Прескочи до съдържание

Единадесета виртуална сБирка на по бирка. Четвъртък, 30.04, 18:30. Тема: Първи стъпки в Африка - Масай Мара, остров Ламу и содените езера

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Препоръчани мнения

преди 2 часа, kaka reni каза:

Искам да благодаря на идеолога, организатора

Да бее, едно голямо БЛАГОДАРЯ на Георги, че ни спретна това развлечение в тия трудни времена!  👍

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 8 часа, Rumiana каза:

Да бее, едно голямо БЛАГОДАРЯ на Георги, че ни спретна това развлечение в тия трудни времена!  👍

А какво развлечение би било да гледаме повече презентации за интересни места със страхотни снимки, а? Даже така като се замисля, ти можеш да изпълниш всички тези условия без да се напрягаш особено 🙂

• Браво 1
Връзка към коментар

Чудесна презентаци и снимки... Закъснях за началото заради служебни ангажименти, после имах проблем със звука, но се надявам записът да "види бял свят" 🙂 Видях, че се правеше такъв...

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Чудесна презентация, @Lindt, за което сърдечно благодаря 😉  Беше много вълнуващ разказ с прекрасни снимки! Гледахме заедно с моя съпруг, като идеята беше да преценим доколко сме подготвени за подобно пътуване. Отделно обмислям и изненада за него, т.к. той обожава животните. Обаче се появи един препъни камък - времето за изчакване за закуска 🤣 Моят мъж рече и отсече - абсурд, това не е за мен! Знаеш колко се изнервям, когато някой не е точен, а в допълнение съм и гладен 😬 А той е абсолютната прецизност във всяко едно отношение. Повярвайте ми, не преувеличавам. Но аз го успокоих, че ще сме заредени с енергийни барчета от България 😂 ... и voila - пътуването ще се осъществи,  все някога ... Благодаря ти още веднъж 😉 

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , margarettod каза:

Знаеш колко се изнервям, когато някой не е точен

Африка и точност са две думи, които никога не се срещат в едно изречение... :laugh: Там всичко се случва "pole-pole" 🙂

• Смея се 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.