Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 52 минути , Capitan Morgan каза:

Та въпроса ми е докога мога да ги мотая с отговора тъй като този полет общо взето ми е резерва 

Правилно си разбрал, можеш абсолютно до последният момент да изчакаш и да си го държиш като вариант. Случвало се и преди и сме си го писали назад в темата.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Capitan Morgan каза:

Билетите са взимани от посредник , но Wizz са си ми пратили потвърждение с код , платена цена ( по - висока от реално платената на посредника ) и  т.н. 

И при мен беше така.

Публикувано:
преди 5 минути , Мари Николова каза:

С мобилна бордна карта от приложението можеш да минеш на повечето летища.Но има и такива,които нямат тази услуга и искат принтирани бордни карти.Зависи от къде пътуваш.

Става въпрос от София до Ница и обратно. Предполагам на нашето летище може, а в Ница?

Публикувано:
преди 4 минути , Моника каза:

Става въпрос от София до Ница и обратно. Предполагам на нашето летище може, а в Ница?

Ето тук на сайта на Раян са изброени летищата,които не приемат мобилни бордни карти.Ница не е сред тях,така че трябва да приемат.Да,на нашето летище може.

• Харесвам 1
Публикувано:
7 minutes ago, Моника said:

Ако имаш вариант (след чекиране) pdf, web и мобилна БК значи се минава с нея. Ако няма МБК- не може.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Мари Николова каза:

Ето тук на сайта на Раян са изброени летищата,които не приемат мобилни бордни карти.Ница не е сред тях,така че трябва да приемат.Да,на нашето летище може.

Само, че темата е за Wizz... 🙂

Публикувано:
В момента, chandni каза:

Само, че темата е за Wizz... 🙂

Преди месеци коментирахме,че списъка на Раян е полезен,независимо с коя авиокомпания пътуваш.Щом дадено летище приема мобилните бордни карти на Раян,то приема такива на всички АК.Раян лети до Ница,а Ница не е в горният списъка,следователно там приемат мобилни бордни карти и на Уиз.:smile:

Ох,уморих се,такива сложни причинно-следствени връзки са ми трудни събота преди обяд.......:laugh:

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 19 минути , aleksandrina каза:

Ако имаш вариант (след чекиране) pdf, web и мобилна БК значи се минава с нея. Ако няма МБК- не може.

Чекирах се от приложението и на бордни карти ми показва самата бордна карта и на нея има код за сканиране. Никъде не виждам формати, в които да мога да я сваля, предполагам това си е мобилната бордна карта.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Capitan Morgan каза:

Wizz са променили разписанието на полет Копенхаген - София на 17.01.2019 и ми предлагат 4 опции :

1. Потвърждавам новия час и си избирам място безплатно 😀

2. Избирам  нова дата или маршрут в рамките на  -14 или + 30 дни от датата на полета 

3. Анулирам и ми връщат 120 % Wizz кредит

4 . Анулирам и ми връщат парите 

Та въпроса ми е докога мога да ги мотая с отговора тъй като този полет общо взето ми е резерва и се надявам да не го ползвам  ? Засега мисля да се прибирам от Йордания , но там нещо не вярвам много на Rayan дали няма да закрият линията до януари . Също така билетите са взимани от посредници от южноамериканските джеткостове и там как стои въпроса с рефънда ?

Аз приех 120%. След това резервирах полет на Уиз с право на промяна, чекиране на летище и чекиран куфар. При престоя в Аман ще преценя дали да чекирам или да сменя датата за друго пътуване.

• Харесвам 2
Публикувано:

Нещо не мога да разбера с багажа какво става-пътувам на 28.10 и се връщам на 31.10- и двете дати са преди 01.11.18. Сега влязох да си погледна резервацията-имам съобщение за промяна на багажната политика, което трябва да приема или откажа. "Подаряват ми " 10кг чекиран багаж като на борда мога да взема малка чантичка(тип раница). В същото време обаче, в резервацията ми стои 1бр. багаж със старите, големи размери. Чуденката ми е , да не би случайно да мога да взема 2бр. багаж -единия давам да се чекира безплатно  и влизам после с малка раничка?

Публикувано: (редактирано)
5 minutes ago, bobole4e said:

"Подаряват ми " 10кг чекиран багаж като на борда мога да взема малка чантичка(тип раница)

Това не отговаря ли на въпроса "да не би случайно..."?

Предполагам няма как да поправят резервациите, затова пращат мейли с "подаръците".

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 2
Публикувано:

Някой да си е получил септемврийския кешбек ? Искам да купувам билети и да го ползвам, ама пак се бавят. (както и цяло лято, де)

Публикувано:
преди 11 минути , bibi каза:

Някой да си е получил септемврийския кешбек ? Искам да купувам билети и да го ползвам, ама пак се бавят. (както и цяло лято, де)

И аз го чакам. 

Публикувано:

Имам следния въпрос.

Пътувам с Уиз еър, имам два ръчни багажа (голям и малък) и закупено "Priority". Мога ли доброволно да оставя големия багаж като чекиран на гише без такса? Благодаря.

Публикувано: (редактирано)

Мисля,че според новата им политика вече не може защото за да вземеш със себе си такъв багаж трябва или да си с приорити или да закупиш чекиран и ако искаш чекиран ще трябва да добавиш такъв към резервацията / и в случая ще можеш да вземеш два 10кг/ ако не бъркам за 10 евро или да чекираш този, който ще носиш на летище за 15 евро

Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 10 часа, Meidj каза:

Имам следния въпрос.

Пътувам с Уиз еър, имам два ръчни багажа (голям и малък) и закупено "Priority". Мога ли доброволно да оставя големия багаж като чекиран на гише без такса? Благодаря.

Защо не ги питаш тях? Понякога отговарят. Лично съм го правил.

Публикувано:

При натрупани различни суми в Wizz акаунта ( букинг , рент а кар , КК дск и т.н ) примерно 5 + 20 + 15  и искам да си купя билет за 100 лв мога ли да сумирам всичко натрупано или ползвам само най- бързо изтичащия кредит в случая 5 лв ?

Публикувано:
преди 3 часа, neuromancer каза:

винаги се използва цялата сума, ако е по-малка от цената на билета

Почти цялата, ако трябва да бъдем точни... 🙂 Наличната сума в акаунта се превалутира по дървения курс на Wizz във валутата, в която се купува билет и се взема само до цяло число, а остатъкът от няколко цента просто "изгаря" 🙂

Пример: Имах 44.86 € в акаунта си, закупих билети за 97.38 лв, при плащането Wizz прихванаха 44,68 € на стойност 90 лв, а останалите 7,38 лв взеха от кредитната ми карта. Сега в акаунта ми останаха 0.18€, които не че са много, но като умножиш така загубените средства по броя на акаунтите в Wizz, използващи бонус, си става една мнооого прилична сума в касичката на авиокомпанията.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.