Прескочи до съдържание

Уиски (вода на живота)

stanislavpp

Препоръчани мнения

Как не е руснак!

Последния път във Варна във фри шопа на морска гара, влезе един руснак и директно пита за Ямазаки.

Явно са чували и трябва да имат и да пият, абсолютно не ги интересува цената.

Аз най-накрая го пробвах де, това лято-Ямазаки 12 стандартното.

Ами много е хубаво като за 12 годишно, но за мен е много надценено. Сигурно е най-скъпото 12 годишно в света.

Връзка към коментар

Надценено е , да - защото няма достатъчни налични количества от него, суровините са си японски и предлагането е много оскъдно. Всичкото останало японско уиски е канадско или американско уиски , мешано и бутилирано в Япония.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
преди 37 минути , stanislavpp каза:

Nikka from the barrel , не е от класа на Ямазаки, но гарантирано ще се хареса на всеки  , би трябвало да е в рамките на посоченият бюджет , бутилките са 500мл.

Супер, благодаря ти!

Връзка към коментар
преди 12 часа, VASILEV каза:

@stanislavpp, като спомена Ямазаки, това е най евтино. Въпроса е дали си заслужава?

1B1304AD-D6A9-4122-B209-33C5B9DA3B27.jpeg

Разбира се 👍 

преди 10 часа, Coo каза:

Извинявай , един съвет - ако сте ценител или фен , никога , ама никога, не си давайте парите за бленд уиски …

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 22 часа, VASILEV каза:

@stanislavpp, като спомена Ямазаки, това е най евтино. Въпроса е дали си заслужава?

1B1304AD-D6A9-4122-B209-33C5B9DA3B27.jpeg

това е супер евтино, ако изобщо е истинска цената.  Nikka from the barrel е на такива пари, ако се сметне за същото количество.

Връзка към коментар
преди 52 минути , Alexander каза:

Супер ниска цена, браво.

Това 12 годишно ли е или е нещо по-младо? Сега забелязах, че не пише години, може за това да ми се струва евтино.

Ами не мн ниска. Купих го за £80. 

Връзка към коментар

Супер , вземи и една Ника Фром да Барел и направи сляп тест с приятели 🙂 , аз бих добавил и Джак сингъл барел към микса . Ще направиш верни приятели до живот .

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 13 часа, примкаря каза:

Светата Пушилка 😁 Наздраве 🥂

20220419_202636.jpg

Много е добра 5цата, не очаквах изобщо (като се има предвид Лагавулин 8цата, дето ставаше за чистене на прозорци) 🙂 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.