Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 30 минути , valpan каза:

Може ли за мен, моля

Моля, ако го получите, споделете дали може да се използва. 🙂 

Публикувано:

Вчера попаднах на мейл от Miles&More, който бях забравила - 10 мили за едно похарчено евро в Booking до 30 юни. 

Може да се възползвате все още. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, aleksandrina каза:

Моля, ако го получите, споделете дали може да се използва. 🙂 

Да, този път успях да използвам кода, даден от julian999 

Но наистина има и такива, вързани с емейла. Днес по рано имах още един подобен опит. 😞 

• Харесвам 1
  • Браво 2
Публикувано:

И аз имам случай с код, при който излиза съобщение, че е валиден за конкретен и-мейл и не може да се ползва от друг акаунт.

Въпросът е това ли ще бъде новата практика на Booking или по някога код ще може да се ползва от друг потребител, друг път няма да може...

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Публикувано:

Аз да кажа, че има още една промоция за клиенти на ЦКБ притежатели на премиум Mastercard world карти 7%  - не са много, но все пак вършат работа при проблеми с кодовете, а и максималната награда е 200 € за резервация.

https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/promocii/oferti-ot-mastercard

• Харесвам 3
Публикувано:
42 minutes ago, Miladina said:

Аз да кажа, че има още една промоция за клиенти на ЦКБ притежатели на премиум Mastercard world карти 7%  - не са много, но все пак вършат работа при проблеми с кодовете, а и максималната награда е 200 € за резервация.

https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/promocii/oferti-ot-mastercard

Тази промоция е на Mastercard и важи за карти, издадени от всички български банки. Освен това през приложението може да се използва заедно с другите кодове и да се натрупва кешбека.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , СимЕон I каза:

Тази промоция е на Mastercard и важи за карти, издадени от всички български банки. Освен това през приложението може да се използва заедно с другите кодове и да се натрупва кешбека.

Мхм. Не мисля, че могат 2 кешбека да се използват заедно. Даже съм убедена, че не става.

Публикувано:
1 hour ago, aleksandrina said:

Мхм. Не мисля, че могат 2 кешбека да се използват заедно. Даже съм убедена, че не става.

Не е толкова важно кой какво мисли, а как работи системата. Поне до момента винаги са плащали и двата кешбека по една и съща резервация. Кешбекът от персоналните кодове пристига до две-три седмици след напускането, а този от VISA или Mastercard се получава най-рано след 2 месеца. И е така от години. Просто резервацията трябва да се направи през мобилното приложение (там често има и допълнителна отстъпка), защото на десктоп версията полето за въвеждане на код изчезва, когато се мине през линкове на VISA или Mastercard. Мислех си, че всички го знаят това - иначе защо да е толкова активна тази тема?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , СимЕон I каза:

Не е толкова важно кой какво мисли, а как работи системата. Поне до момента винаги са плащали и двата кешбека по една и съща резервация. Кешбекът от персоналните кодове пристига до две-три седмици след напускането, а този от VISA или Mastercard се получава най-рано след 2 месеца. И е така от години. Просто резервацията трябва да се направи през мобилното приложение (там често има и допълнителна отстъпка), защото на десктоп версията полето за въвеждане на код изчезва, когато се мине през линкове на VISA или Mastercard. Мислех си, че всички го знаят това - иначе защо да е толкова активна тази тема?

Абсолютно вярно, потвърдено от поне 10 мои резервации

• Харесвам 3
Публикувано:

Това е така, потвърждавам и аз. Има само едно условие, че програмата на мастер кард е до 7% и в доста от случаите дава 4 %

• Харесвам 5
Публикувано:
17 minutes ago, Branko said:

Това е така, потвърждавам и аз. Има само едно условие, че програмата на мастер кард е до 7% и в доста от случаите дава 4 %

Има два линка в сайта на ЦКБ /скрийншот/:

IMG_2295.png

Публикувано:
преди 16 минути , Miladina каза:

Има два линка в сайта на ЦКБ /скрийншот/:

IMG_2295.png

Знам, като те препрати в букинг ги има условията. Можеш да го засечеш и с кешбека под резервацията

IMG_1225.png

IMG_1226.png

IMG_1227.png

• Харесвам 1
Публикувано:

Хм, на мен не ми показва в зелено поле сумата от наградата. 
Сега проверих- при мен не изписва сумата от наградата на Mastercard, както изписва милите и както е в твоя случай. В мейла с потвърждението на резервацията има логото на Mastercard и в начините за плащане е маркирана Mastercard. Някъде мернах, че наградата ще бъде изплатена, при изпълнени условия т.е. плащане с въпросната карта.

Освен това, на епълските устройства у дома като се мине през линка на банката няма възможност за добавяне на код и също не излиза сумата на промоцията. Милите си излизат на всички устройства.

IMG_2297.jpeg

IMG_2298.jpeg

• Харесвам 1
Публикувано:

Най лесно е да засечеш колко % ти е дало след изплащането. При мен играе този процент, нямам идея как и защо. Излиза ми по същия начин, както и милите. Това , което дадох за резервация е пример. 
За ейпълските устройства не винаги излиза поле с код. Тогава трябва да отвориш през сафари браузера мобилната версия и от там на някоя стъпка да те прехвърли към аппа и тогава излиза полето, поне така е през милите , като буквам, предполагам ще е по същия начин и през линка на мастеркард

Но и в официалната страница на мастеркард пише до 7 %

IMG_1228.png

• Харесвам 2
Публикувано:
7 minutes ago, Branko said:

Най лесно е да засечеш колко % ти е дало след изплащането. При мен играе този процент, нямам идея как и защо. Излиза ми по същия начин, както и милите. Това , което дадох за резервация е пример. 
За ейпълските устройства не винаги излиза поле с код. Тогава трябва да отвориш през браузера мобилната версия и от там на някоя стъпка да те прехвърли към аппа и тогава излиза полето, поне така е през милите , като буквам

За сетен път се убеждавам колко по - лесно е да пътуваш с агенция 🤣 /шегувам се , разбира се/.

• Смея се 4
Публикувано:

У дома на никое епълско не се появяват милите + код или  Mastercard + код. Ще имам предвид и описания от тебе начин. Благодаря.

Важното е, че имаме на разположение поне едно устройство, от което можем да правим резервации. Засега ни е достатъчно. 🤓

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Miladina каза:

У дома на никое епълско не се появяват милите + код или  Mastercard + код. Ще имам предвид и описания от тебе начин. Благодаря.

Важното е, че имаме на разположение поне едно устройство, от което можем да правим резервации. Засега ни е достатъчно. 🤓

Аз от много време комбинирам кашбек с код. Минавам през американската версия на Topcashback, отваря се мобилното приложение и там вече добавям кода. Парите от сайта после ги прехвърлям в Paypal. Понякога, макар и рядко, се случва вместо приложението да се отвори декстоп версия на сайта на букинг… тогава търся в шапката open app и продължавам нататък. Работи, като часовник и на айфон, и на айпад. На андроид телефона също 🙂

Да уточня, че кашбек обикновено е 6%, но често има акции и става 7-8%.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, valpan каза:

Аз от много време комбинирам кашбек с код. Минавам през американската версия на Topcashback, отваря се мобилното приложение и там вече добавям кода. Парите от сайта после ги прехвърлям в Paypal. Понякога, макар и рядко, се случва вместо приложението да се отвори декстоп версия на сайта на букинг… тогава търся в шапката open app и продължавам нататък. Работи, като часовник и на айфон, и на айпад. На андроид телефона също 🙂

Да уточня, че кашбек обикновено е 6%, но често има акции и става 7-8%.

Верно ли работи това? Щото на мен ми излиза това:

Screenshot_20260629-183439_Chrome.png

и винаги съм избягвал приложението

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, neuromancer каза:

Верно ли работи това? Щото на мен ми излиза това:

Screenshot_20260629-183439_Chrome.png

и винаги съм избягвал приложението

И на мен ми излиза това, но винаги получавам парите. 😁
Интересното е, че отскоро започна да излиза двойното показване. На единия ред има начислен кашбек, на другия стои нула. Та ще видя как ще действа занапред и ако има промяна, пак ще пиша. Иначе поне три години ползвам тази схема без проблем. До ден-два след резервация идва емейл от Топкашбек с начислена сума

image.jpeg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 часа, СимЕон I каза:

Точно на десктоп пробвах и няма поле за код. Изобщо не проверих през мобилното (нищо, че сте го написал). И очевидно не всички го знаят. А темата е активна, за да се търси код предимно. 
Някак не е прието да си размахваме пръстче тук. Благодаря!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• stani.m
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.