Прескочи до съдържание

GullivAir - новата българска авиокомпания

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Милен каза:

Някой знае ли какво прави GullivAir в Лас Вегас?IMG_20241029_151632.jpg.3e80a691b879f161ed0fbab082479c56.jpg

вероятно мокър лизинг за някоя компания или карго разнасят

• Замислям се 2
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 19 минути , Ivko каза:

Пак са пуснали полед за НГ до Пукет 26.12-04.01 в момента 2131лв.

По-важното и интересното е, че го пълнят, и даже не им стига за всички желаещи.

В същото време, за бедните норвежчета, полетът е по 250€ пак за Коледа.

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/non-stop-flights-from-oslo-to-thailand-for-e250/

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 6 часа, wilks каза:

пак за Коледа.

Да, но нашият е за НГ, а не за Коледа. Нашият е до Пукет, а техният е до Банконк. Ако някой от норвежската оферта остане до  27 декември с отиване 7 декември, съгласно норвежската оферта, ще има 20 нощувки. Българският полет закономерно се пълни на тези цени.

• Харесвам 4
Публикувано:
На 26.11.2024 г. в 15:11, epetkov каза:

Да, но нашият е за НГ, а не за Коледа. Нашият е до Пукет, а техният е до Банконк. Ако някой от норвежската оферта остане до  27 декември с отиване 7 декември, съгласно норвежската оферта, ще има 20 нощувки. Българският полет закономерно се пълни на тези цени.

Аз не виждам нищо закономерно на тези цени. Цената от 1000 евро е абсурдна, равна или по-висока от средната заплата на българите. И за софиянци е висока топка тази цена въпреки легендите за заплатите в София. То пък и малко разум трябва. Аз ако съм решила да карам НГ в Пукет няма да чакам края на ноември и полет на Гъливеър.

Това е като пакетните цени за НГ в Кашмир във Велинград (от 2 до 4000 евро). Изобщо цените в края на годината в туристическия сектор създават илюзия за паралелна вселена. 

ПС. Не виждам да са свършили местата за този полет за 2131,86 лв. 

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 57 минути , Jenbel каза:

Това е като пакетните цени за НГ в Кашмир във Велинград (от 2 до 4000 евро). Изобщо цените в края на годината в туристическия сектор създават илюзия за паралелна вселена. 

Щом има такива цени, значи има пазар за тях.

Явно клиентите не са тук де. И аз се чудя как може да живееш в панелка и да паркираш кола 100 бона отпред в калта, но е пълно с такива...

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 2 часа, Jenbel каза:

То пък и малко разум трябва

Азбучна истина е, че този, които има пари, обикновенно не е много разумен.  Той просто натиска в гугъл:  Нова Година в Тайланд, и ако някоя оферта му хареса, резервира.  Ще отидат 200 човека.  Лесно се смята колко процента са 200 от  6  милиона души население.  Екскурзията до Тайланд не може да се сравни с ексурзия до Перперикон, за да се предлага на достъпни за народа цени.

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами не мисля, че цената е кой знае колко уау все пак полета е директен нямаш прикачване. Сега цената е с поне 500лв отгоре от тази за която може да се намери, но дали за НГ ще е точно изгодна не е ясно.

Публикувано:

То ако търсиш сега редовни полети баш за Нова година не е ясно дали ще намериш по-добро предложение.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

То ако търсиш сега редовни полети баш за Нова година не е ясно дали ще намериш по-добро предложение.

Точно това казвам понеже се коментира, че цената е висока

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.