Прескочи до съдържание

Гората на магеланци!

Препоръчани мнения

На 10 няма да стане, все още имало сняг на избраното място, а ние сме блокирани и от заповедта. Засега следващата проекто дата е 18.04, но ще я преговорим пак след седмица.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги каза:

На 10 няма да стане, все още имало сняг на избраното място, а ние сме блокирани и от заповедта. Засега следващата проекто дата е 18.04, но ще я преговорим пак след седмица.

Значи аз съм обратно в играта и ще мога да хвана гората 😉 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Мили хора, на 18 - ти няма да може да се случи засаждането, защото е още снежно. От горското казаха, че първа възможност е в почивните дни 8 и 9 май.

Иска ми се да разберем като начало ще има ли достатъчно желаещи за тези дни, за да се уговаряме за дата с администрацията. Моля да проявите доза ентусиазъм, за да се случи най- накрая магеланската гора!🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Цвете каза:

Мили хора, на 18 - ти няма да може да се случи засаждането, защото е още снежно. От горското казаха, че първа възможност е в почивните дни 8 и 9 май.

Иска ми се да разберем като начало ще има ли достатъчно желаещи за тези дни, за да се уговаряме за дата с администрацията. Моля да проявите доза ентусиазъм, за да се случи най- накрая магеланската гора!🙂

Май сме ок за тогава 😊. Не виждам голям шанс да напуснем страната, та защо да не посадим малко дръвчета?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , MayaS каза:

Аз да попитм,, къде точно ще е мястото на садене. Може и да е писано, ама не ми се рови.

Някъде на Витоша - има отредени терени за залесяване. Още не го знаем с точност. Трябва да сме потвърдили организацията и ще отида предварително, за да ми го покажат- да сме наясно какво трябва да се прави. Вероятно първо трябва да се разчисти. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Засега не съм ангажиран за уикенда в средата на май. 🙂  Обичайно точно тогава се провежда конгрес, в който участвам, но вчера получихме мейл, че се отлага за септември.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.