Dora Popova Публикувано: 30 декември, 2024 Публикувано: 30 декември, 2024 Ха,ха, и при мен е така , в застой - втори ден. Никакво развитие. Още малко чакам и трия. Тези ще се окажат много бъгави. 1
ttashkov Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Една новина от днес свързана с NIUM и дайнърс. https://www.nium.com/newsroom/nium-launches-diners-club-international-card 3
vorbis Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март Включвам се в дискусията с едно уточнение за Flykk. Тъкмо успях да мина верификацията (може би най-трудната, която съм минавал за една нищо и никаква ДК) и пробвах през Революта да прехвърля 1 евро чрез IBAN. Стана на секундата. Може би са имали някакъв технически проблем и затова преди не е сработило. Който е успял да си издейства Flykk карта, може пак да пробва през Революта. 7 1
Яничка Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март Супер 🙂 А дава ли отстъпка за Diners през сайтовете? 1
vorbis Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март На 18.03.2025 г. в 19:08, Яничка каза: Супер 🙂 А дава ли отстъпка за Diners през сайтовете? Не съм сигурен дали въпросът е към мен... Все още не ми е останало време да ръчкам за отстъпки. Ако намеря нещо интересно, ще пробвам и ще съобщя резулата. 1
stanimir Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март Не е необходимо да купуваш , може само да въведеш номера на картата в някой от сайтовете на lastminute и ще разбереш дали я приемат като Dimers. 4
vorbis Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март преди 5 часа, stanimir каза: Не е необходимо да купуваш , може само да въведеш номера на картата в някой от сайтовете на lastminute и ще разбереш дали я приемат като Dimers. За приемането я приемат, но никъде не пише като каква я разпознават в британския Lastminute: 1
jorocontrola Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март На началната страница трябва да ти дава ниската цена и да казва за коя карта ще важи. Ако там пише, че е Дайнърс и след въвеждането на картата ти запази цената, значи я приема за такава. Поне преди беше така, когато имаше отстъпки за Дайнърс... 1
vorbis Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март Значи отговорът е, че засега не съм видял специално за Дайнърс да даде остъпка. Но аз не съм търсил кой знае колко. 1
stanimir Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март Има известна ирония в това, че сигурно единственият тук който не се интересува от отстъпки е и единствения успял да се верифицира в Diners.Flykk са вградили някакъв много напреднал AI. 14
ttashkov Публикувано: Петък в 06:37 Публикувано: Петък в 06:37 На 18.03.2025 г. в 18:56, vorbis каза: Включвам се в дискусията с едно уточнение за Flykk. Тъкмо успях да мина верификацията (може би най-трудната, която съм минавал за една нищо и никаква ДК) и пробвах през Революта да прехвърля 1 евро чрез IBAN. Стана на секундата. Може би са имали някакъв технически проблем и затова преди не е сработило. Който е успял да си издейства Flykk карта, може пак да пробва през Революта. С какво успя да се потвърдиш адреса и колко време чака да ти потвърдят?
vorbis Публикувано: Петък в 10:37 Публикувано: Петък в 10:37 преди 3 часа, ttashkov каза: С какво успя да се потвърдиш адреса и колко време чака да ти потвърдят? Банково извлечение и сметка за енергия, а след това ми поискаха и сметка за мобилен телефон за да потвърдят номера ми. Писах им в чата да им обясня, че тя не е на моето име (фамилията ползваме на един договор за няколко карти). Доста странна чат сесия беше. Имах чувството, че разговарям с чат бот. На 4-тия път, когато обясних какъв е проблемът и че нямам сметка за мобилен телефон на моето име и ми отговаряха със стандартни реплики, попитах дали е чат бот. Отсреща ми отговориха, че бил човек. На въпрос как се казваш, агентът ми каза, че няма право да си казва името (?!?!). Аз им казвам майчиното си мляко, а те едно име не казват. Но най-накрая станаха кооперативни и ми верифицираха телефона без телефонна сметка. Потвърждението става в рамките на 24 часа, но не получих нито един имейл за неуспешно кандидатстване. Казват че пращат, но нищо не се получава. Затова, ако след 24 часа няма развитие в телефонното приложение, отваряйте чат сесия. Тегава работа си е изкарването на тази карта. 3 1
Яничка Публикувано: Петък в 10:56 Публикувано: Петък в 10:56 @vorbis, а откъде се отваря чат? На мен всеки път арр-ът ми иска да продължа KYC.....
vorbis Публикувано: Петък в 11:50 Публикувано: Петък в 11:50 преди 49 минути , Яничка каза: @vorbis, а откъде се отваря чат? На мен всеки път арр-ът ми иска да продължа KYC..... Help --> Support --> долу вдясно има малък бутон за чат Щом иска да продължиш KYC, значи апликацията за момента е неуспешна. Продължи и виж какво ще ти поиска като документ. Първо ще бъде пак паспорт/л.к., но след него сигурно ще е различен документ, който ти искат. 1 1
Ilian359 Публикувано: Петък в 20:26 Публикувано: Петък в 20:26 Каква сметка за електричество си дал - сканирана хартиена или на PDF? На български или преведена на английски?
vorbis Публикувано: Петък в 21:14 Публикувано: Петък в 21:14 преди 43 минути , Ilian359 каза: Каква сметка за електричество си дал - сканирана хартиена или на PDF? На български или преведена на английски? Всеки месец получавам сметката на пощата си и я качих като PDF. Живея във Великобритания, така че си е на английски. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега