Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , WanderlustME каза:

Получете 12% обратно под формата на Кредити за пътуване

Резервирайте сега! Важи до 3 юли 2026 г..
Вашият промокод

68PZ64DMFP

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

Благодаря, но някой ме е изпреварил.... Продължавам да чакам,ако може на лично

Публикувано:
преди 26 минути , WanderlustME каза:

Получете 12% обратно под формата на Кредити за пътуване

Резервирайте сега! Важи до 3 юли 2026 г..
Вашият промокод

68PZ64DMFP

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

Няма да може да се използва.

image.png.f0388bb2cf560160dce970b17d621fcd.png

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 28 минути , sasho_n2 каза:

Благодаря, но някой ме е изпреварил.... Продължавам да чакам,ако може на лично

Не е. Просто този е ограничен само за мейла, на който е получен.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, ESK каза:

Интересно ми е, ако се направи от друг акаунт, а за данни на основния гост се посочи мейла на който е получен дали ще стане?

Интересна идея, браво 😀 Ако може някой да тества и да сподели или аз ще кажа до ден-два.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Яничка каза:

Интересна идея, браво 😀 Ако може някой да тества и да сподели или аз ще кажа до ден-два.

Няма да стане. Генерирането на кода е обвързано идентификацията на профила, нещо като ключ и ключалка. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Не би трябвало.

В ОУ пише, че офертата е валидна за CEMEA customers = Central and Eastern Europe, Middle East, and Africa. 

• Харесвам 4
Публикувано:
*Трябва да резервирате за минимум € 100 за една резервация, за да получите наградата
*

Максималната стойност на наградата е € 100

Някой желаещ?

Кода е изпратен на @nestinarka

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, ESK каза:

Май всички вече са така - персонални.

Ясно е, че ако се направи от профила на човека на който е изпратен ще стане

(ако ти е близък не е никакъв проблем - после може да си я добавиш в приложението, на декстоп версията не става).

Интересно ми е, ако се направи от друг акаунт, а за данни на основния гост се посочи мейла на който е получен дали ще стане?

За съжаление скоро не съм получавала код и никой приятел не е получавал за да пробвам. Някой ако има възможност да пробва, да сподели.

Да, ама въпросът е къде, в кой акаунт ще отиде отстъпката. Ясно е, че съображенията им за сигурност са ала-бала приказки, явно гледат да не се съсредоточават суми от награди в един акаунт. 
Било, каквото било, хубавото е, че има конкуренция с други платформи. Не трябва да се оставяме по инерция. Според мен с тази новост сами късат веригите на робството към тях, кодовете и въртележката, която се получава 😉

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

Според мен с тази новост сами късат веригите на робството към тях, кодовете и въртележката, която се получава 😉

Абсолютно съгласна. И аз си го помислих - като са толкова специални, да им намалеят резервациите.

• Харесвам 9
Публикувано:

ДАДЕН!

Чак не мога да повярвам, но отново имам код за 10%, втори за 1 месец. Валиден е до 9-ти.

Сигурно ме усеща, че няма да имам възможност за пътуване следващите7-8 месеца 🙄

Публикувано:
преди 25 минути , Rouinna каза:

Имам код за 8% до06.07. Не знам дали може да се използва от друг, но някой ако желае да пробва, изпращам.

@Rouinna Здравей, ако не е зает дали може да го ползвам?

Писах и на лично :)

Публикувано:

Иначе кодовете лесно могат да се тестват дали са персонални без да се стига до реална резервация - въвеждат се в полето за промо код и ако са персонални, излиза този надпис в червено:

Messenger_creation_96511BA8-C69B-4214-8E5C-88F24C71B290.jpeg.eb0f785211c0e0a223fe0681830093ff.jpeg

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 17 часа, Яничка каза:

Иначе кодовете лесно могат да се тестват дали са персонални без да се стига до реална резервация - въвеждат се в полето за промо код и ако са персонални, излиза този надпис в червено:

Messenger_creation_96511BA8-C69B-4214-8E5C-88F24C71B290.jpeg.eb0f785211c0e0a223fe0681830093ff.jpeg

@Яничка но ако се въведе промокодът и не се завърши резервацията, не отчита ли кодът като използван след това? 

Публикувано:
преди 40 минути , darinamarinova каза:

@Яничка но ако се въведе промокодът и не се завърши резервацията, не отчита ли кодът като използван след това? 

Ако не се приложи към резервация, остава активен до срока си на валидност. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря ти, @Doctor Who.

Да добавя, че така се вижда също валидността на кода, ако ни е даден от някой друг и не знаем до кога важи. Споделено от @wilikoпреди време :)

• Харесвам 4
Публикувано:

Моят по-специфичен опит с кодовете - общо споделени тук 😉

- ако се приложи към каква да е резервация, но последната се финализира и впоследствие отмени, остава валиден и може да се полза за друга до края на срока му на валидност;

- ако се приложи към резервация, но последната не се финализира, т.е. остане във висящо положение, има възможност и друг да го приложи успешно. Т.е. само с натискането на бутона приложи не се гарантира, че този код няма да се използва успешно от друг профил.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• ja3000bg
    • mareya
    • backpacking.southamerica
    • new one
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.