Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

За Ница четвъртъците са изчезнали (ноември). Дали ще ги върнат? Ако избираш дати от търсачката, пише, че полетът е разпродаден. Ако влезеш да гледаш през списъка, ни един четвъртък няма ноември, а декември - само два.

И ако ги махнат, кога горе- долу уведомяват?

Спойлер

image.png.f2e78545e3a2f30ae7870e7bdc0195ab.png

Публикувано:

Обикновено доста бързо разпращат мейли за канселираните полети.Със сигурност до две седмици преди полета за да не плащат и обезщетения , но доста често почти веднага след като ги свалят от разписанието.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Kiki Johnes каза:

При закъснение на полет се гледат 3ч спрямо часа на излитане или спрямо часа на кацане?

кацане 😉

• Харесвам 3
Публикувано:

Какъв беше срока за приемане на промените при отмяна на полет от Уизз? Ума ли определено време преди предложения нов полет, до което трябва да се потвърдят?

Публикувано:
16 minutes ago, Blago said:

Какъв беше срока за приемане на промените при отмяна на полет от Уизз? Ума ли определено време преди предложения нов полет, до което трябва да се потвърдят?

Не.

• Харесвам 2
Публикувано:
1 hour ago, Blago said:

Аз така седях повече от половин година. Все едно си имаш флекс билет с възможност даже да върнеш парите. Те изначално ме прехвърлиха на алтернативни дати, ама аз не гимподтвзрждавах. Само че 2-3 седмици преди датите на тезимновимполети ми изчезнаха копчета за подтвърждение или отказ. Аз тогава вече знаех че ще мръдна едната дата, та им се обадих на телефона който тук е даден в шапката на темата и през агента ми обясниха, че нещо като месец преди датата на предложения полет махат копчетата. Но това не значи че правото ти за смяна на дата или връшане на пари е махната. Без проблеми бесплатно ми промениха датите които изках по телефона. Бързо дойде и подтвърждение по мейла за новите дати. Билета ми беше от най евтини, без никакви флексове. Тъй че не се коси 🙂

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Нещо ново от Уиз. Току що получих следното съобщение за резервация, която предстои в събота.

Питат предварително дали плановете ти са се променили и предлагат безплатна промяна на полета, като срещу това получаваш кредити. 
Аз няма да мога да летя в събота и се съгласих. Дадоха 125лв кредит и ми преместиха полета за друга близка дата. Можеше и за друга в рамките на 30 дни, но тогава кредитът беше малко по-малко.

IMG_1591.png.07da28c9701669195f897fdc736056db.png

• Харесвам 13
  • Шок 3
  • Благодаря 1
  • Замислям се 4
Публикувано:
преди 34 минути , iMari каза:

До къде е полета и дават ли алтернативни маршрути за рибукване?

София - Ларнака. Нямаше алтернативни маршрути, но то за тази дестинация май си няма.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 22.09.2025 г. в 10:05, Eti* каза:

Имаше представител на ClaimsHelp и той изрази мнение, че според него, ни се дължи обезщетение. Ще видим. 

Тези изобщо не знаят какво говорят и кога се полага и нас ни чакаха на полета от Абу Даби за който изобщо не се дължеше обещетение, а те бяха на 100% сигурни.

На 22.09.2025 г. в 10:09, stanimir каза:

Вече дебнат за проблемни полети и веднага се изстрелват по летищата за клиенти ли ? Като траурните агенции в болниците. Доста интересен подход 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , Ilian359 каза:

Май overbooking алгоритъмът им е излязъл от обхват и се чудят как да замажат 🙂

Ако може да перефразираме една вечна песен - "Too much AI will kill you..."

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Публикувано:

Трябва да взема още един билет за възрастен и после да им се обадя, че да го направят детски и да го добавят към нашата резервация( ако правилно съм разбрала). Въпроса ми е дали има някакво технологично време, което се изчаква това да се случи или се случва на момента при разговора? И още нещо, към резервация на двама възрастни с флекс дали е възможно да се добави дете без закупен флекс?  Ще пътуваме след 2 дни и не ми се ще да се обърка нещо. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 48 минути , maia_sg каза:

Трябва да взема още един билет за възрастен и после да им се обадя, че да го направят детски и да го добавят към нашата резервация( ако правилно съм разбрала). Въпроса ми е дали има някакво технологично време, което се изчаква това да се случи или се случва на момента при разговора? И още нещо, към резервация на двама възрастни с флекс дали е възможно да се добави дете без закупен флекс?  Ще пътуваме след 2 дни и не ми се ще да се обърка нещо. 

Може закупуването на билета да стане и по телефона при разговор с оператора - ще отнеме същото време, даже билета да е закупен предварително. Пригответе КК и номер на вашата резервация. Не е задължително билета на детето да е с флекс.  

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Имам изтичащи кредити и ако може да ми предложите евтини полети с евтин флекс, които да завъртя на по-късен етап. Благодаря предварително 🙂

Публикувано:

Утре летя с децата до Милано, днес се чекирах и получих бордни карти. Преди малко получих мейл, че са ни сменили местата и да си проверя новите борди карти, но на едното дете на бордната карта пише, че е невалидна и да се яви на чек-ин гишето утре. Знае ли някой, какво означава това? 

Публикувано:
преди 1 минута , EliNik каза:

Утре летя с децата до Милано, днес се чекирах и получих бордни карти. Преди малко получих мейл, че са ни сменили местата и да си проверя новите борди карти, но на едното дете на бордната карта пише, че е невалидна и да се яви на чек-ин гишето утре. Знае ли някой, какво означава това? 

За съжаление, да. Означава, че местата са препродадени, тоест продали са повече места, отколкото има в самолета. Скоро имахме такъв случай. Моят съвет е да отидете възможно най-рано на летището, така може да имате шанс, въпреки всичко, да му дадат място. Ако това не стане, ще Ви дадат билет с място номер 0, ще минете проверката и ще трябва да изчакате всички да се качат на самолета. Ако остане свободно място (това означава някой да не се яви), ще го качат, ако няма - не. Опитайте с по-ранното отиване, а ако не стане, бъдете възможно най-близо до персонала през цялото време, защото е много вероятно да има и други хора като Вас. Съответно шансът Ви в този момент е да сте по-настоятелна... Дано съм помогнала с нещо. 

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Kads
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.