ДиянаВ Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 За пласа Еспаня също ще отделя доста време - няколко пъти по различно време. И аз харесвам импровизирани улични представления, но едното не пречи на другото 🙂 Стига сте ми пробутвали водни активности, няма да се затривам зорлем 😜 Имам още какво да изживявам по твърда земя 😄 3
Argentique Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 Някъде из темите вече обсъждахме, че фламенкото от площада и онова с билет в Севиля са две различни вселени. Била съм на други места с билет – в Тенерифе беше направо като балет, но отидох заради приятелка, която ходи на такива курсове, и двете бяхме изненадани не чак приятно. Уж с високи отзиви. Ама севилското много вдигна летвата. Вече ми се губи кой е викал и колко, при нас бяха китарист и двама танцьори – мъж и жена в трета младост, но много се раздадоха и физически, и емоционално. А на пласа Еспаня може да се покарат лодки в канала, щом държиш на водни процедури. 😄 За съжаление, по мое време този канал се чистеше от кал и вода нямаше. Така че не го видяхме в пълен блясък. Но уикенда надойдоха ромски фамилии от провинцията и настана всенародно веселие. 1 1
ДиянаВ Публикувано: 30 октомври, 2025 Публикувано: 30 октомври, 2025 На 30.09.2025 г. в 18:45, ДиянаВ каза: мисля да минем през Тарифа и да направим тур до най-южната точка на Европа. Някой правил ли го е? Четох някъде преди време, че се запазва предварително по имейл и е само по обед. Ако знаете подробности, ще са от полза. Не мога да повярвам, че имам резервация за острова на Тарифа и най-южната точка на континентална Европа 🥳 При това лесно стана - ей сега от обяд насам си разменихме по два имейла. На ето този сайт, който е отбелязан в мапс - turismodetarifa.com, има посочен имей - centrodeinterpretacionisladetarifa@aytotarifa.com Писах им, че се интересувам от тура и ако е възможно искам да направя резервация за 16.12.2025. Малко след това ми отговориха, че турът е от 12:00 часа, като за резервация е необходимо да позвъня на телефон или да изпратя отговор на същия имейл с данни за: брой хора, имена, държава и телефон за контакт. Избрах имейла за комуникация, защото аз им пиша на английски, ама те само на испански отговарят и знам ли по телефон как ще се разберем 🙃 След като предоставих данните, ми потвърдиха резервацията . Необходимо е поне 45 мин. преди тура да платя в офиса им, намиращ се в града, таксата - 4 € за възрастен, плащането е само с карта. 🙂 И май това е всичко по резервацията, която е абсолютно задължително да се направи предварително, независимо от броя желаещи. Вероятно имам късмет за деня, че се пада във вторник. От коментарите в мапс си мисля, че не всеки ден има турове дори и през летния сезон. Няма официална публикувана информация през кои дни има тур. От един лист с дати за турове през юни или юли, пак качен в мапс, видях, че във вторник има през всичките седмици. Ама какъв е графикът им и въобще дали имат такъв, не съм сигурна. 7 1
ESK Публикувано: 11 ноември, 2025 Публикувано: 11 ноември, 2025 Светлина и звук в Севиля и Кордоба. Мисля, че ще се разпиша в Севиля на 25 или 26.11. и ще дам отзиви. @ДиянаВ идея за Севиля, ако ти допада. :) https://www.naturalezaencendida.com/en/
ДиянаВ Публикувано: 11 ноември, 2025 Публикувано: 11 ноември, 2025 Преди 1 час, ESK каза: Светлина и звук в Севиля и Кордоба. Мисля, че ще се разпиша в Севиля на 25 или 26.11. и ще дам отзиви. @ДиянаВ идея за Севиля, ако ти допада. 🙂 https://www.naturalezaencendida.com/en/ О да, набелязала съм го, мерси. Още миналата година исках тази атракция за Кордоба, ама чела-недочела се оказа, че инсталациите са в ремонт и нямаше. 1
ESK Публикувано: 19 ноември, 2025 Публикувано: 19 ноември, 2025 Да попитам, че съвсем се намотах с градския транспорт за Малага. :) Тази карта на Consorcio Málaga, която пластиката струва 1,5-2 евро и се зарежда с мин. 5 евро (не съм сигурна, че така се казва) включва ли и влакчето C-1 от летището, както и всички автобуси в Малага? Може ли да се купи някъде от летището в Малага? Инсталирах app-то, но не съм сигурна, че ще се оправя с туй испанско приложение, като испански хич не знам :) и затова май предпочитам да си взема пластика. Доколкото четох може да се ползва от повече хора, така че за 2 човека идеално ще ми свърши работа, ако включва и транспорта от летището. @ДиянаВ някъде мисля, че беше писала по въпроса, но не го намирам. Моля, за помощ, че летим на 23.11. пък нещо транспорта в градовете го оставих на края и зациклих :) АЛСА са ми пратили за РД код 15% валиден до 19.12., ако не си взела още твойте билети, да ти го изпратя да пробваш дали ще сработи?
ДиянаВ Публикувано: 19 ноември, 2025 Публикувано: 19 ноември, 2025 преди 4 минути , ESK каза: Да попитам, че съвсем се намотах с градския транспорт за Малага. 🙂 Тази карта на Consorcio Málaga, която пластиката струва 1,5-2 евро и се зарежда с мин. 5 евро (не съм сигурна, че така се казва) включва ли и влакчето C-1 от летището, както и всички автобуси в Малага? Може ли да се купи някъде от летището в Малага? Инсталирах app-то, но не съм сигурна, че ще се оправя с туй испанско приложение, като испански хич не знам :) и затова май предпочитам да си взема пластика. Доколкото четох може да се ползва от повече хора, така че за 2 човека идеално ще ми свърши работа, ако включва и транспорта от летището. @ДиянаВ някъде мисля, че беше писала по въпроса, но не го намирам. Моля, за помощ, че летим на 23.11. пък нещо транспорта в градовете го оставих на края и зациклих 🙂 АЛСА са ми пратили за РД код 15% валиден до 19.12., ако не си взела още твойте билети, да ти го изпратя да пробваш дали ще сработи? Мерси, но по моята отсечка, където транспортът ще е с Alsa - Кадис-Тарифа, тези кодове не важат. Аз също имам един изпратен за РД 🙂, (скорпионке ЧРД 😄) В Малага не ползвах много транспорт и боравих само с банкова карта. Тази твоята карта отстъпки ли носи?
ESK Публикувано: 19 ноември, 2025 Публикувано: 19 ноември, 2025 преди 37 минути , ДиянаВ каза: Мерси, но по моята отсечка, където транспортът ще е с Alsa - Кадис-Тарифа, тези кодове не важат. Аз също имам един изпратен за РД 🙂, (скорпионке ЧРД 😄) В Малага не ползвах много транспорт и боравих само с банкова карта. Тази твоята карта отстъпки ли носи? ЧРД и на теб! 😆 Ноемврийско стрелче съм, ама са подранили малко с кода 🙂 Иначе, да доста добра отстъпка, но ще видя на място, ако е много сложно ще караме и ние с банкови карти. 2016г. съм ползвала подобна за метрото в Малага и помня, че беше повече от 2 пъти по-евтино. Ако ползвам ще споделя тук за да си знаем за следващата Андалусия. 1
ДиянаВ Публикувано: 19 ноември, 2025 Публикувано: 19 ноември, 2025 преди 26 минути , ESK каза: ЧРД и на теб! 😆 Ноемврийско стрелче съм, ама са подранили малко с кода 🙂 Иначе, да доста добра отстъпка, но ще видя на място, ако е много сложно ще караме и ние с банкови карти. 2016г. съм ползвала подобна за метрото в Малага и помня, че беше повече от 2 пъти по-евтино. Ако ползвам ще споделя тук за да си знаем за следващата Андалусия. И като се върнеш да споделиш за това светлинно шоу - натуралеса, както и други неща разбира се. Аз ще тръгвам на 11.12. 1
ДиянаВ Публикувано: 19 ноември, 2025 Публикувано: 19 ноември, 2025 Засега разбрах, че катедралата в Севиля в неделя ще има свободен достъп само първата седмица на декември. Последните 3 недели, вкл. и моята няма да има визити заради религиозни дела. Писах им и това ми отговориха. Освен това казаха, че ще предложат нещо друго с наближаване на времето. Поне така превеждам последното изречение на имейла им, но да видим: Most sure that on the Sundays in December there will be no visit for religious acts, only the tower will be open. Nearer the date there will be a visit specific for that date. 1
ДиянаВ Публикувано: 21 ноември, 2025 Публикувано: 21 ноември, 2025 На 11.11.2025 г. в 11:00, ESK каза: Светлина и звук в Севиля и Кордоба. Мисля, че ще се разпиша в Севиля на 25 или 26.11. и ще дам отзиви. @ДиянаВ идея за Севиля, ако ти допада. 🙂 https://www.naturalezaencendida.com/en/ Имат намаление от 20% за някои дати и/или часове. https://www.naturalezaencendida.com/en/sevilla-christmas-lights/ Аз взех за 11.20€ general ticket. Не им разбрах разновидностите.
ESK Публикувано: 21 ноември, 2025 Публикувано: 21 ноември, 2025 преди 1 час, ДиянаВ каза: Имат намаление от 20% за някои дати и/или часове. https://www.naturalezaencendida.com/en/sevilla-christmas-lights/ Аз взех за 11.20€ general ticket. Не им разбрах разновидностите. Благодаря! ❤️ Знаех си, че има причина да не съм купила досега 😉 General е билета, другите, по-евтините са за граждани на Севиля. 1
ESK Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 Да дам малко полезно инфо от моята кратка Андалусия 23-27.11.2025. Кацнахме навреме в Малага и с влакчето С-1 (1.8 евро) директно към центъра. Бях инсталирала приложениено Consorcio Málaga и бях сложила 5 евро в него, но нещо не сработи нито за влакчето, нито за автобуса (1.40 евро) и затова и на двете места платихме с банкови карти. Ако ще пътувате повече проверете за картата (физическата), която мисля, че се казва като приложението и с нея цените са доста добри-повече от половина по-евтини. Малага ми харесва (била съм тук и 2016г., тогава обиколихме и Кордоба и Гранада), изключително чист и подреден град, беше украсено за Коледа, но за съжаление на 28.11. запалиха лампичките, когато вече се прибрахме. @ДиянаВще чакам снимки от твоята осветена коледно Мавага. Качих доста снимки в темата В момента съм, затова тук няма да качвам снимки. Ден 2 - Сетенил де лас Бодегас и Ронда - взех 10 часова екскурзия от Малага (22евро на човек) - тръгване сутринта в 8:15 и връщане около 18:00 часа. Уникална красота! Влюбена съм в Ронда. Явно пак ще се връщам там 🙂 Малага -Севиля - 3 часа с автобус ALSA (12 евро билета, купени през сайта на ALSA с регистрация-така избягвате такса обслужване), автобусите тръгват от автогарата, която се намира точно до гарата. В Малага хапвахме тук - вкусно и на прилични цени https://maps.app.goo.gl/4pZhbzFVDwqXbt1y8 За Ронда няма да казвам къде ядохме, че беше греда 😉 Севиля напълно оправда очакванията ми. И тук ще се връщам, че сега беше лежерни разходки, хапване и бира (така е с мъж немагеланец). Апартамента ни беше до арената на последния етаж, борбата ми беше за тераса с място за сядане на нея. В Севиля не сме ползвали транспорт изобщо, всичко беше на пешеходно разстояние. Автобусите на ALSA спират тук - https://maps.app.goo.gl/EeHb4jMYE3DnJM49A Автогарата няма нищо общо с хубавата и чиста автогара в Малага, тази е грозна и мръсна, но това е положението. Шоуто със звук и светлина в градините на двореца беше магическо, исках да остана цяла нощ там и да видя всичко по няколко пъти, но се ограничих само с около час. По маршрута (еднопосочен е - влизаш от входа на Patio de Banderas и излизаш през друг изход) на няколко места има едни стълбчета с брояч, оказа се, че показват след колко минути ще дойде някой за да ви разкаже нещо за това което е около вас, явяват се и на английски да разказват - към края на обиколката го разбрахме, когато една от служителките ни заговори и каза, че след 7 мин. ще дойде да даде информация на английски, ако искаме да изчакаме, е ... не изчакахме. Това беше единственото място което посетихме. Иначе Катедралата е уникално красива отвън и денем и нощем. Площад Испания е прекрасен, но в момента няма вода и там лодките са на сухо. Квартала Санта Круз е страхотен за разходки за хора обичащи малки, тесни улички. "Гъбите" (Setas de Sevillla) са доста интересни и вечер, осветени са красиви. Да препоръчам и за хапване (три пъти хапнахме тук)- много вкусно и на добри цени - https://maps.app.goo.gl/18FAouaf3WsWCCMHA От Севиля пътувахме с високоскоростния влак до Мадрид (взех билети за влака на iryo през trip-а-30 евро билета 2 седмици преди датата). Влака е супер-чисто, удобно и за 2:45 часа бяхме в Мадрид с една спирка в Кордоба. Тук да вметна, че на гарата в Севиля за високоскоростните влакове се влиза някъде в средата на гарата през отделна проверка на билет и скенер на багаж. Казвам го, защото уж го бях прочела, но после съм изключила и си влязохме и си чакаме и се чудим защо не излиза на таблата къде ще е нашия влак и 15 мин. преди времето на тръгване вече тръгнах да обикалям за друго табло и гледам една огромна опашка, а тя за влизане в зоната за високоскоростните влакове. Хванахме го, но щеше да си е приключение, както бяхме 40 мин. по-рано на гарата да го изпуснем. Билетите за тези влакове са най-евтини като ги пуснат (мисля, че беше 2 или 3 месеца преди датата) и после поскъпват, но има и промоции и може да се хване добра цена и за по-близка дата. 10
ДиянаВ Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 преди 22 минути , ESK каза: . @ДиянаВще чакам снимки от твоята осветена коледно Мавага. Тази година пътешествието продължава към други места из Андалусия и в Малага нямам отбивка. Иначе и аз я харесах - блести над главата и към краката денем и нощем 🤩 Всичките ми приключения в първото мое соло пътуване, заедно със снимки в коледно настроение са тук, благодарение на подкрепата на много магеланци 😘🤗 - незабравимо бе и страшно много ви благодаря, приятели😄 Нямам търпение да започне епизод 2, макар и в друг формат 😉 5
tintoretto Публикувано: 30 ноември, 2025 Публикувано: 30 ноември, 2025 Успях да видя коледната украса в Малага на 28.11. Щракнах няколко снимки набързо, защото беше късно, а самолетът за България излиташе рано. Както спомена и @ESK, светлинното шоу в Севиля беше наистина впечатляващо. В Гранада посетих La Riviera и Los Diamantes. В „Диамантите“ изпих няколко бири, докато чаках да видя дали ще ми повторят някоя тапа. От осем поръчки нито веднъж не повториха, въпреки че на бара бяхме рамо до рамо. 11 1
Bellaero Публикувано: 14 декември, 2025 Публикувано: 14 декември, 2025 Привет! Имам стара регистрация в Алса, но ме изхвърля веднага след като вляза. Невалиден имейл или парола ( сейвнати са ми). Не ми дава забравена парола, иска си испанския документ. Не помня как съм се регистрирала навремето. Начислява ми безумна такса от 18€ за няколко билета като гост. В същото време нон стоп ми спамят мейла с оферти, по тази логика не би трябвало акаунтът да ми е затрит. Помагайте как да купя билети, че почти няма места за желания час. Друг въпрос също имам, съществува ли нещо като пас за Севия с отстъпки за забележителности? Чатът ме праща по разни сайтове, но нито един не работи. И изобщо си скъсах нервите с испанските сайтове 😅 Кой временно не работи, кой не ме разпознава, че съм човек, голям зор. Edit Успях да вляза в сайта, вече мога да купувам без тази такса. Сега друг въпрос ме тормози, защо цената за дете е по-висока?? За възрастен 12, за дете 16! Тези испанци не са хич нормални 🤣 До скоро са ме съсипвали от кодове за отстъпки, сега йок.
Bellaero Публикувано: 14 декември, 2025 Публикувано: 14 декември, 2025 Привет пак! Да споделя какви ще ги върша. Поради януарски рожден ден, ще вървим в Андалусия като най-топло евентуално. С мъжа ми ще летим през Бари до Севия. Три часа между полетите, надявам се да няма закъснение. Имаме половин ден в неделя, понеделник и вторник за Севия, в сряда сабахлян с рейса отиваме в Малага за прибиране. Към нас ще се присъединят приятели с дете, които пък от Малага ще дойдат. Мисля да купя билети за Алказар и Катедралата за понеделник, във вторник да се мотаем свободно. Ако се потвърди датата, ще водя мъжа на мач в неделя вечерта. Искам на фламенко също да отидем. Сега ще погледна дали и Катедралата е с часове, за да видя как да разпределя посещенията. Иначе два пъти съм била в Аламбра, но съм сигурна, че и Алказар ще ми хареса. В последния ден имаме няколко часа в Малага и този път вече ще видя музея на Пикасо, хем и детето на приятелите да заведем, че е художничка. Не се сещам какво конкретно да попитам в момента 😅 На гъбите може да се качим, в парка да се разходим, нямам идея всичко да се види, лежерно ще го караме. Надавам се на хубаво време. Ако някой се сети да ми предложи нещо интересно, ще бъда благодарна 🤘 Не знам дали ще ми повярвате, но ние в Испания и почти винаги в Италия си оставаме гладни 😜 Вероятно и не знаем какво да поръчаме, но категорично мнението ми е, че завалиите не могат да готвят 😅 Стигнали сме до извода, че просто сме вдигнали левъла като хора, които обикалят и ядат по гръцките острови. Та по този повод да ми кажете какво да ядем. Филии хляб с нещо отгоре ми е вкусно, но не го считам за храна. Също така прословутите скариди пил пил например ги смятам за чиста проба унищожаване на една от любимите ми храни. 😀
ДиянаВ Публикувано: 14 декември, 2025 Публикувано: 14 декември, 2025 преди 10 часа, Bellaero каза: Привет пак! Да споделя какви ще ги върша. Поради януарски рожден ден, ще вървим в Андалусия като най-топло евентуално. С мъжа ми ще летим през Бари до Севия. Три часа между полетите, надявам се да няма закъснение. Имаме половин ден в неделя, понеделник и вторник за Севия, в сряда сабахлян с рейса отиваме в Малага за прибиране. Към нас ще се присъединят приятели с дете, които пък от Малага ще дойдат. Мисля да купя билети за Алказар и Катедралата за понеделник, във вторник да се мотаем свободно. Ако се потвърди датата, ще водя мъжа на мач в неделя вечерта. Искам на фламенко също да отидем. Сега ще погледна дали и Катедралата е с часове, за да видя как да разпределя посещенията. Иначе два пъти съм била в Аламбра, но съм сигурна, че и Алказар ще ми хареса. В последния ден имаме няколко часа в Малага и този път вече ще видя музея на Пикасо, хем и детето на приятелите да заведем, че е художничка. Не се сещам какво конкретно да попитам в момента 😅 На гъбите може да се качим, в парка да се разходим, нямам идея всичко да се види, лежерно ще го караме. Надавам се на хубаво време. Ако някой се сети да ми предложи нещо интересно, ще бъда благодарна 🤘 Не знам дали ще ми повярвате, но ние в Испания и почти винаги в Италия си оставаме гладни 😜 Вероятно и не знаем какво да поръчаме, но категорично мнението ми е, че завалиите не могат да готвят 😅 Стигнали сме до извода, че просто сме вдигнали левъла като хора, които обикалят и ядат по гръцките острови. Та по този повод да ми кажете какво да ядем. Филии хляб с нещо отгоре ми е вкусно, но не го считам за храна. Също така прословутите скариди пил пил например ги смятам за чиста проба унищожаване на една от любимите ми храни. 😀 В неделя Катедралата е със свободен достъп, в понеделник - Алказар, гъбите не си струват. Аз ги посетих с бонуси от Експидия, но ако трябваше да давам 16€, щях да съм по-недоволна😉 Като се върна повече мога да пиша, че сега голямо бродене и снимане пада тук в Севиля 😃 4
Bellaero Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 11 часа, ДиянаВ каза: В неделя Катедралата е със свободен достъп, в понеделник - Алказар, гъбите не си струват. Аз ги посетих с бонуси от Експидия, но ако трябваше да давам 16€, щях да съм по-недоволна😉 Като се върна повече мога да пиша, че сега голямо бродене и снимане пада тук в Севиля 😃 Благодаря! Успях да букна безплатно Алказар. За съжаление е чак в 16:30, сигурно ще е тъмно вече. За Катедралата засега не се оправям със сайта им за безплатните билети в неделя.
stanimir Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 22 hours ago, Bellaero said: Привет пак! Да споделя какви ще ги върша. Поради януарски рожден ден, ще вървим в Андалусия като най-топло евентуално. С мъжа ми ще летим през Бари до Севия. Три часа между полетите, надявам се да няма закъснение. Имаме половин ден в неделя, понеделник и вторник за Севия, в сряда сабахлян с рейса отиваме в Малага за прибиране. Към нас ще се присъединят приятели с дете, които пък от Малага ще дойдат. Мисля да купя билети за Алказар и Катедралата за понеделник, във вторник да се мотаем свободно. Ако се потвърди датата, ще водя мъжа на мач в неделя вечерта. Искам на фламенко също да отидем. Сега ще погледна дали и Катедралата е с часове, за да видя как да разпределя посещенията. Иначе два пъти съм била в Аламбра, но съм сигурна, че и Алказар ще ми хареса. В последния ден имаме няколко часа в Малага и този път вече ще видя музея на Пикасо, хем и детето на приятелите да заведем, че е художничка. Не се сещам какво конкретно да попитам в момента 😅 На гъбите може да се качим, в парка да се разходим, нямам идея всичко да се види, лежерно ще го караме. Надавам се на хубаво време. Ако някой се сети да ми предложи нещо интересно, ще бъда благодарна 🤘 Не знам дали ще ми повярвате, но ние в Испания и почти винаги в Италия си оставаме гладни 😜 Вероятно и не знаем какво да поръчаме, но категорично мнението ми е, че завалиите не могат да готвят 😅 Стигнали сме до извода, че просто сме вдигнали левъла като хора, които обикалят и ядат по гръцките острови. Та по този повод да ми кажете какво да ядем. Филии хляб с нещо отгоре ми е вкусно, но не го считам за храна. Също така прословутите скариди пил пил например ги смятам за чиста проба унищожаване на една от любимите ми храни. 😀 Защо да не ти вярваме , аз съм така с гръцката кухня,.Понеже не обичам особено морски деликатеси ми идва много бедна и ограничена.Хубаво, че има маслини и кебапчета.На Родос гладувах 😞 1 3
Argentique Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 28 минути , Bellaero каза: За съжаление е чак в 16:30, сигурно ще е тъмно вече. Залезът в Испания зимата е около 18 часа. Те не са в географския си часови пояс - трябва да са UTC+0, а са UTC+1. За кухнята - много мнения има. Досега не съм яла в Гърция хубав октопод, колкото и да съм се пробвала - всичко е било сухо или жилаво, изключвам октопода във вино някъде. За сметка на това, из Испания, Португалия и островите им – няма греда. Пък и цените са по-приемливи. 2
Argentique Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 17 минути , stanimir каза: На Родос гладувах Родос е доста мейнстрийм място и би трябвало да има всичко за масовия вкус. По по-автентичните острови обикновено има много месо – стандартното свинско и пилешко на пържоли/кюфтета/готвено, плюс разни ярета и агнета, защото те са си планински райони и хората ги гледат тези животни. Аз такива неща не ям, морски - според настроение и преценка на мястото конкретно в Гърция, но абсолютно никъде досега не съм останала гладна. 😃 Дори в Узбекистан, където основно се яде мазно месо, а съм пас в тая сфера. 1 1
searus Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Съвет за Севиля, моля 😁 Чудя се дали да взема каяк за два часа по реката, в началото на януари 🤣 разбира се, с неопрен. Може би просто търся някой да ме разубеди, ще станем ли на шушулки, как мислите? 1
Argentique Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 13 минути , searus каза: Съвет за Севиля, моля 😁 Чудя се дали да взема каяк за два часа по реката, в началото на януари 🤣 разбира се, с неопрен. Може би просто търся някой да ме разубеди, ще станем ли на шушулки, как мислите? Аз няма да те разубеждавам. 😃 Ще решите според времето – ако е хладно или вали, какъв е смисълът. Ето снимки от 13.02. преди години - имаше и по къси ръкави. Беше около 18-20 градуса през деня, снимките са от преди обяд. 3
neuromancer Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Абе не знам ама чак толкова ли няма какво да правите, та трябва да караш каяк през зимата? 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега