mamaivy Публикувано: 6 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2022 Пуснали са зимното си разписание и промоция 2 билета на цената на един. На някого може да му е от полза. Има и нови дестинации,примерно Мадейра и Дубровник. 2 Връзка към коментар
Taliana Публикувано: 6 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2022 Пак нещо шикалкавят - на Мадейра не намалява цената за 2 билета изобщо, на Аликанте пробвах - става. Човек трябва да прерови цялото разписание. Отделно имат да ми връщат пари от май 2020 и нищо за момента. Пиша им , отговарят след 3-4 месеца. Връзка към коментар
medlab Публикувано: 4 март, 2022 Сподели Публикувано: 4 март, 2022 Здравейте,след он лайн чек ин ,мога ли да покажа бордната карта на телефона или трябва да я разпечатам?Притеснява ме полета на връщане ,къде да търся принтер.Благодаря Връзка към коментар
maiche Публикувано: 5 март, 2022 Сподели Публикувано: 5 март, 2022 На 4.03.2022 г. в 11:53, medlab каза: Здравейте,след он лайн чек ин ,мога ли да покажа бордната карта на телефона или трябва да я разпечатам?Притеснява ме полета на връщане ,къде да търся принтер.Благодаря Може Връзка към коментар
PolinaS Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Аз да се похваля, че най-неочаквано (бях ги отписала) получих от имейл от Blue Air във връзка с рифънда за билетите ми отпреди вече повече от две години 😮 Попълних формата, пише че "ускоряват" процеса, та дано не е след още две. 5 1 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 На 11.02.2021 г. в 14:42, ttashkov каза: Още една нова линия от Бургас. Освен Blueair и друга румънска компания AnimaWings ще лети по този маршрут. Миналата година стартираха ли полети от/до Бургас на Animawings? Някой ползвал ли е тази АК? Връзка към коментар
ttashkov Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 преди 2 часа, ДиянаВ каза: Миналата година стартираха ли полети от/до Бургас на Animawings? Някой ползвал ли е тази АК? Не, полетите на Аnimawings не стартираха изобщо. Линията до Клуж се изпълняваше само от Blueair. 2 1 Връзка към коментар
PolinaS Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 На 11.04.2022 г. в 19:23, PolinaS каза: Аз да се похваля, че най-неочаквано (бях ги отписала) получих от имейл от Blue Air във връзка с рифънда за билетите ми отпреди вече повече от две години 😮 Попълних формата, пише че "ускоряват" процеса, та дано не е след още две. Брей, получих го. 5 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 6 септември, 2022 Сподели Публикувано: 6 септември, 2022 Блу Еър са със запорирани сметки и спират всички полети 12.09: https://www.romania-insider.com/romania-blue-air-flights-suspended-september-2022 6 2 Връзка към коментар
Taliana Публикувано: 6 септември, 2022 Сподели Публикувано: 6 септември, 2022 преди 2 часа, Dian каза: Блу Еър са със запорирани сметки и спират всички полети 12.09: https://www.romania-insider.com/romania-blue-air-flights-suspended-september-2022 Явно ще се сбогувам с едни почти 700 евро от канселирани полети по време на ковид, които ми ги сложиха като кредит във виртуалния портфейл... 3 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 6 септември, 2022 Сподели Публикувано: 6 септември, 2022 Те от няколко години са в такова положение и все се измъкват, не си ги отписвай парите още. Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 11 септември, 2022 Сподели Публикувано: 11 септември, 2022 Изглеждат ми сериозни проблемите на Блу Еър. На сайта им има съобщение, че са отменени всички полети до 10 октомври, а Уиз Еър се рекламират на техен гръб като спасители. 2 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 28 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2022 Блу Еър май тотално са фалирали засега и нямат дата за стартиране на полетите. За сметка на това УизЕър повдигнаха цените и няма особено промоции от Букурещ вече. Връзка към коментар
Taliana Публикувано: 28 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2022 преди 5 часа, vinidj каза: Блу Еър май тотално са фалирали засега и нямат дата за стартиране на полетите. За сметка на това УизЕър повдигнаха цените и няма особено промоции от Букурещ вече. Умрях при тях с доста пари за 2 полета 4 човека с чекиран багаж... Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 28 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2022 преди 6 часа, vinidj каза: Блу Еър май тотално са фалирали засега и нямат дата за стартиране на полетите. Статия на френския Airjournal от 3ти октомври информира, че няма да се спаси авиокомпанията. Цък Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 18 април, 2023 Сподели Публикувано: 18 април, 2023 Бpюĸceл зaпoчвa paзcлeдвaнe oĸoлo фaлитa нa pyмънcĸaтa Вluе Аіr 1 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 20 април, 2023 Сподели Публикувано: 20 април, 2023 На 18.04.2023 г. в 23:03, epetkov каза: Бpюĸceл зaпoчвa paзcлeдвaнe oĸoлo фaлитa нa pyмънcĸaтa Вluе Аіr Време беше, наливат милиони пари на данъкоплатците и в Италия и навсякъде и накрая заеми, дългове и хоп клиентите увисват. А Блу Еър беше доста голяма авиокомпания с много маршрути и т.н. супер изненадващо една от топ 10 да дамине в небитието. Лоши регулации навсякъде. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега