Иван Попов Публикувано: 6 март, 2021 Сподели Публикувано: 6 март, 2021 На 1.03.2021 г. в 16:29, krasen_denev каза: Вече крещя с пълен глас...."Искам да пътувам!" , "Искам!,Искам!,Искам!" Не си само тиии 🙂 Вече и аз се побърках..... Много готина тема! @crazyhorse как се сети И нека да започна с нещо Българско 😊 Колко от Вас знаят за тази песен 🤗 Не съм бил в Москва, но песничката много ми харесва Има доста песни в темата от Мароко, но нека и аз да допълня с още една - Casablanca 9 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 6 март, 2021 Сподели Публикувано: 6 март, 2021 Песен, чийто клип е сниман на място, където не съм бил, но се надявам скоро да бъда (ако не се прецака нещо 😄 ). Така де, надявам се да умилостовя една унгарска авиокомпания с изпълнение на готина унгарска група 😄. 5 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 6 март, 2021 Сподели Публикувано: 6 март, 2021 Шанхай, от времето на... баба ми 🙂 И от моето време 🙂 8 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 6 март, 2021 Сподели Публикувано: 6 март, 2021 Откакто видях темата, се изкушавам да сложа това, но на края не издържах . Все пак в името на групата има Saragossa, но сигурно някой си спомня, че на времето песента беше известна като „В Стара Загора на гарата“, понеже имаше място в текста, което звучеше по подобен начин. 6 1 5 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 6 март, 2021 Сподели Публикувано: 6 март, 2021 И един Сеул - докато съм на азиатска вълна 🙂 7 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 6 март, 2021 Сподели Публикувано: 6 март, 2021 преди 6 минути , stotan каза: Откакто видях темата, се изкушавам да сложа това, но на края не издържах . Все пак в името на групата има Saragossa, но сигурно някой си спомня, че на времето песента беше известна като „В Стара Загора на гарата“, понеже имаше място в текста, което звучеше по- подобен начин. Помним, помним, които сме били деца тогава.Беше много популярна 😛😛 2 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 6 март, 2021 Сподели Публикувано: 6 март, 2021 (редактирано) Вчера следобед я чух в един бар и се сетих за клипа, тъкмо допивахме и отивахме да вземем детето от градина. Хубаво е, че не я слушахме в офис, лошо е, че остаряхме и ваканциите не са същите 🙂 Редактирано 6 март, 2021 от Coo Уха. Тя е от 2001ва. Все едно вчера една приятелка ми я пусна. Отивам да си сипя едно... 5 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 "Батуми"- кавър на популярната едноименна песен на групата "Филипинки" от '60-те: 5 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 А най-интересното е, че видях част от заснемането на клипа на живо. 5 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 На 1.03.2021 г. в 15:29, krasen_denev каза: Вече крещя с пълен глас...."Искам да пътувам!" , "Искам!,Искам!,Искам!" Много сме! Много сме! И дано скоро всички да сме: преди 22 часа, iaia_mama каза: И един Сеул - докато съм на азиатска вълна 🙂 Една от любимите групи на щерката. (а аз се ужасих колко много места разпознах в Сеул само от гледане на корейски драми през последната година 😂) Ако искате да си опресните географията на Франция (споменават се доста градове, в някои от които даже съм била 🙂 ): 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 Нещо и тоя уикенд пък не успях да отскоча до ... Сан Франциско, затова ми остава да си слушам San Francisco Bay Blues, което парче повечето вероятно го знаят в изпълнение на Ерик Клептън, но тук предлгам една друга интересна интерпретация на PETER PAUL & MARY И докато сме около Сан Франциско, малко Смоуки: 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 Аз и в Нови Орлеан не съм бил, но имам мерак, и то най-вече заради музиката (е, и заради Марди Гра и ... там каквото показват момичетата срещу няколко герданчета ) 5 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 Айде малко и от Африка 😊 И сега отново в Европа 🙂 Неапол 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 Lappi (Лапландия) 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 март, 2021 Сподели Публикувано: 8 март, 2021 преди 12 часа, Фил каза: заради Марди Гра Да си дойдем на думата Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 март, 2021 Сподели Публикувано: 8 март, 2021 преди 40 минути , Zaro каза: Да си дойдем на думата То пък вчера по нашия календар беше Заговезни. Връзка към коментар
marycap Публикувано: 13 март, 2021 Сподели Публикувано: 13 март, 2021 Зена - Дженова - Генуа. Любим град, възпят от нейния най-голям поет и музикант- Фабрицио де Андре. Две песни, които са емблема: "Creuza de ma pe Zena", тук изпълнена от 18 от най- известните италиански артисти- Мина, Дзукеро, Франческо Гучини, Ивано Фосати, Кристиано де Андре, Орнела Ванони...всички заедно с Фабрицио де Андре, на генуезки. Втората е "Genova- La citta vecchia" с Фабрицио де Андре. 6 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега