Прескочи до съдържание

Сейшели

Oshko

Препоръчани мнения

Публикувано:

От темата за Turkish Airlines видях, че има евтини полети за Сейшелите през Ноември от Солун и в крайна сметка финиширах с билети за 14 нощувки. Аз, съпругата ми и синът ми на 4г сме. Как бихте ми препоръчали да разпределим времето между трите острова? Ще ми се да видим Mahe, който като че ли обикновено се пропуска, но мисля че ние имаме достатъчно дни. Не съм сигурен къде да се позиционираме. Beau Vallon явно е най-популярното място, но чета че е голяма мизерия. На Praslin мисля да прекараме най-много време, можеби 6 дни, и да отседем нa Grand Anse. За La-Digue мислех 3 дни. Там май няма много значение точно къде сме, защото островът е доста малък.

Мислех най много време да прекараме на Praslin. Обичаме да караме колела, така че

Дани Магелани
Публикувано:
преди 4 часа, digitalpr каза:

От темата за Turkish Airlines видях, че има евтини полети за Сейшелите през Ноември от Солун и в крайна сметка финиширах с билети за 14 нощувки. Аз, съпругата ми и синът ми на 4г сме. Как бихте ми препоръчали да разпределим времето между трите острова? Ще ми се да видим Mahe, който като че ли обикновено се пропуска, но мисля че ние имаме достатъчно дни. Не съм сигурен къде да се позиционираме. Beau Vallon явно е най-популярното място, но чета че е голяма мизерия. На Praslin мисля да прекараме най-много време, можеби 6 дни, и да отседем нa Grand Anse. За La-Digue мислех 3 дни. Там май няма много значение точно къде сме, защото островът е доста малък.

Мислех най много време да прекараме на Praslin. Обичаме да караме колела, така че

С дете е важна храната, най-вече.

Ние бяхме в този хотел в Праслин. Храната и обслужването беше топ. Условието, което ми поставиха моите спътници беше бюджетен хотел на полупансион. Този отговори напълно.

Къщата за гости в Ла Диг - не до там, защото храната беше люта за моя вкус, а готвачът не се съобразяваше, че гостите му бяха само европейци.

Screenshot_20250526-042358.png

Screenshot_20250526-042457.png

• Харесвам 3
Публикувано:

Обмислям 3 нощувки на Mahe, 6 на Praslin, 4 на La Digue и пак 1 на Mahe. Тази последната само за да не се обърка нещо с ферито от La Digue в този ден.  Има ли такава вероятност?

Бихте ли препоръчали къде да се позиционираме на Mahe? Някой спал ли е на Eden Island? Изглежда доста чисто и културно, в същото време близо до града за да се разгледа и предполагам е добра отправна точна за ранспорт из острова. Друг район, който гледах е Anse а la Mouche.

A за Praslin - Grand Anse или Аnse Volbert да изберем?

Публикувано:
На 19.02.2024 г. в 22:04, feel_the_rush каза:

Аз за такъв плаж на Ла Диг не се сещам. Всички са малки и накъсани, около тях няма места за настаняване, а островът е всичко друго, само не и добре осветен. 

На Пралин има 2 възможни места, обаче - Grand Anse и Cot D'or. Като второто го вкарвам в списъка с особено мнение, защото там е центъра на острова, ако мога така да се изразя и това привлича всички просяци, пияници и прочие, които си надяват да измъкнат нещо от туристите. Едва ли са опасни, но определено са нахални. Бих казала, че Grand Anse е най-добрата ви възможност. Градчето е далеч по-спокойно и има доста добри места за настаняване точно на плажа.

Ноември чета, че може на Grand Anse има доста водорасли. Доколко е проблем това?

Публикувано:
преди 2 часа, digitalpr каза:

Ноември чета, че може на Grand Anse има доста водорасли. Доколко е проблем това?

Това не знам, януари нямаше. Но вълнението и теченията са проблем.

Публикувано:
преди 3 часа, digitalpr каза:

Не е яко, ние бяхме Октомври и тогава около Grand Anse имаше, но пък водата около Anse Lazio и Anse Georgette беше топ. За втория само с достъп през Лемуриа ризорта (предварително записване, безплатно беше). Но всичко е на късмет малко, много зависи от теченията. На ваше място ако сте с кола под наем бих се базирал на по централно място, от където целия остров е сравнително лесно достъпен. Дори да има водорасли на по-близкия плаж, то тогава от другата страна със сигурност няма да има.

На Махе бяхме в близост до Anse Royale, недалеч от Takamaka дестилерията, беше супер.

Публикувано:

Мисля да спим на Anse Volbert, май повче ми харесва oт Grand Anse. Кола ще вземем, да.

Колко дни прекарахте на Mahe? Последният ми план е финалните 3 нощувки да са на Mahe, но не мисля да са в града, а на някой плаж. Така няма да рискувам нещо да се обърка с ферито в деня на полета.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.