Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, tougherty каза:

Леле, тука стана страшно- толкова  народ се наредихме за код, а предлагащи почти няма. 

От 18.01. не са ме удостоявали с код. Суша. А ми предстои резервирането на една коледно-новогодишна забежка, която ще преглътна една идея по-леко с кодче. 😉

Публикувано:

Ъпдейтвам се за код. Вече цяла седмица не мога да завърша резервацията. 

Моля на лични, някой ако има излишен. 

Публикувано: (редактирано)

Привет, ще помоля и аз за код, ако на някой се намира

Не е нужен, благодаря 

Редактирано от desata
Отказ
Публикувано:
преди 14 минути , Taliana каза:

Имам код изтича в края на деня.

Изпращам на лични.

Здравейте, дали може да ми го изпратите на мен ? Благодаря предварително!

Публикувано:
преди 21 минути , Taliana каза:

Имам код изтича в края на деня.

Изпращам на лични.

Edit - даден на @Leo

Благодаря за кода, търсех от няколко дни.

• Харесвам 1
Жанета Иванова
Публикувано:
преди 5 минути , sasho_n2 каза:

Здравейте. Нареждам се и аз с молба за код, по възможност на ЛС. 

Благодаря предварително. 

Ако не сте намерили код ми пишете!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , Жанета Иванова каза:

Ако не сте намерили код ми пишете!

Все още търся. Ще съм благодарен, ако изпратите на ЛС. 

Публикувано:

Е незнам има ли ред или няма тука 🙂 от седмица пиша и все още съм тука... ако му се намира на някой код ще черпа бира или две 🍻

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , Neo Boss каза:

Е незнам има ли ред или няма тука 🙂 от седмица пиша и все още съм тука... ако му се намира на някой код ще черпа бира или две 🍻

Пратих.

• Благодаря 1
Публикувано:

@searus ми изпрати код, но по-скъпата си резервация направих след директна връзка със собственика, прескачайки букинг, сега се опитах да използвам кода за резервация под 100 евро и той не сработи. Позволявам си вместо @searus да предложа кода на друг на опашката. Някой с по-голяма сума за настаняване има ли готовност да го използва? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , chandni каза:

@searus ми изпрати код, но по-скъпата си резервация направих след директна връзка със собственика, прескачайки букинг, сега се опитах да използвам кода за резервация под 100 евро и той не сработи. Позволявам си вместо @searus да предложа кода на друг на опашката. Някой с по-голяма сума за настаняване има ли готовност да го използва? 

Не бих отказала код, ако може😀.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, ако някой има излишен код, бих се радвал да ми го изпрати на лично. Ще ми спести 100 евро 🙂 Благодаря предварително!

Публикувано:

Вчера търсих за една нощувка и реших да пробвам да мина през trivаgo, нямаше намаление. Но се получи през Google maps, а бях влезнала само за да видя по-добре местоположението. Вместо 87, платих 80 евро- т.е. почти 10%.

Публикувано:
преди 10 минути , Нелчо каза:

Вчера търсих за една нощувка и реших да пробвам да мина през trivаgo, нямаше намаление. Но се получи през Google maps, а бях влезнала само за да видя по-добре местоположението. Вместо 87, платих 80 евро- т.е. почти 10%.

И аз имах добри намаления в Тайланд през google hotels като сравнявах Booking с Agoda резервации. За тази специфична резервация, уви, цената не мърда. 😄

Публикувано:

Ще бъда добра фея кръстница на някого от вас тук :)

Имам промокод, но трябва да сте готови да резервирате, защото е валиден до днес

Който е готов, моля да ми пише на лично съобщение

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата

Максималната стойност на наградата е € 100

Този код може да бъде използван само веднъж

Даден на @sveto.slav.s
  • Благодаря 1
Публикувано:

И ден след като си дадох кода, се наложи да търся къща за 1 нощ в Прованса, за 6-ма 🤣 (той щеше да е изтекъл така или иначе). Та, ако някой реши да помага, насреща съм 😉 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 20 часа, searus каза:

И ден след като си дадох кода, се наложи да търся къща за 1 нощ в Прованса, за 6-ма 🤣 (той щеше да е изтекъл така или иначе). Та, ако някой реши да помага, насреща съм 😉 

Привет! @Essy беше така добра да ми даде код, но аз паралелно получих 10 % от Wizz и няма да го ползвам. Изтича на 12 ти февруари, ако не си намерила да ти го пратя? Писал съм и, че няма да го използвам, но не знам дали е видяла. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• mareya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.