Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

Кишинев , Торино , Маракеш.

Не е задължително да отпадат , достатъчно е да разместят по-сериозно часовете.Заложи на полети за след октомври или за догодина.Мисля при промяна над 2 часа връщат всичко.

При Ryan беше 5 часа, поне април месец така пишеше във възстановяването на сумата. 

1.png.63bfe71c3133238faa59044dcbac719e.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 51 минути , mamaivy каза:

Днес нови дестинации за северните съседи,сред които  Faro и Turku.  В момента са на много приятни цени.

Супер. Преди време Уизеър имаха и София-Турку, ама свърши то.  А Фаро едва ли ще доживеем скоро.

• Харесвам 2
Публикувано:

И Букурещ - Бордо вече има. Вече съвсем не мога да им насмогна😆

За Фаро може и да не тръгне от пролет 2026, но това Бордо ей го дошло през ноември🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:

Уизеър откриват нови дестинации също от Крайова: Париж Бове, Атина, Неапол, Барселона (видинчани да почерпят) 😄

И от Брашов (Неапол, Меминген, Нюрнберг, Милано Малпенса, Рим Фиумичино и Катовице) явно ще базират по един самолет и там.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Hakkâri Spor каза:

Супер. Преди време Уизеър имаха и София-Турку, ама свърши то.  А Фаро едва ли ще доживеем скоро.

Кога е имало Турку от София, че нещо не си спомням… хах

Публикувано:

Преди десетина години и беше за кратко. И от Бургас имаше пък само лятото.  (Някои линии бяха за 1-2 сезона и това е, например София-Сарагоса, София-Маастрихт, това беше около 2010 г. В по-нови времена София-Ейлат Рамон, София-Кутаиси... а пък София-Любек бяха пуснали билетите в продажба и няколко седмици преди първия полет, закриха линията. Имах даже купен билет, смениха ми го за Скопие-Хамбург,  2016 г) 😄

• Харесвам 4
Публикувано:
На 12.08.2025 г. в 16:54, adreno каза:

Информацията за отваряне/затваряне на вратата е параметър, който може да се следи автоматично и независимо и да се излъчва по ACARS 

Което няма общо с полетната документация на пилотите.

На 12.08.2025 г. в 16:54, adreno каза:

Ще му каже, че може да настрои CI 999 във FMS-a и ще успее да спести някоя друга минута, респективно да падне под 3ч закъснение

CI 999 е ограничен от максималната круизна скорост по процедура на дадената компания или максималната круизна скорост зададена от производителя, като на практика с последната не се лети.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 28.07.2025 г. в 14:46, palioto каза:

Не съм се разбързал но си мисля, ако сам ги задействам нещата.Предполагам ще се опитат да ме размотават и изпилят нервите.Горе -долу колко трае целият процес?

Първо се обърни директно към Уиз и чакай отговор. Ако откажат компенсация (отоговор очаквай към 30 дни след клейма), направо ги давай на Аероиск. Там процедурата е 3-6 месеца (при мен стана за 4).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Това нещо ново ли е?

ddeb6c28-9306-4fdc-bba0-7aa301110600.jpg

От няколко седмици е - 8% за Standard и 10% за Premium.

Ще видим как ще ги изчисляват.

• Харесвам 1
Публикувано:

Даже е 7% за Стандарт и Стандарт+.  5% за Лайт членство.

Спестете до 20% от наличните резервации за нови места за настаняване в участващите обекти, посочени със значката „Оферта за бягство“ в резултатите от търсенето и страниците за избор на стая. Спестяванията варират в зависимост от отстъпката, предоставена от обекта. Резервациите трябва да бъдат направени преди 9:59 ч. СЕТ на 30/09/25 г. за престой с настаняване от 28/03/2025 г. и напускане на или преди 30/09/2025 г. Отстъпката важи само за цената на стаята (без допълнителни такси или данъци) и ще бъде приложена автоматично при напускане. Ако направите промени в резервацията си, може да загубите отстъпката си и да дължите пълната сума. Отстъпката не може да се използва заедно с друга промоция, освен отстъпките на Genius. Цените на стаите, обозначени като „Оферта от партньор“, са изключени от тази промоция. Тази оферта се предоставя от участващите места за настаняване и зависи от наличността. До 10% връщане на кредита важи само за престои. Членовете на WIZZ Discount Club Standard и Standard Plus получават 7% кредит обратно, членовете на WIZZ Discount Club Premium и Premium Plus получават 10% кредит обратно от общата стойност на хотелската резервация. Тези, които не са членове, и членовете на WIZZ Discount Club Light получават 5% кредит обратно от общата стойност на хотелската резервация. Номерът на WIZZ акаунта трябва да бъде предоставен по време или след резервацията. WIZZ кредитите ще бъдат получени 64 или повече дни след завършване на престоя. Могат да бъдат спечелени максимум 700 кредитни точки. Прилагат се Общите условия. https://www.wizzair.com/en-gb/information-and-services/partner-services/hotels/terms-of-booking-com#/

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Nikolay Ivanov каза:

Първо се обърни директно към Уиз и чакай отговор. Ако откажат компенсация (отоговор очаквай към 30 дни след клейма), направо ги давай на Аероиск. Там процедурата е 3-6 месеца (при мен стана за 4).

Парите вече ги взех! 😀

Някъде по-горе по темата се похвалих.

Супер бързо ми ги преведоха,без хъм-мън !

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 часа, Ilian359 каза:

700 точки колко лева са? 7 или 700?

Мисли ги като стотинки. 700 точки, 700 стотинки, демек 7 лв.

Вече как ще е след нова година, нямам представа. 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 16 часа, Hakkâri Spor каза:

Мисли ги като стотинки. 700 точки, 700 стотинки, демек 7 лв.

Вече как ще е след нова година, нямам представа. 

С изчислението на wizz може и на 3 евро (вместо 3,50 евро) да стане 😇

Публикувано:

Новата дестинация София-Кишинев става за Флекс - ноември е 21 лв на посока флекс и багаж е 37 лв на посока. Priority е скъпо - 47. 

• Харесвам 8
Публикувано:
На 11.08.2025 г. в 7:00, WanderlustME каза:

Поради незнайно каква причина полетът Краков - София днес ще закъснее с над 5 часа (макар че обратният полет се изпълнява навреме). Вече бях минал през секюрити като получих мейла и успях да намеря служители, които онбордват за Уиз на летището и ме посъветваха да изляза, да мина през чекин деск, за да получа ваучера за храна 😅 

Иначе все още съм с MasterCard DSK Wizz и ще видим дали ще изпратят ваучер за лаундж.

ПП: Полетът за Ница закъснява и са решили да жертват нас и с нашия самолет ще изпълнят Краков-Ница-Краков. 

Минавам само са похваля Уиз - седмица след закъснелия полет преведоха компенсацията без номера и глупости. 

Screenshot_20250818_205914_Revolut.jpg

• Харесвам 8
  • Браво 2
Публикувано:

Мисля, че скоро Уиз може да ни зарадват с полети от Йордания. Информацията е от Фейсбук, да видим дали е достоверна 🙂.

Low cost flights Ryanair and Wizzair to resume Flights to Jordan by the End of This Month

Jordan’s Minister of Tourism and Antiquities, Dr. Imad Hijazeen, announced that low-cost carriers Wizz Air and Ryanair will gradually resume flights to the Kingdom starting late this month. Wizz Air will relaunch its Budapest–Amman route on August 26, operating twice weekly year-round.

According to a statement from the Tourism Board on Sunday, Hijazeen confirmed that the 2025–2026 winter season will see Jordan connected to 18 direct low-cost destinations across Europe through major airlines such as Ryanair, Wizz Air, and Eurowings, operating via Queen Alia International Airport.

He added that Wizz Air will also introduce four direct European routes to King Hussein International Airport in Aqaba during the upcoming winter season, each with two weekly flights. The destinations include Katowice and Warsaw (Poland), Bucharest (Romania), and Sofia (Bulgaria)—further strengthening Aqaba’s position as a leading hub for beach and winter tourism.

• Харесвам 12
  • Браво 1
Публикувано:

Аз се надявам ако нещата с международното положение се пооправят , Wizz да избухнат на Изток. Както им се пътува на едните и на другите там ще е златна мина за Wizz ,  а и са с едни гърди пред Ryanair,  познавайки отлично региона. До другото лято има време да ни зарадват.

• Харесвам 8
Публикувано:

За живеещите в североизточна България 

Wizz пускат доста полети от Тузла , като някои от тях не с обслужват от България като Maastricht

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , stanimir каза:

Тузла не е ли бая далечко от България? 

Тузла е южно от Констанца. за тези които живеят в в района на Добрич, Силистра е по-близко от Варна. За мен е далеч 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.