Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, Zdravko Nestorov каза:

Дааам - това си е код 🙂 Пишеш го по същия начин като всички други. Вече съм го използвал 2 пъти без никакъв проблем (засега 😄).

Потвърждавам, че и при мен проработи кода, но пишеше, че уж веднъж е валиден. Пристигна и потвърждението по мейл, че да очаквам кредит. Единственото станно е, че кредитът е в долари. Явно това е американски код.

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз на опашка за код. В случай, че някой има свободен такъв, моля да го сподели с мен на лични.

Благодаря.

Публикувано:

Я, виж ти! Точно сутринта обяснявах на приятели какви привилегии дава настаняването с Expedia, спрямо незаслужено популярните Booking. Все едно се засрамиха и ми пратиха код за цели 12%. 😄 

Не вярвам да е екслузивно за мен. 🙂

Screenshot_20260626-134818.png.33c3f2cee4f008b8f3e9cffe65fd17fb.png

Планувате ли да пътувате скоро? Получете 12% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация. Можете да използвате Кредитите за пътуване за бъдещи престои в хиляди места за настаняване по света. 

Още малко ще се зачудя дали да не го ползвам. 😁

Публикувано:
преди 3 минути , iMari каза:

Я, виж ти! Точно сутринта обяснявах на приятели какви привилегии дава настаняването с Expedia, спрямо незаслужено популярните Booking. Все едно се засрамиха и ми пратиха код за цели 12%. 😄 

Не вярвам да е екслузивно за мен. 🙂

Screenshot_20260626-134818.png.33c3f2cee4f008b8f3e9cffe65fd17fb.png

Планувате ли да пътувате скоро? Получете 12% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация. Можете да използвате Кредитите за пътуване за бъдещи престои в хиляди места за настаняване по света. 

Още малко ще се зачудя дали да не го ползвам. 😁

Ако се откажеш да го ползваш, аз с радост ще го използвам :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Отново имам код - за 10%. Ако някой има нужда да пише лично съобщение.

Публикувано:

М

1 minute ago, chandni said:

Отново имам код - за 10%. Ако някой има нужда да пише лично съобщение.

Може ли на мен? 🙂

Публикувано:

Здравейте. Провали ми се резервация и сега е доста по-скъпо. Ако някой може да помогне с код, много ще съм благодарен! 

Публикувано:

В една ФБ група пишат, че кодовете май май вече са персонални- който го е получил, само той може да го използва. На друг акаунт изписвало, че е невалиден. Не ми трябва в момента, а и нямам код, за да пробвам. 

Да не би вече да е така? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 25 минути , aleksandrina каза:

В една ФБ група пишат, че кодовете май май вече са персонални- който го е получил, само той може да го използва. На друг акаунт изписвало, че е невалиден. Не ми трябва в момента, а и нямам код, за да пробвам. 

Да не би вече да е така? 

Вчера изпратих получен от мен код на @Miladina не ми е писала да е имала проблем да го приложи. 

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, chandni said:

Вчера изпратих получен от мен код на @Miladina не ми е писала да е имала проблем да го приложи. 

Използвах кода без проблем, прие ми го.

Но… Аз също чета във фейса, че има проблеми с някои кодове.

• Харесвам 1
Публикувано:

Моля за код, ако някой има свободен. 
Аз днес получих един, като подарък, но не можах да го ползвам. Пише: “промоцията не е валидна за този  емейл адрес” 😢

• Замислям се 2
Публикувано:
На 25.06.2026 г. в 17:39, Ivan Todorov каза:

AUGG8R91T1

Пробвах този преди няколко дни, но ми дава, че Промоцията не е валидна за този имейл, иначе го показва, че е валиден кода и до кога, но не го плилага. Явно наистина някой кодове са персонални вече. 😞

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• mareya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.