Прескочи до съдържание

Съвети за кратка Андалусия

jul

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, организирам РД за края на септември - началото на октомври.

Благодаря на всички, че споделяте, така мога по лесно да се ориентирам в дестинацията.

Места и не само които ще посетим са свързани с филма “Игра на тронове” 🙂, но и леко захождане до Гибралтар ми хрумна.

Ще ползваме изцяло публичен транспорт.

Някой ползвал ли е за придвижване  blablacar?

Публикувано:
преди 6 часа, Mistela каза:

Някой ползвал ли е за придвижване  blablacar?

Аз съм го ползвал няколко пъти в Испания. Всичко беше коректно. Единственият недостатък беше езиковата бариера, защото хората не говориха английски език, а моя испански е на ниво basic. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Ние пътувахме от Марбея до Ла Линеа с цел Гибралтар, до самия Гибралтар нямаше курсове тогава. Млада педиатърка, пътуваща всяка сутрин до работа, караше бързо, но без рискове. Английски и тя не говореше, но се разбрахме. Да се гледа рейтинг на шофьора, нашата беше с максимален и много отзиви.

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

Не съм сигурна дали това е правилната тема и се извинявам, ако се счита за спам. Ако има по-подходящо място, ще съм благодарна модератор да премести мнението там. 

Това е уникален код за 30% отстъпка от онлайн резервация за Selwo Marina Беналмадена: RYMklGDH 

Мога да препоръчам мястото за семейства с деца, като допълнителните срещи с животни - пингвини и маймунки - си струваха високата за мен цена. Посетителите не могат да докосват и хранят животните, но те са достатъчно любопитни и идват при вас да ви разгледат / клъвнат / пипнат / покатерят на вас. 

Няма да използвам кода за отстъпка и се надявам да е полезен за други хора. 

Хубав ден! 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.