Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Бърз въпрос - ако не си закупя прайорити за полета с уиз до Неапол, и ми разпределят места за тримата пътуващи на различни места, въпреки, че едното е дете под 3 години (но над 2) дали ще мога, въпреки това да седна заедно с детето? Не си представям да пътува между чужди хора, но пък и нямат никаква политика за поне мъничко намаление за дете! Райън имат поне безплатен избор на място за детето (май под 10 години беше) заедно със задължително закупуване на място за възрастния придружител, но с намалена такса. Уиз явно нямат нищо подобно... Какво ще ме посъветвате?

Редактирано от Наслуки
Публикувано:
преди 21 минути , Наслуки каза:

Какво ще ме посъветвате?

Съветвам Ви да не се притеснявате.  Уиз не разделят хората от една резервация, ако в нея има дете.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 29 минути , tch каза:

Като съм с Wizz Priority мога да се чекирам направо на летището или нещо не съм разбрал?

Можеш... Срещу 20€ 😊

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 30 минути , tch каза:

Като съм с Wizz Priority мога да се чекирам направо на летището или нещо не съм разбрал?

Гледам в новите правила, че ще има нещо тово за тези с Wizz Priority, но там пише " специално гише за чекиране, за да чекирате багажа си по-бързо" - т.е. не става ясно дали е само за багажа. Моето лично мнение е, че ще е само за багаж.  

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 минути , Mary каза:

Гледам в новите правила, че ще има нещо тово за тези с Wizz Priority, но там пише " специално гише за чекиране, за да чекирате багажа си по-бързо" - т.е. не става ясно дали е само за багажа. Моето лично мнение е, че ще е само за багаж.  

Да, просто ако имаш Priority и багаж за чекиране, няма да чакаш на дългите опашки, а на отделно гише... Иначе се обезсмисля Priority-то, като ще се редиш по опашки. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Според шефа на Уиз ер с новите A321LR, които ще почнат да получават от следващата година планират да открият полети от Будапеща до Ню-Йорк. За съжаление София Ню-Йорк ще е с малко над техническите възможности на самолета 😞

• Харесвам 1
Публикувано:

При пътуване с деца /2 на брой/ - при чекирането ги сложи и двете с мен, а таткото в другия край на самолета. Дискриминация 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 21 часа, Наслуки каза:

Бърз въпрос - ако не си закупя прайорити за полета с уиз до Неапол, и ми разпределят места за тримата пътуващи на различни места, въпреки, че едното е дете под 3 години (но над 2) дали ще мога, въпреки това да седна заедно с детето? Не си представям да пътува между чужди хора, но пък и нямат никаква политика за поне мъничко намаление за дете! Райън имат поне безплатен избор на място за детето (май под 10 години беше) заедно със задължително закупуване на място за възрастния придружител, но с намалена такса. Уиз явно нямат нищо подобно... Какво ще ме посъветвате?

купувате си места, да ви е мирна глава. То това е идеята на тези авиокомпании. Да се плаща за всяко нещо по отделно и затова пускат цени по 10 евро. Тоест  раздробяват цената. Иначе на много хора не им пука къде сядат. И тези, които са сами.. не си купуват места. А и често тези, които са заедно. Ние сме свикнали хем да искаме евтино, хем вълкът сит, хем агнето цяло.  Разберете, че цените на билетите са просто да телепортират тялото ви от точка до точка. За всичко друго се плаща. Туй е то Low cost

• Харесвам 5
Публикувано:

Да рапортувам, че вчера на летище Шарлероа приорити опашката за полета към София беше с една идея по-дълга от другата. И това още преди да са влезли новите правила в сила.

• Смея се 5
Публикувано:
преди 22 минути , Ardent каза:

Да рапортувам, че вчера на летище Шарлероа приорити опашката за полета към София беше с една идея по-дълга от другата. И това още преди да са влезли новите правила в сила.

и аз имам такива подозрения, поради което се надявам да не ни подарят безплатното priority за полетите ни този уикенд :sleep::biggrin:

Публикувано:
В момента, antea каза:

и аз имам такива подозрения, поради което се надявам да не ни подарят безплатното priority за полетите ни този уикенд :sleep::biggrin:

Никой не те принуждава да го ползваш... 😄 Или поне не на 100%. Ако с Priority отидеш на обикновения check-in няма да те върнат... Виж, обратното не е вярно 🙂 В същото време като имаш Priority и минеш през обикновеното check-in гише, отказвайки се от приоритетното си право, после при качването на борда можеш да се възползваш отново от него, като качиш и големия си ръчен багаж на борда. :girl_wink:

Публикувано:

не те принуждават, ама "подарена къща не се връща' и каквато съм изпълнителна, вече се виждам как клеча на вип-опашката и гледам завистливо 'обикновената' :girl_to_take_umbrage:

• Смея се 5
Публикувано:
преди 7 часа, Ardent каза:

да, и аз рапортувам същото, преди няколко вечери прайорити опашката на летището в Атина беше по-дълга. И тамън тръгнаха от гейта към ръкава и се върнаха, оказа се, че птица се е ударила в самолета когато е кацал минути по-рано и почакахме още час и половина, самолетът излетя след полунощ за София

Публикувано: (редактирано)

Днес екстремна ситуация при кацане в Катаня. При първият опит не се получи (буря и дъжд), заходихме и се върнахме, между другото за пръв път ми се случва. След повторно издигане и доста дълга обиколка при която включиха и светлините на аварийните изходи, при втория опит, слава богу се получи. Доста пребледнели физиономии на слизане, но браво на екипажа и пилотите най-вече- овладяха ситуацията и ни изпратиха с усмивка. 

Редактирано от lyusi
  • Харесвам 10
  • Шок 3
Публикувано:
преди 7 часа, montepinar каза:

да, и аз рапортувам същото, преди няколко вечери прайорити опашката на летището в Атина беше по-дълга. И тамън тръгнаха от гейта към ръкава и се върнаха, оказа се, че птица се е ударила в самолета когато е кацал минути по-рано и почакахме още час и половина, самолетът излетя след полунощ за София

Явно завси от деня или не зам от какво.

В неделя вечерта летях Атина-София и самолета беше 90-95% пълен. Уиз ми подариха съшия ден Приорити и когато започна влизането в самолета имаше точно 3-4 човека с Приорити, даже бях забравил, че имам такава екстра, та се възполвах и минах пред всички.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, 

При опит да закупя билет от сайта на Уиз ми начислява системна такса 20 лв.! Това някаква новост ли е, или аз бъркам някъде?

Публикувано:
преди 6 минути , maybe каза:

Здравейте, 

При опит да закупя билет от сайта на Уиз ми начислява системна такса 20 лв.! Това някаква новост ли е, или аз бъркам някъде?

сега пробвах и няма такова нещо

обаче това е забавно 😁

Screenshot from 2018-10-19 10-18-35.png

Публикувано:

Ох, почнах за кой ли път отначало и накрая пак се появява - за 2 различни полета и при купуване на членство, и без - все я има... Някакъв бъг ще е сигурно.

Публикувано:
преди 18 часа, Ardent каза:

Да рапортувам, че вчера на летище Шарлероа приорити опашката за полета към София беше с една идея по-дълга от другата.

преди 18 часа, antea каза:

преди 18 часа, chandni каза:

Никой не те принуждава да го ползваш... 😄 Или поне не на 100%. Ако с Priority отидеш на обикновения check-in няма да те върнат... Виж, обратното не е вярно 🙂 В същото време като имаш Priority и минеш през обикновеното check-in гише, отказвайки се от приоритетното си право, после при качването на борда можеш да се възползваш отново от него, като качиш и големия си ръчен багаж на борда. :girl_wink:

Аз даже и с priority пак се качвам от последните в самолета, много мразя да вися на опашки ...

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.