Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Wizz ми подариха приорити за полет резервиран през тяхния сайт.

За други полети с тях направени през посреднически сайтове няма подарък.Може да го дават на посредника.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)
преди 3 минути , dimitrov6 каза:

Wizz ми подариха приорити за полет резервиран през тяхния сайт.

За други полети с тях направени през посреднически сайтове няма подарък.Може да го дават на посредника.

Колко време преди полета го правят?

Редактирано от noshtna_ptica
Публикувано:
преди 11 минути , noshtna_ptica каза:

Колко време преди полета го правят?

Един ден по-рано.

Аз пък тогава за първи път си дадох раницата на гишето,заради повече течности.

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Здравейте!

Имам нужда от съвет - моя приятелка вчера получава мейл за смяна на полета. Тъй като часа я устройва, тя потвърждава и чак след това вижда, че й променят и града от Рим на Милано. Веднага се обадила на кол центъра, но от там й казали, че нищо не могат да направят. Някаква идея може ли да се направи нещо или да се обади още някъде?

Благодарим предварително!

Ами мисля,че след като е потвърдила няма какво да се направи. Трябвало е да прочете добре имейла там има три опции в този случай- да приеме промяната, алтернативен полет или да й върнат парите.

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 2
Публикувано:

И аз с въпрос😄

Резервирала съм полет за Барселона на 14.12 -17.12.18 с идеята да пранувам рожденият си ден на 16.12 там.Сега виждам ,че полета на връщане ми е променен на16,но още нямам имейл за промяната.

Да изчакам или да почна да се саморазправям😁

Публикувано:
преди 6 минути , Rossi16 каза:

И аз с въпрос😄

Резервирала съм полет за Барселона на 14.12 -17.12.18 с идеята да пранувам рожденият си ден на 16.12 там.Сега виждам ,че полета на връщане ми е променен на16,но още нямам имейл за промяната.

Да изчакам или да почна да се саморазправям😁

Аз също имах промяна на полет, която случайно видях през уеб, а имейл дойде след 2 дена. Изчакай трябва да ти пратят

• Благодаря 1
Публикувано:
На 5.10.2018 г. в 14:21, kremm каза:

От кой до кой месец е т.нар. лятно разписание на wizz? Интересува ме конкретно месец Май 2019.

винаги лятното е от последната неделя на март до последната събота (включително) на октомври, тоест когато се сменя времето с час напред и и назад съответно

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес сутринта отхвърлих променен полет, но никаква нотификация не получих и резервацията си седи още в профила. Да чакам до няколко дни ли да се канселира или нещо има проблем? Само накрая ми изписа ,че до няколко дни ще обработят искането и ще получа имейл.

Публикувано:
преди 23 минути , Ivko каза:

Само накрая ми изписа ,че до няколко дни ще обработят искането и ще получа имейл.

Ами те са го написали. 

Винаги може да се обадиш и на безплатния номер по-горе.  За промени по тяхна вина не отказват съдействие.

Публикувано:
На ‎8‎.‎10‎.‎2018 в 10:57, dorita каза:

Здравейте!

Имам нужда от съвет - моя приятелка вчера получава мейл за смяна на полета. Тъй като часа я устройва, тя потвърждава и чак след това вижда, че й променят и града от Рим на Милано. Веднага се обадила на кол центъра, но от там й казали, че нищо не могат да направят. Някаква идея може ли да се направи нещо или да се обади още някъде?

Благодарим предварително!

Аз имах подобен случай и се оправих със звънене 5 мин след като потвърдих, но няма гаранция, че всеки път ще стане.

Някой имал ли е следния случай:  При резервация отиване и връщане чекираният багаж е сложен при обратния полет вместо да е на полета "отиване". Грешката е забелязана едва след  изтегляне на бордната карта (отиване). Възможно ли е  безплатно да се модифицира резервацията и бордната карта така,  че чекирания багаж да е на полета отиване, а не на връщане? 

Редактирано от epetkov
Публикувано:
преди 4 часа, epetkov каза:

Някой имал ли е следния случай:  При резервация отиване и връщане чекираният багаж е сложен при обратния полет вместо да е на полета "отиване". Грешката е забелязана едва след  изтегляне на бордната карта (отиване). Възможно ли е  безплатно да се модифицира резервацията и бордната карта така,  че чекирания багаж да е на полета отиване, а не на връщане? 

Ако изобщо е възможно, ще трябва да пробвате по телефона.

Публикувано:

Нови правила за ръчния багаж от 1 ноември 🤣🤣

Не предполагах, че ще са толкова бързи. На същия принцип като Райън. Всеки закупил билети преди обявените промени ще може да чекира безплатно един куфар до 10кг. 

• Смея се 2
Публикувано:

Аз ли нещо не разбирам или наистина ми променят условията по закупени вече билети? Когато си вляза в резервацията ми пише, че имам право на малък 40см багаж, а не 55!🤬

преди 6 минути , chandni каза:

Аз ли нещо не разбирам или наистина ми променят условията по закупени вече билети? Когато си вляза в резервацията ми пише, че имам право на малък 40см багаж, а не 55!🤬

Толкова може да вземеш със себе си, 55-то ще замине в багажното. Нищо ново, no drama.
image.png.9b4d34f5bf536fafea0926ca7a9120c2.pngimage.png.06659f0766456828c94fb1651cc0bff0.png

Редактирано от iampetko
Публикувано:

Стига да имам право на 55,нямам драма, че ще отиде в багажното... Лошото е, че никъде не пише, че имам право на такъв багаж. 

Публикувано:
преди 1 минута , chandni каза:

Стига да имам право на 55,нямам драма, че ще отиде в багажното... Лошото е, че никъде не пише, че имам право на такъв багаж. 

За пореден път просто така предоставят информация (умишлено разхвърляно, стряскащо като първа реакция и непълно), само и само да си купиш приорити. Аман наистина.

image.png.05ba6087d8e3b59d3268e4a155d80642.png

• Харесвам 2
Публикувано:
22 minutes ago, chandni said:

В пресата пише, че на пътниците купили билет преди 10-ти октомри и пътуващи след първи ноември ще им бъде добавен един чекиран багаж от 10 килограма безплатно. Аз също имам подобна резервация, но все още не са ми добавили безплатния чекиран багаж. Да се надяваме, че скоро ще го направят.

• Харесвам 5
Публикувано:

Стана като при Раян, което мен ме устройва не е болка за умиране при билети от по 10-20 евро.Аз пътувам само с голям салонен 10кг навсякъде и когато отивам да почивка/море и искам да си взема течности мазила и тем подобни вече ще предпочитам да платя за чекиран 10кг и да иде в багажното,а не за 20кв

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Kads
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.