Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой знае ли какво се случва с линията Лайпциг- Варна? По мои спомени я бяха обявили за целогодишна, а от снощи виждам, че няма полети след 13ти Септември. В някои търсачките ми излизат полети на Уизз след тази дата, което ме кара да си мисля, че просто спират този полет от Варна. 

Публикувано:
преди 12 минути , maia_sg каза:

Някой знае ли какво се случва с линията Лайпциг- Варна? По мои спомени я бяха обявили за целогодишна, а от снощи виждам, че няма полети след 13ти Септември. В някои търсачките ми излизат полети на Уизз след тази дата, което ме кара да си мисля, че просто спират този полет от Варна. 

Вероятно линията е заменена с тази до Бергамо, която стартира 3 дни след последния полет до Лайпциг в същите дни (вторник, събота) и горе долу същите часове.

Публикувано:
46 minutes ago, Loverboy said:

И май беше точно на 72 час… нали така? 

Според моя опит - да. Другото , както вече са писали - 3 месеца валидност на кредитите , ако е по твоя инициатива , 1 година валидност , ако е по вина на Wizz.

Публикувано:
преди 9 часа, Otnesen каза:

Имах впредвид различни цени от Уиз за директен - иначе и аз взех за декември ....Вече са над тази.Часовете са супер ....дано не ги променят.  За тази дестинация под 130 евро не съм намирал цена двупосочен и е с прекачване и поне 7-8 часа пътуване. 

Ами аз летях от Лондон за 9 паунда та не знам 🤣🤣

Публикувано:
преди 15 минути , yordanov каза:

Вероятно линията е заменена с тази до Бергамо, която стартира 3 дни след последния полет до Лайпциг в същите дни (вторник, събота) и горе долу същите часове.

Дано оцелее Бергамо - Варна до юли, че си направих схемичка да си спестя един полет на България Еър.

• Харесвам 2
Публикувано:

Новите дестинации на Уиз са супер! Като ювентинец Торино е добра възможност, въпреки че дните и часовете не са най-добри. 

Маракеш е супер, особено че в Мароко не съм бил и точно натам съм се насочил за следващо пътуване, вече даже взех билети.

Кишинев е интересно място, може да се съчетае с нещо друго. Не съм ходил и в Приднестровието, но не знам дали ще се навия предвид дадени обстоятества. 

За Палма се увеличава конкуренцията и е супер, защото и там не съм ходил. 

Италия си е Италия...въпреки че в тази част не знам кое е интересно, трябва да проуча.

Във Варшава също не съм бил, в други части да 😉

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 16 часа, feel_the_rush каза:

Еххх, не са лоши дестинациите, но пак няма до Канарските острови.... Голямо разочарование....

Не мисля, че ще видим някога полет от София (различен от чартър) до канарските острови. Няма търсене и икономическа логика.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, Пътувко каза:

Торино е добра възможност, въпреки че дните и часовете не са най-добри. 

Часовете са перфектни, дните не са 😁

Хубавото е, че Торино може много лесно да се комбинира с Милано.

• Харесвам 3
Публикувано:

Режат дестинации - лошо, добавят - все на някой са неудобни датите, пък часовете ранни, пък таксито 35 лева, пък автобусът до летището бавно вървял.... 

А сега си представете, че не живеете близо до летище. 

Всичките полети на Уиз и Райън да ги преместят в Пловдив дано! 😂 Да видите вий тогава 🤣

Хайде и няколко за @ДиянаВ в Русе да стоварят. 😘

Няма само един да кълне, я! 😂

• Харесвам 8
  • Браво 1
  • Смея се 22
Публикувано:
Преди 1 час, adreno каза:

Не мисля, че ще видим някога полет от София (различен от чартър) до канарските острови. Няма търсене и икономическа логика.

Ако помня добре, преди около 20 години (2004 или 2005, не помня точно) България Еър пуснаха пробно до Канарските острови. Цената беше толкова безумна, че излезе два пъти по-евтино прекачване през Амстердам. По определени причини, опцията само през Амстердам ставаше в моя случай, но пък оттам има много полети в тази посока, предвид "чудесното" холадско време. Така че дори и да пуснат, ценово е малко вероятно да е атрактивно за колегите от този форум (за една друга клиентела - може). Има е нещо друго. Преди време някъде четох, че заради хаоса в Африка, маршрутът (леко) се е удължил от преди години - вече се лети не по (горе-долу) права линия, а първо до Гибралтар и след това надолу над океана (за това второто съм сигурен от личен опит).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, adreno каза:

преди 12 минути , BPK каза:

Ако помня добре, преди около 20 години (2004 или 2005, не помня точно) България Еър пуснаха пробно до Канарските острови. Цената беше толкова безумна, че излезе два пъти по-евтино прекачване през Амстердам. По определени причини, опцията само през Амстердам ставаше в моя случай, но пък оттам има много полети в тази посока, предвид "чудесното" холадско време. Така че дори и да пуснат, ценово е малко вероятно да е атрактивно за колегите от този форум (за една друга клиентела - може). Има е нещо друго. Преди време някъде четох, че заради хаоса в Африка, маршрутът (леко) се е удължил от преди години - вече се лети не по (горе-долу) права линия, а първо до Гибралтар и след това надолу над океана (за това второто съм сигурен от личен опит).

Да бе, ама от Букурещ има даже до 2 острова, от Будапеща също. При положение, че има такава тотална липса на вазмъжности, какво им пречи да пробват, ей така, една врътка 😆

• Харесвам 3
Публикувано:

Ще кача една снимка на новите маршрути (знам, че вече ги обсъдихме, но да не я режа) и на увеличенията на честотите от София.

wizz-air-new-routes-from-bulgaria-800x392.png

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 34 минути , Argentique каза:

Всичките полети на Уиз и Райън да ги преместят в Пловдив дано! 😂 Да видите вий тогава 🤣

Даже предлагам направо в Асеновград!  :grin:
Екстра са си новите линии, понапазарувах. :yes:

• Харесвам 6
  • Смея се 2
Публикувано:

Странно е наистина , нали стандартът в София вече изпреварва този в Букурещ и Будапеща , и се изравнил с Атина , а дестинациите кът.Само имоти се купуват , а малко се лети 😞

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 50 минути , Zaro каза:

Часовете са перфектни, дните не са 😁

Хубавото е, че Торино може много лесно да се комбинира с Милано.

Тук сме на различно мнение, от години пътувам главно с децата и полет в 6, 7 или в 8, за който трябва да станеш 3 часа поне преди това не е за моя случай. Летяхме доста пъти обедно време, супер е.  

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 15 минути , Фил каза:

Даже предлагам направо в Асеновград!  :grin:
Екстра са си новите линии, понапазарувах. :yes:

Летището е по-близо до вкъщи, отколкото до центъра на Пловдив, хем живея оттатък реката. 🙂

Аз пък нищо не си купих. 😞

В и около Маракеш бяхме 8 дни преди 2 години, в Прага пак тогава, а Ламеция я чакам по 20 евро билет. 😀

Но вероятно ще ида до Прага някой ден заради околията.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 8 минути , Argentique каза:

Аз пък нищо не си купих. 😞

Правилно и ти като мен чакаш да видиш коя отсечка ще оцелее 😆

• Смея се 3
Публикувано:

Взех от събота сутринта, до неделя  следобед до Базел, възможно е само на една дата, когато сменят лятното със зимното разписание, цена 96лв с и без членство.
Ще обиколим селата около Колмар, както и самия Колмар.

Ако остане  време на втория ден ще минем за 1-2 часа през Базел.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 2 часа, adreno каза:

Точно както няма логика и до Маракеш.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 минути , neuromancer каза:

то и Маракеш не е тръгнал още 😀

Аааа, без лоши прогнози. Може пък да го сменят с Тенерифе 😆

• Смея се 1
Публикувано:

Контингентът от Дубай спокойно можеше да прави селфита от Тенерифе, но сега ще има такива от Мароко. 😉

Ако някой, дето се знаем, иска да направим дегустационен уикенд в Кишинев събота-неделя (че друго май там няма какво), да се обажда. 😃 Не мога само на 15 ноември засега. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , Argentique каза:

дегустационен уикенд в Кишинев събота-неделя

Точно това гледах и аз сутринта, че в едната винарна не съм ходил, но прецених че ще си трябва цял ден и с тия часове не се връзва.

Публикувано:

Ще опитат всякакви екзотики ,защото изведнъж от недостиг на машини се оказаха с излишни такива , а тепърва флотилията им ще се увеличава.Дано нацелят печелившите дестинации.

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• stebal
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.