Polina Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Докато още се чудите колко точно календара да си поръчате, дали да участвате в размяната на коледни подаръци и какви ли дръвчета би било най-добре да се насадят в планински отсечен терен или на равна ливада кат тепсия, да ви дам още нещо за чудене - да посетя или да, коледната магеланска сБирка (КМС)? Без да знам кога колегите от Филибето ще заФормят тяхното си биропиене, бързам да ви кажа кога ще бъде нашенското, за да остане време евентуално да им се изсипем и на тяхното кат торби с картофи и да ги изненадаме, както си и предполага коледния дух! Денят ще бъде събота - 14.12.2019 година, а часът 18:30ч., мястото е както вече всички знаете - О!Шипка на ул. Будапеща. В случай на промени, ще бъдете незабавно информирани и както всеки път, същото ви моля и вас! До тогава има достатъчно време, за да предвидите ангажиментите си и не чакайте последния момент за записване/отписване. Бъдете отговорни. Ако се колебаете пак ми кажете или пишете. Срокът за записване и потвърждаване на присъствието ви е 08.12.2019г - неделя! Както знаете и на тази сбирка ще можете да: - размените коледните си подаръци, ако участвате в размяната на подаръци и разбира се, ако се случи и вашият магеланец - получател да е сред присъстващите на КМС; - или пък просто да подарите подарък изненада на някой съвсем неочаквано; - да се видите с хора невиждани, ако се престрашите да дойдете за първи път. А първи път в живота винаги има; - да разкажете как е преминал Коледния ви базар, ако сте се решили на кой от всички в Европа-та да идете; - да споделите (ако нямате тайни и задръжки) за къде сте купили билети от (или не) предстоящия ни Черен/бял петък/понеделник; - да споделите мнение за любима АК; - да се оплачете или похвалите от банката, която ползвате, че стига вече с тия харчове, трябва да се пести и за сладки пътешествия 😉 ; - да чуете разни истории от разни пътувания... - или просто, за да изпиете някое и друго питие в компанията на магеланци. Както всеки път и сега ще кажа...: Обличайте си коледното костюмче, взимайте си доброто настроение и идвайте да се видим за последно... През 2019-та година! Вие сте на ред! КМС - (Коледно - магелански списък) за участие! desislavna mililia Mary cck mary_shery Branko ? Граф Вронски jungfraujoch Брани Mistress of Germs Master_of_germs Monika_Koko violeta Olianata Кармен Roberto_Baggio +1 1/2 Иван Попов Георги М. Вряшкова Izida liliya + 1/2 домосед Desi75 bronco mradulova Адриан ХН +1 Миланка peterpup Ellena vlady Яничка ? Вероника ЕмиЖор Жоро Tonyco julianka Радо Teminator Oshko +1/2 Ирена +1/2 wilks Ивайла mia69 wiliko Фичо Happy_Traveler Rositsa88 Калоян Цвете Djoki bulpa aikula3d +1 Надя +1 Красимира stebal Childish Eti* Kremcheto Lirea +1 kopche vladko73 S.Petrov Б. Б. saved_ +1 Радослав tany Virginia Elena Зани Dian Tedy Дани Магелани Гената - официален представител на @Radnev Nevena Bellaero MoonRay dechy kali KH +1 BlackArt77 Azia Hollywood +1 machete bear Eva eva Asya Asenova Polina. ===================== 93 - възрастни 5 - деца 14 3 3
luba_rizova Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Първи! За сега се записваме 1+1 Ризова плюс Ризов 8 1
Polina Публикувано: 7 ноември, 2019 Автор Публикувано: 7 ноември, 2019 преди 2 минути , luba_rizova каза: Първи! За сега се записваме 1+1 Ризова плюс Ризов Първите не се отказват, а само дават тон за настроение! 2 1
mililia Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Записвам се с най-голямо удоволствие! 5
Mary Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Имам прекрасна коледна шапка от миналата година, която ще покажа отново и на вас! 3 2
Граф Вронски Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Записвам се и аз. Ще трябва да си намеря тениска с коледни елементи 😄 2 1
Брани Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Идвам с гръм, трясък и неповторимия тъмен блясък, на който съм способен само аз ... 3 1 2
master_of_germs Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Пиши ме заедно с @Mistress of Germs 🙂 Една микробна елхичка от нас 😉 2 6
Monika_Koko Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Такова събитие не е за изпускане. Въпреки, че "детето" си идва точно на 14.12. ..... но ще го посрещна на летището, ще замажа положениято с вкусни манджи и беж на веселбата:) Така, че участвам! 6 1
MayaS Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Ами за тези от нас, които вече са си уредили ангажимент за тогава остава само да ви завиждаме с Иво и да ви пожелаем приятно коледно парти! 😭 🍻 3
Olianata Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Здрасти,Поли записвам се-+1 ,1/2😀 1
Иван Попов Публикувано: 7 ноември, 2019 Публикувано: 7 ноември, 2019 Записвам се с най-голямо удоволствие! Дано има сняг на този ден, за да усетим духът на прекрасната Коледа! 6
Георги Публикувано: 8 ноември, 2019 Публикувано: 8 ноември, 2019 Запис и от мен, че календари ще трябва да се носят 🙂 6
liliya Публикувано: 8 ноември, 2019 Публикувано: 8 ноември, 2019 Поли , запиши и мен + още 1 1/2. Тъй като е мн. рано все още, ако има промяна ще те уведомя своевременно. 🙂 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега