Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Нямам представа дали на чек-ин ще позволи, но има опцията за split reservation, с която ще генерира нов PNR и може да разделите резервацията на 2 и повече отделни и да сложите тези, за които искате да купите в една. 

Публикувано:
Преди 1 час, D_Dimitrov каза:

Здравейте има билети София-Истанбул за 5 човека, това ще е първото ми пътуване с тази компания. При резервацията съм избрал Light билети(раница до 3кг) с идеята по-късно да преценим и решим дали и колко допълнително багаж ще ни трябва. Тъй като полетите са другата седмица на 10.12 и ще можем да се check-ираме днес, реших да добавя допълнително кабинен багаж(до 8кг) на двама от пътниците, но в сайта от секцията за добавяне на багаж имам възможност да добавя само чекиран такъвimage.png.680dd36a459959a49ec17f87c5be8825.png

А за кабинния пише че е достигнат максимално разрешения брой. Но ми позволява да упгрейдна от Light на Saver пакет(който пише че включва кабинен багаж до 8кг), проблема на този упгрейд е че е за всички пътници от резервацията, а на мен ми трябват само два такива куфара. Дали при check-инна ще ми позволи да добавя кабинен багаж и мога ли да упгрейдна по някакъв начин са 2 от пътниците ?

При така закупена тарифа нямате възможност за добавяне на повече кабинен багаж и това ви го казват по време на резервацията. Вече не можете да ъпгрейднете до следваща тарифа, особено щом ви казва така. :)

Има възможност да добавите чекиран багаж за който си искате пътник онлайн. Не за всички. Скоро го правих това, разцъкайте си и ще видите. Може и преди отворено чекиране. Само не го правете чак на гише!

За съвета на @Pepi Popova. Налагало ми се е да го правя това при отказ на пътуване на човек и е полезна опция.
Но в случая. ако разделите пътниците в резервацията, ще ви дадат отделни места. Пегасус рядко делят местата на пътниците в една резервация и при ранно чекиране винаги ще ви сложат заедно безплатно (не всичките петима, но може би 2+3).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 33 минути , Pepi Popova каза:

Нямам представа дали на чек-ин ще позволи, но има опцията за split reservation, с която ще генерира нов PNR и може да разделите резервацията на 2 и повече отделни и да сложите тези, за които искате да купите в една. 

Благодаря за отговора, видях отпцията Split reservation и най-вероятно ще ползвам нея, но ще изчакам при check-инна да видя дали няма да даде опция за кабинен багаж.

преди 6 минути , Argentique каза:

При така закупена тарифа нямате възможност за добавяне на повече кабинен багаж и това ви го казват по време на резервацията. Вече не можете да ъпгрейднете до следваща тарифа, особено щом ви казва така. 🙂

Има възможност да добавите чекиран багаж за който си искате пътник онлайн. Не за всички. Скоро го правих това, разцъкайте си и ще видите. Може и преди отворено чекиране. Само не го правете чак на гише!

За съвета на @Pepi Popova. Налагало ми се е да го правя това при отказ на пътуване на човек и е полезна опция.
Но в случая. ако разделите резервацията, ще ви дадат отделни места. Пегасус рядко делят пътниците в една резервация и при ранно чекиране винаги ще ви сложат заедно безплатно (не всичките петима, но може би 2+3).

Благодаря за отговора реално на мен ми дава да ъпрейдна от моята тарифа Light към Saver, но за всички пътници в резервацията, това което не ми дава е да добавя към Light кабинен багаж. За check-ирания багаж видях опцията за добавяне към всеки пътник. Благодаря за информацията за отделните места, ако ползвам split reservation, за нас това не е проблем и най-вероятно ще се възползвам от нея и след това ще променя от Light на Saver на пътниците само в едната резервация

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 43 минути , Hakkâri Spor каза:

Е браво, точно Max, дето имаше проблеми с тях...

Падаха Boeing 737 MAX 8.

Поръчката е 100 самолета Boeing 737 MAX 10 😉

• Харесвам 2
Публикувано:

Паднаха две машини.Многократно е ставало дума, че сигурността в авиацията е много чувствителна тема и всеки фал фокусира огромно обществено внимание. Огледай се в махалата и помисли през това време колко хора са си отишли ей така от нищото , сред които познати , може би близки,  или просто хора с които си си кимал всеки ден при разминаване.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , stanimir каза:

Паднаха две машини.

Малко се разводнява темата, но...

Реално проблеми имаше със самолетите, но явно имаше и неумение от страна на пилотите.

Поне в добрата стара Европа от доста много години няма инцидент с жертви на комерсиален полет. Така че наистина по-скоро се притеснявай като пресичаш, а не като се возиш на Боинг.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.