Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 часа, Миланка каза:

Предлагам код валиден до 04.02, ако има някой с готова резервация да пише.

Все още се предлага. Няма ли желаещи?

Намериха се. Вече е даден.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам промокод, валиден до 05.02. 

Който има нужда, моля да пише.

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата    
Максималната стойност на наградата е € 100

Даден на @Ивайла

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 16 минути , darinamarinova каза:

Имам промокод, валиден до 05.02. 

Който има нужда, моля да пише.

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата    
Максималната стойност на наградата е € 100

Ако не е даден, може ли за мен?

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Здравейте,

Имам нужда от код и много моля, ако някой има такъв, който няма да използва ,да ми го изпрати на л.с.

Благодаря!😍

Публикувано:

Не знам кой е пръв на опашката, но имам нов код за споделяне.

По-късно ще опиша как успявам да "заблудя" алгоритъма да ми праща кодове толкова често 😄

ПП: Изпратено на @a6olq

• Харесвам 1
  • Благодаря 4
Публикувано:
Преди 1 час, WanderlustME каза:

По-късно ще опиша как успявам да "заблудя" алгоритъма да ми праща кодове толкова често 😄

Моите наблюдения са, че кодове се получават когато човъркаш платформата през профил, с който не резервираш, просто разглеждаш или в него си направил пренебрежимо малък брой резервации. Активно използваните ни профили не получават кодове. При теб така ли работи?

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз от години много рядко резервирам в букинг, но често разглеждам хотели там, защото са подробни в описанието. Не ми бяха пращали кьорав код поне 3-4 години, докато от един момент натам започнаха да се скъсват да ми предлагат кодове. Единственото различно, което направих е да изтрия аппа за период около 2 седмици, после го инсталирах пак и започнаха да ме замерят с кодове. Дали има някаква връзка между двете, знам ли.

В последните месец-два направих 3 резервации за мои познати, наложи се да отменя и трите заради промяна в плановете. Имам чуството, че канселирането ги настървява да пращат кодове още повече. Не твърдя, че съм открила алгоритъма, просто споделям как се получи при мен. 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 минути , iMari каза:

Аз от години много рядко резервирам в букинг, но често разглеждам хотели там, защото са подробни в описанието. Не ми бяха пращали кьорав код поне 3-4 години, докато от един момент натам започнаха да се скъсват да ми предлагат кодове. Единственото различно, което направих е да изтрия аппа за период около 2 седмици, после го инсталирах пак и започнаха да ме замерят с кодове. Дали има някаква връзка между двете, знам ли.

В последните месец-два направих 3 резервации за мои познати, наложи се да отменя и трите заради промяна в плановете. Имам чуството, че канселирането ги настървява да пращат кодове още повече. Не твърдя, че съм открила алгоритъма, просто споделям как се получи при мен. 🙂

Ще пробвам - аз сън трил апа десетки пъти, но за по час-два, и нямам код от поне 1.5 години. Да видим дали ще стане с по-дълго триене

Публикувано:

Аз по незнайна за мен причина, никога не съм получавала, а се ровя в букинг редовно 😀  Та ще помоля,  ако някой има един излишен код да ми го изпрати на лично, правя още резервации за Сицилия. Благодаря  ви 🥰 ако някога ми изпратят код ще си подаря първия в заманя!

Публикувано:
преди 9 часа, chandni каза:

Моите наблюдения са, че кодове се получават когато човъркаш платформата през профил, с който не резервираш, просто разглеждаш или в него си направил пренебрежимо малък брой резервации. Активно използваните ни профили не получават кодове. 

Аз имам и ползвам само 1 профил, и то сравнително активно, има сухи периоди, но обикновено ме засипват с кодове след като съм приключила с някоя ваканция... Сега например се завърнахме на 4.01 и в рамките на 1 месец получих 3-4 кода, без изобщо дори да отварям букинг (освен веднъж за едно ревю)... Едно е сигурно, отдавна спрях да се опитвам да търся логика 🤣

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• jujo_si
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.