Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, vinidj каза:

Откакто си дадох кода, Букинга спряха да ми дават защо така?!

От кога е така? Макар и при мен да стана нещо подобно през 2021, то многобройните даващи и същевременно получаващи кодове магеланци опровергават причинно-следствена връзка м/у даването и получаването. В Букинг имам само един профил … засега 🤪, тотално съм забравена откъм кодове и по този повод искрено благодаря за получените от магеланци. Много ми се иска и аз да съм в ролята на изпращач 😃 и на есен ще взема да пробвам разни хватки 🙃 - процесите трябва да вървят в Магеланци без оплаквания 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз все още търся код, че даже и повече от един, но да не ставам нахална 🙂

Моля, ако някой му се намира излишен да ми изпрати на лично. 

Благодаря! 

Публикувано:

Не намирам логика в спирането на кодове.За последния месец ми изпратиха 3 кода.Нито един не съм използвала за себе си, а съм преотстъпвала.Не зная какъв е алгоритъма и дали имам такъв изобщо.Надявам се все пак  да изскочи код за мен когато ми е необходим

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз имам нужда от код, ако някой разполага. И въпросът ми как ги получавате тези кодове, аз защо нямам и имам Genius 

Публикувано:
преди 4 минути , ZORI каза:

И аз имам нужда от код, ако някой разполага. И въпросът ми как ги получавате тези кодове, аз защо нямам и имам Genius 

От много време имам най-високого ниво Genius. Кодове не бяха ми пращали буквално години.

Нямам прдстава как ги изпращат, но в последните 6 месеца ми изпратиха 5 или 6 кода, като 3 подарих тук в темата.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , ZORI каза:

От Букинг ги изпращат, ние само получаваме. И не знаем защо пращат на едни, а не на други.

Ако искаш да имаш повече контрол забрави кодовете и се ориентирай към други методи. Даже е писано тук в темата, вкл. в закачените мнения.

Публикувано:
Преди 1 час, Kamelia каза:

Пратих ви

Благодаря Камелия! Сега видях ,че сте ми писали. Моля дайте го на друг , защото ми изпратиха. Хубава вечер!

Публикувано:

Благодаря на @Bellaero за кода - използван е.

Имам още две готови резервации и моля, ако на някой му се намира излишен код да ми го изпрати на лични.

Прекрасни пътешествия на всички!

Публикувано:
12 hours ago, neuromancer said:

От Букинг ги изпращат, ние само получаваме. И не знаем защо пращат на едни, а не на други.

Ако искаш да имаш повече контрол забрави кодовете и се ориентирай към други методи. Даже е писано тук в темата, вкл. в закачените мнения.

В някои от закачените мнения има информация, която отдавна не е актуална. За да не се подвеждат четящите би било добре третото и четвъртото закачени мнения да се откачат.

Публикувано:

Нареждам се на опашка за код. Моля, в случай, че някой има свободен код да го сподели с мен на лични.

Предварително благодаря.

Публикувано:

Имам нужда от код за готова резервация за голяма сума. Ако някой има излишен ще съм благодарен да го сподели на лични.

Публикувано:
преди 6 минути , Седем Два каза:

Благодаря много, не го оставихме да изтече неизползван 😄

О, супер, затова го пуснах директно 😃

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Redyred
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.