Брани Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Споделям снимка от моята градина! Орхидеята, бамбукът, хризантемата и кайсията са символи на четирите сезона в източната философия, а бонсай-дръвчето си е отделно. Чакам да цъфнат дръвчетата навън, за да му сменя цветовете (тези, които играят ролята на морава в момента) 🙂 9 1 2
shots Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Откакто се сдобихме с градина тези по-долу са моя грижа. Голяма играчка е да ги докарам до желаното състояние (след цяла година растене на свободна валя) ама съм доволен от резултата 25 5
Coo Публикувано: 26 март Публикувано: 26 март Другите бяха изръфани от котките или не цъфнаха съвсем 🤕 Накиснала съм днес една пита слънчоглед, който детето тафи от една ливада в Гърция миналото лято... След две-три намачкани семена с образователна цел как се прави олио, загуби интерес. Мисля да я пробвам в двора на блока ни, ако се хванат-хванат. 9
MayaS Публикувано: 26 март Публикувано: 26 март преди 11 часа, muchachote каза: Алпинеумът ми тази сутрин Леле, а моите едвам сега са покарали.
Captain45 Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Първото пролетно косене преди да пусна робота да коси вместо мен. 17 3
jungfraujoch Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Великден иде,а коледничето отново цъфти. Иначе игликите,нарцисите и зюмбюлите са в разцвета си. Имаме и първото цъфнало лаленце. 12
TaniaG Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Почваме с цветята из терасата пак след 2 седмици. 15 2
Captain45 Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април На 31.03.2025 г. в 19:25, jungfraujoch каза: Великден иде,а коледничето отново цъфти. Иначе игликите,нарцисите и зюмбюлите са в разцвета си. Имаме и първото цъфнало лаленце. Затова още се нарича и великденче освен коледниче. Аз днес направих второ косене на тревата и започна да заприличва на себе си след зимната дрямка. За съжаление снега и отрицателните температури тази седмица унищожиха цветовете на плодните дръвчета. Само ябълките и крушите за сега не са пострадали, защото не са цъфтяло още. Зюмбюли и нарциси и те пострадаха. 13 7
muchachote Публикувано: 18 май Публикувано: 18 май За поредна N-та година КОЛКВИЦИЯТА ми (Kolkwitzia amabilis) е отрупана с цветове и ухае приятно ❤️ 24 1
Captain45 Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Чудех се в коя тема да я пусна тази снимка и се спрях на тази, че хем има тераса, хем има и градина. Днес хоумофиса ми е на терасата с тази гледка към градината: 20 1
chandni Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 3 часа, Captain45 каза: Чудех се в коя тема да я пусна тази снимка и се спрях на тази, че хем има тераса, хем има и градина. Днес хоумофиса ми е на терасата с тази гледка към градината: Завидях ти на спокойния хоум офис, аз съм на оживен булевард и цял ден слушам изнервени клаксони и линейки. 3
MayaS Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 5 часа, Captain45 каза: Чудех се в коя тема да я пусна тази снимка и се спрях на тази, че хем има тераса, хем има и градина. Днес хоумофиса ми е на терасата с тази гледка към градината: Още малко работа по двора и беседката и аз си изнасям офиса с подобна гледка. 6
Captain45 Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Вчера пропуснах да снимам колко хубаво е нацъфтял чивасът. 17
MayaS Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 32 минути , Captain45 каза: Вчера пропуснах да снимам колко хубаво е нацъфтял чивасът Красота.
traveler Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 1 час, Captain45 каза: чивас Това някакъв вид лук ли е? Защото като го търся излиза само знаете какво.😉 1 7
Captain45 Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май С такова го поливаме, за да цъфти така красиво 😉 Иначе да, чивас - див лук 6 1
Polina Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май В нашия двор като дойдохме имаше основно трева, малко макове и магарешки тръни високи до кръста. Поразчистихме за седмица, засадихме това-онова и започнахме с първите плодове за годината. Черешата е комшийска, но пък ягодите са си наши. Много са и дори са сладки въпреки влажното време! На фермерския базар във Варна вървят по 12лв/кг. 14 4
ВениК Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Все е бивало препускане, ама тая година бием всички рекорди. Някъде там между всичките пътувания успяваме по малко и да градинарстваме. Днес даже наснимах разни китки преди дъждовете. 14 6
Captain45 Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа Всички рози са нацъфтели и ухаят прекрасно. Жалко, че с камерата на телефона не успявам да предам истинските цветове и как изглеждат. 15 1
Polina Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа При нас розите са почти прецъфтели, за това пък лавандулата пред вкъщи е нацъфтяла с цялата си лилавост... Подсещачка за всички фото феновете да не изпуснат момента 🙂 8 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега