 Публикувано: 2 ноември Сподели Публикувано: 2 ноември преди 12 минути , Marisha каза: За първи път ще пътуваме с Пегасус на един билет другата седмица. Имаме прекачване на Сабиха за по-малко от 2 часа. Ще ни карат ли да излизаме от транзитната зона и да минаваме наново секюрирти? Не. Миналата седмица пътувах през Сабиха. Казват в самолета от София, че трябвало да се мине през транзитно гише, където са разни опашки, но ако има втори бординг пас това не е нужно. Просто се минава по пътеката за транзит, има пак проверка на багаж, но не и паспортен контрол - между 10 и 20 мин е придвижването от гейта за пристигане и най-далечния за следващ полет. 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 2 ноември Сподели Публикувано: 2 ноември преди 11 минути , lyubo21 каза: Не. Миналата седмица пътувах през Сабиха. Казват в самолета от София, че трябвало да се мине през транзитно гише, където са разни опашки, но ако има втори бординг пас това не е нужно. Просто се минава по пътеката за транзит, има пак проверка на багаж, но не и паспортен контрол - между 10 и 20 мин е придвижването от гейта за пристигане и най-далечния за следващ полет. Благодаря, значи се спестява само паспортен контрол, секюрити пак се минава. Връзка към коментар
Hakkâri Spor Публикувано: 2 ноември Сподели Публикувано: 2 ноември преди 4 часа, Argentique каза: Да се оплача/информирам обществеността. Имаме полет Батуми-Сабиха днес и бях купила чекиран багаж 12 кг по 5 евро на промо, обаче ръчният ми (раница) се оказа 6 кг, че имам и лаптоп там, и ме накараха да платя 23 евро за ръчен на каса. Да съм си купувала с ръчен веднага, щото после не може. Тукашното летище позволява онлайн чекиране, но бординг карти се издават само на гише и без заветната лента Cabin luggage няма бк. Хммм.... тоест платила си за чекиран, а ръчният не трябва да надвишава 3 кг, така ли? Демек всичко да трупаш в чекирания, а в ръчния само най-скъпоценното? Ми с лаптопа няма как... А какво значи да си купиш с ръчен веднага, защото после не може, в смисъл... ако избереш ЕКО тарифата, после може да си добавиш ръчен за 5 евро (както беше от промоцията), нали? А не, че те принуждават да си вземеш по-висока тарифа от ЕКО. Много объркани им станаха правилата. А в Грузия проблемите с бордните карти вече съм ги имал. Но в Тбилиси (с полет до Сабиха, пак на Пегасус). Онлайн чекиране си правихме, нищо не сме принтирали, не сме се редили на опашка на гише (поне ти си се редила, заради чекирания багаж), всички на опашката на гейта бяха с хартиени бордни карти, само ние ... с телефоните. И ни гледаха като извънземни. Като дойде нашият ред, голямо назландисване беше, говориха си помежду си на грузински двете проверяващи, пък въртяха вътрешни телефони, казаха ни да изчакаме отстрани... мина цялата опашка, на нас ни гледаха документите обстойно, разпечатаха ни някакви бордни карти и влязохме. Грузинска му работа. (Иначе обожавам тази страна) 🙂 3 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 2 ноември Сподели Публикувано: 2 ноември преди 4 часа, lyubo21 каза: Не. Миналата седмица пътувах през Сабиха. Казват в самолета от София, че трябвало да се мине през транзитно гише, където са разни опашки, но ако има втори бординг пас това не е нужно. Просто се минава по пътеката за транзит, има пак проверка на багаж, но не и паспортен контрол - между 10 и 20 мин е придвижването от гейта за пристигане и най-далечния за следващ полет. А ако не е на 1 билет дали може да се мине транзит? Ще имам надявам се бордни карти.... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 ноември Сподели Публикувано: 2 ноември Ако имаш бордни карти и нямаш чекиран багаж не виждам защо не. Никъде не проверяват какъв ти е билета (един или няколко) освен на чекин. 1 Връзка към коментар
lyubo21 Публикувано: 2 ноември Сподели Публикувано: 2 ноември преди 56 минути , ivan69 каза: А ако не е на 1 билет дали може да се мине транзит? Ще имам надявам се бордни карти.... При потока за транзит проверяват само дали имаш издаден бординг пас, не мисля че правят връзка дали е на един билет или не. 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 3 ноември Сподели Публикувано: 3 ноември На 2.11.2024 г. в 17:50, Hakkâri Spor каза: Хммм.... тоест платила си за чекиран, а ръчният не трябва да надвишава 3 кг, така ли? Демек всичко да трупаш в чекирания, а в ръчния само най-скъпоценното? Ми с лаптопа няма как... А какво значи да си купиш с ръчен веднага, защото после не може, в смисъл... ако избереш ЕКО тарифата, после може да си добавиш ръчен за 5 евро (както беше от промоцията), нали? А не, че те принуждават да си вземеш по-висока тарифа от ЕКО. Много объркани им станаха правилата. Купих билетите март и не помня каква е била тарифата, но тогава купих базов билет без никакъв багаж с идеята после да си добавя чекиран, примерно 20 кг за двама, което за седмица ни е ок, даже не можем да го напълним. Освен това при Пегасус няма оскъпяване на багажите независимо дали ги купуваш с билета, или после. Или поне преди нямаше, сега не знам. Та щяхме да си купим един 20 кг за 17€, но пуснаха 12 кг за по 5€ и купихме два такива. В резервацията ми пишеше, че нямам право на друг кабинен багаж освен малкия 3 кг, явно такава тарифа съм избрала. На отиване летяхме Сабиха-Тбилиси, а на Сабиха сам си теглиш и чекираш багажа и вероятно заради лудницата на летището няма кой да се занимава да мери и тегли ръчните. Но в Батуми няма много калабалък, пък и както писах, не издават бк дори при онлайн чекиране, затова отиваш на гише. Там има достатъчно време за всеки да се почувства специален, абсолютно на всички ръчните багажи минаха през рамка, а някои и през кантар и доста хора ходихме да плащаме на каса. Примерно девойка с дамско мини чанте 15 х 10 см и лаптоп в чанта за такъв (но без място за чантето в лаптопската чанта) си плати като мен още един ръчен багаж... С една дума, да си имате едно наум по такива малки летища и не само. На Сабиха не бях стъпвала две години, опашката на секюрити в неделя сутрин беше километрична през половината сграда и рекох, че няма да минем навреме, но за 50 минути успяхме. При пристигане на международен полет има транзитен коридор за международни и вътрешни, но имаше голяма опашка за международните. Там служител проверява бордни карти. (Снимка от вчера) Ама ние бяхме за Истанбул и по суша се прибрахме. 5 Връзка към коментар
Hakkâri Spor Публикувано: 3 ноември Сподели Публикувано: 3 ноември Аз през август бях на Сабиха, опашките и за паспортния контрол, и за скенерите бяха малки и се мина бързо. Друг е въпросът, че проверките започват още от метрото долу... рамки, скенери... 😄 2 Връзка към коментар
D_Dimitrov Публикувано: Събота в 13:48 Сподели Публикувано: Събота в 13:48 Здравейте, предстой ми пътуване до Истанбул декември месец с Пегасус. Това ще е първият път, в който ползвам тази компания и имам въпрос към вече пътувалите, мога ли само с лична карта да check-ирам билетите и да вляза в Турция или ми трябва паспорт задължително ? Благодаря предварително Връзка към коментар
jorrro Публикувано: Събота в 14:18 Сподели Публикувано: Събота в 14:18 До Турция може да се пътува с БГ лична карта. Това не зависи от авиокомпанията. Връзка към коментар
D_Dimitrov Публикувано: Неделя в 07:39 Сподели Публикувано: Неделя в 07:39 преди 17 часа, jorrro каза: До Турция може да се пътува с БГ лична карта. Това не зависи от авиокомпанията. Благодаря Връзка към коментар
sveto.slav.s Публикувано: преди 12 часа Сподели Публикувано: преди 12 часа Привет, при опит да се чекираме за полет след по-малко от 48 часа, дава грешка след като въведа данните на втория пътник (двама сме). Самата грешка не е някаква специфична, генерална е. Четох, че би трябвало да е отворен чек-ин, имали ли сте подобен казус и какво бихте ме посъветвали, да изчакаме няколко часа/ до утре? Връзка към коментар
epetkov Публикувано: преди 8 часа Сподели Публикувано: преди 8 часа преди 4 часа, sveto.slav.s каза: Привет, при опит да се чекираме за полет след по-малко от 48 часа, Взехте ли предвид часовата разлика? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега