Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз пак да помоля за код 🙂

Благодаря предварително! Да споделя, че от двата ми профила съм ползвала 10%credit, но само на единия получих мейл за потвърждение. На другия не дойде мейл и кинти също. През уиз пък като съм буквала, много им се свиди. Те са си написали ДО 10%, как пък веднъж не им се отпуснаха наистина 10. 
Хмм, току що видях, че и чакащата награда я няма. Кредит 0, pending 0

edit: Намерих чакащата, от 30.05. е резервацията, защо се бави толкова?

Публикувано:
преди 1 час, Bellaero каза:

През уиз пък като съм буквала, много им се свиди. Те са си написали ДО 10%, как пък веднъж не им се отпуснаха наистина 10. 

Процентът кешбек на Уиз зависи от члентсвото:
image.png.02abdcff4ceb7cf4d9430edbe451f5b4.png

И да допълня дискусията - аз лично комбинирам кешбек от Wizz + код. Понякога когато влизам в букинг от партньорски линкове (Visa, MC, TCB), цената е по-висока и кешбекът се обезмисля, та е хубаво и това да се следи.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 минути , iceman00 каза:

комбинирам кешбек от Wizz + код

"Кешбек" -  може би визираш точки от ползването на карта УИЗ, защото е невъзможно ако се ползва реферален линк, да излезе полето  за код. 

Разпиши стъпките моля,  ако имаш друго предвид.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 59 минути , Doctor Who каза:

"Кешбек" -  може би визираш точки от ползването на карта УИЗ, защото е невъзможно ако се ползва реферален линк, да излезе полето  за код. 

Разпиши стъпките моля,  ако имаш друго предвид.

Възможно е - през Букинг ап.

От Уиз ап екран по подразбиране скролваш, кликаш Hotels, скролваш и кликаш на up to 10% кредит банера, пренасочен си в Букинг ап, и от там можеш да си вкараш твой собствен код за букинг кредит плюс да си получиш до 10% уиз кредит. Можеш да си го платиш и с уиз карта за още 2%. 

IMG_5922.png.34e6eeefd0138883a57f7c957d16fa35.png

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, iceman00 каза:

Процентът кешбек на Уиз зависи от члентсвото:
image.png.02abdcff4ceb7cf4d9430edbe451f5b4.png

А, това не го знаех. И си викам ега ти скръндзите 😂 С малкото членство съм.

Публикувано:

Имам код 12% за букинг над 100 евро, който изтича утре на 01.07. Давам го на първия писал ми на лични

Даден вече на Симеон

• Благодаря 1
Публикувано:

Привет. Имате ли наблюдение дали "играта" с кодове приключи. Приятел ми даде негов код и ми изписа, че промоцията не е валидна за този имейл. И не ми позволи системата да го използвам. Ясно беше, че ще го прекратят някой ден и явно е настъпил.

За толкова години използване на букинг никога, ама никога, не са ми изпращали код.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, rosina said:

Имам код 12% за букинг над 100 евро, който изтича утре на 01.07. Давам го на първия писал ми на лични

Даден вече на Симеон

Много благодаря! За съжаление кода е персонализиран. Не знам дали е възможно да се ползва с друг акаунт.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, rosina каза:

Даден вече на Симеон

преди 38 минути , Eti* каза:

Привет. Имате ли наблюдение дали "играта" с кодове приключи. Приятел ми даде негов код и ми изписа, че промоцията не е валидна за този имейл. И не ми позволи системата да го използвам. Ясно беше, че ще го прекратят някой ден и явно е настъпил.

За толкова години използване на букинг никога, ама никога, не са ми изпращали код.

преди 27 минути , СимЕон I каза:

Много благодаря! За съжаление кода е персонализиран. Не знам дали е възможно да се ползва с друг акаунт.

Явно вече пращат само персонални кодове-няма да може да си ги прехвърляме...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, crazyhorse каза:

Явно вече пращат само персонални кодове-няма да може да си ги прехвърляме...

В  такъв случай доста кодове ще остават неизползвани.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 часа, СимЕон I каза:

Може да го изпратиш на някой друг просто да опита. Засега наблюдавам, че предимно 12% са персонализирани.

• Харесвам 1
Публикувано:

Този, който ми беше изпратен, беше за 8% и не стана.

Ако някой има излишен, може да ми изпрати, за да изпробвам дали работи 🙂

Публикувано:
На 1.07.2026 г. в 15:49, WanderlustME каза:

Имам нов код за споделяне, дано помогне на някого.

За съжаление не стана. Изписа, че не е за този профил. Той за колко процента беше?

Публикувано:

Аз наскоро попаднах на код за 15%, който беше персонализиран.  Чакам да стане ясно всички ли са такива или може да се минава между капките...

• Харесвам 3
Публикувано:

Това прочетох в една чуждестранна група:

Цитат

Поради неотдавнашните инциденти със сигурност на данните през 2026 г., Booking строго ограничи всяка форма на купон, който може да бъде прихванат или използван от някой друг, Cashback кодовете Booking.com станаха строго номинални, за да се предотвратят злоупотреби и препродажба с тях Започвайки с последните актуализации за сигурността, всички изпратени имейл награди са свързани директно с уникалния ID на акаунт (UID), свързан с този имейл адрес Мярката е въведена, защото много кодове като „10% кешбек“ (8%, 12%, 15%) са разпространявани масово в социалните мрежи или Telegram, WhatsApp групи, нарушавайки Общите условия. Кодът не е просто текст (напр. SAVE10), а е генериран с уникален токен, свързан с потребителската база данни. Когато влезете в него, системата веднага проверява дали X кодът принадлежи към Акаунтът Y. Booking отбелязва, че потребителите събират кодове от множество "призраци" акаунти, които да използват в една основна сметка.

• Харесвам 1
  • Шок 2
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Май всички вече са така - персонални.

Ясно е, че ако се направи от профила на човека на който е изпратен ще стане

(ако ти е близък не е никакъв проблем - после може да си я добавиш в приложението, на декстоп версията не става).

Интересно ми е, ако се направи от друг акаунт, а за данни на основния гост се посочи мейла на който е получен дали ще стане?

За съжаление скоро не съм получавала код и никой приятел не е получавал за да пробвам. Някой ако има възможност да пробва, да сподели.

• Замислям се 1
Публикувано:

Получете 12% обратно под формата на Кредити за пътуване

Резервирайте сега! Важи до 3 юли 2026 г..
Вашият промокод

68PZ64DMFP

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• mareya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.