Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 31 минути , ina.bg каза:

И аз моля за код. 

Ако е удобно на лично съобщение.

Предварително благодаря.

ПОЛУЧИХ mail с код от Booking. Точно навреме.

Публикувано:

Сестра ми и дадоха код, валиден до 24 юни, ще се радвам някой да се възползва. Ще пратя на лично на който поизка първи 🙂

Публикувано:

След резервация с 10%CREDIT, отново ми дава да го използвам. Нямам засега нищо за резервиране, но опитах и го приема.

Публикувано:
преди 14 минути , aleksandrina каза:

След резервация с 10%CREDIT, отново ми дава да го използвам. Нямам засега нищо за резервиране, но опитах и го приема.

По-интересното е дали ще преведат кредита след това, защото в условията пише, че кодът може да се използва само веднъж от профил. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , r_nikolov1 каза:

По-интересното е дали ще преведат кредита след това, защото в условията пише, че кодът може да се използва само веднъж от профил. 

Нямам идея. Но след като позволява повторно използване... 

Ще взема да опитам разни стари кодове от темата дали няма да работят. 😉 Не работят.

• Харесвам 1
Публикувано:

Привет! Моля за код. Горният е ползван.

Благодаря предварително!

В каква валута да цъкна плащане за Полша, злоти или евро? Ще ползвам револют.

Публикувано:

Кода е активиран. Дано някой се възползва.

Получете 8% обратно под формата на Кредити за пътуване

Резервирайте сега! Важи до 24 юни 2026 г..
Вашият промокод

FAN497675F

Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата

Максималната стойност на наградата е € 100

Този код може да бъде използван само веднъж

Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация

Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com

Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване

Тази промоция изтича на 24 юни 2026 г.
Публикувано:
преди 3 часа, Bellaero каза:

Привет! Моля за код. Горният е ползван.

Благодаря предварително!

В каква валута да цъкна плащане за Полша, злоти или евро? Ще ползвам револют.

@Bellaero От профила може да се зададе плащане в местна валута и ще бъде злоти. Доста по-изгодно е. При плащане с карта на място винаги избирате да платите в местната валута, както и при теглене от банкомат. Ще направя сравнение. Мои приятели не ме послушаха и платиха в Полша на ПОС терминала на хотела ~150 евро нощувки и са избрали евро и са се минали с около ~15 евро. 

Единственото място в Европа досега, където ми е било по-изгодно в евро, беше с хотел в Унгария преди година, но форинта е доста волатилен

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Tedy каза:

Някой да има свободен код? 🙏

Използвах отново ето този: 10%CREDIT. Продължава да си работи и да си изписва, че ще си получиш 10% след резервацията 🙂 Даже си направих screenshot, ако случайно не ги получа 🙂 

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 2 часа, Zdravko Nestorov каза:

Използвах отново ето този: 10%CREDIT. Продължава да си работи и да си изписва, че ще си получиш 10% след резервацията 🙂 Даже си направих screenshot, ако случайно не ги получа 🙂 

Това вместо код ли го пишеш? Аз също бих помолил за код ако някой има.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Topfly каза:

Това вместо код ли го пишеш? Аз също бих помолил за код ако някой има.

Дааам - това си е код 🙂 Пишеш го по същия начин като всички други. Вече съм го използвал 2 пъти без никакъв проблем (засега 😄).

• Замислям се 1
Публикувано:

Букинг ме затрупаха с кодове този месец.Отново имам свободен 10%,ако на някой му трябва да пише на л.с.Валиден е до утре

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• mareya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.