Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Моят полет Букурещ-Маастрихт също е отменен, линията се отлага за пролетта. Или няма интерес или достатъчно екипажи, или и двете. Дано поне тази до Порто оцелее.

• Харесвам 1
Публикувано:

За съжаление проблемът с двигателите P&W и приземените самолети се проточва във времето и не е много ясно кога точно ще се реши напълно... 

Wizz Air says a 2027 end to engine disruption is not 'absolute guarantee'

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 часа, ДиянаВ каза:

Почнали са да превалутират по официалния курс. Вчера взех билети за 91.98€ и от точките са ми взели 179.90 лв.

СПАМ: Споделил съм същото тук: 

и отивам в оплаквателната тема, защото @ДиянаВ вече има повече харесвания от мене. 😡

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Привет група, след направена вече трянзакция има ли какво да се направи за да се използват  уиз точки ? Бях цъкнала отметка, че искам да ги ползвам имах доста натрупани, но уви накрая ми изтеглиха от картата цялата сума и точките останаха ....не знам какво съм пропуснала. Има ли смисъл да звъня на съпорти и т.н. ?

Публикувано:
преди 29 минути , Kristinna каза:

Привет група, след направена вече трянзакция има ли какво да се направи за да се използват  уиз точки ? Бях цъкнала отметка, че искам да ги ползвам имах доста натрупани, но уви накрая ми изтеглиха от картата цялата сума и точките останаха ....не знам какво съм пропуснала. Има ли смисъл да звъня на съпорти и т.н. ?

Звъни на платения телефон с молба да ги върнат, като обясниш случилото се. Малко вероятно е да стане, но е шанс да се попадне на мениджър с права да го направи. Може втори опит ,трети.

Иначе има по добър начин, но вече е късно за него - да купиш моментално същите билети с точки и да спориш, че има грешка при тях. Ако не мине не губиш нищо , защото служебно ще отменят втората резервация и ще върнат точките. 

Публикувано:
преди 2 часа, Doctor Who каза:

СПАМ: Споделил съм същото тук: 

и отивам в оплаквателната тема, защото @ДиянаВ вече има повече харесвания от мене. 😡

Боже, даже съм се смяла на поста ти 😃 Ама от 5 август кой ти помни толкова дълго🤪. Извън майтапа, вероятно следващите коментари за превалутирането им при плащане с уиз точки нещо са размили смисъла на поста ти 🙂 Иначе и аз съм купувала с точки в началото на септември, но не съм им проверявала курса, а е било по официалния. Сега една дружка ще ми осребрява билета и затова ги сметнах.

Видях, че не си се оплакал от форумната несправедливост с харесванията, та да взема да се похваля с едно много странно и смешно за столица летище, но за мен симпатично - Букурещ Банеаса. Пътувах до Вроцлав и сега се връщам към Русе. В сряда имаше 4 полета за деня, като не знам дали всеки ден са толкова натоварени😄 И да не мислите, че се засичат - по един на 3-4 часа стига😁 Има 3 гейта на площ като двустаен апартамент с коридор и докато минеш секюрити и вече си при тях😂 Персоналът е много внимателен, няма изнервени и сърдити, въобще топ е🙃

И малко снимков материал за цвят, за да събера повече лайкове 😆

IMG_7858.jpeg.f6bad3553940f9caacee529884875153.jpeg

IMG_7860.jpeg.e9f4cbecacd31d588245e6d4caf9f9b4.jpeg

IMG_7862.jpeg.31fba4933f820792772fc6843f592feb.jpeg

IMG_7861.jpeg.3a5d35dc30220b0b1948289310884c6f.jpeg

При излитането бяхме дали има 50 човека, не знам и ни закараха до самолета с 2 шатъл автобуса. На кацането обаче самолетът беше пълен почти на макс и ни оставиха да си прекосим на собствен ход. Сигурно не са имали толкова бусове 😜

IMG_8289.jpeg.eee5c24d060743f76afeb7c4902ab1f9.jpeg

IMG_8291.jpeg.8a6f32575949b5d91f3d973744345b8d.jpeg

IMG_8290.jpeg.5ac51787777e441573d2f5bb82f4da7a.jpeg

Ще се радват поляците на уикенд с хубаво време ☀️

• Харесвам 26
  • Смея се 3
Публикувано:

Разбичкаха и Торино, махнаха полета в четвъртък, току що получих имейл и ми предлагат други дати или връщане на парите 😉

• Шок 1
Публикувано:

И на мен ми махнаха полета за Торино в четвъртък. Исках връщането да е в събота ,да не е сутрешен полет. Но нямам мейл,а в приложението още нищо не мога да променям.

Публикувано:

Едно питане, което съм сигурен, че е разисквано многократно, но нямам време да ровя - при отменен полет ми излиза единствено опция да получа парите си като Wizz кредит. Няма ли вече вариант да си получа парите в банковата си сметка? Преди години имаше, но сега не ми дава такъв избор.

Публикувано:
преди 26 минути , Guinness каза:

Едно питане, което съм сигурен, че е разисквано многократно, но нямам време да ровя - при отменен полет ми излиза единствено опция да получа парите си като Wizz кредит. Няма ли вече вариант да си получа парите в банковата си сметка? Преди години имаше, но сега не ми дава такъв избор.

Ако ви платил с пари ще върнат в кредити автоматично. После пишеш във формата им и връщат парите. Ако е платено с пари и точки връщат точки. По-рано връщаха пари и точки, но мисля че в последно време е  второто.    

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 часа, Hakkâri Spor каза:

Разбичкаха и Торино, махнаха полета в четвъртък, току що получих имейл и ми предлагат други дати или връщане на парите 😉

Затова никога повече уиз от мен, след свинщината с Абу Даби!

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз също имах полет за 6 ноември за Торино. Но го канселираха , и смених за Бергамо за същия ден без да доплащам . Част от компанията сме с билети на бг еър сряда следобед Варна-СОфия. След това взех и влак italo за 11.90 евро... е и шатъл ще трябва да платя , реално ми скъсяват престоя с 8 часа и променят плановете . Навръщане сме Бергамо->Варна. 

Публикувано:
16 hours ago, new one said:

Затова никога повече уиз от мен, след свинщината с Абу Даби!

Е, айде сега.Да не отиваш на сватба ? С Wizz e така , трябва винаги да имаш резервен план накъде да поемеш ако нещо се обърка.Има достатъчно дестинации за които няма и друга удобна алтернатива.

• Смея се 3
Публикувано:

няма лошо, кой както му харесва

само не разбрах защо с Абу Даби е свинщина, а десетките други спрени полети не

Публикувано:

Плюс това промените на Уиз ти дават възможност да си апгрейднеш първоначалните замисли, ако са имали кусури 😃

Моята отмяна до Маастрихт смятам да я оползотворя така:

#да тръгна един ден по-рано до Айндховен /поначало може и в същия първоначално планиран ден/,

#да пътувам с Фликс до Маастрихт за 6€,

#да направя нощувка в Маастрихт,

#да отделя време за коледен базар във Валкенбург,

#да потегля за Аахен на следващия ден и да продължа пътуването си според първоначалния план.

Така програмата ми започва да диша след корекция на недостатъчните 2-3 дни. Нищо че като почна да мисля вече за 3-4 дни, магеланската лакомия пак може да запали двигателя😄

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 5 минути , neuromancer каза:

И аз не разбирам защо спряха Лисабон, Дубай, Аликанте, Абу Даби и други дестинации, по които Райън лети и очевидно печели. Не разбирам защо нямат полети до Ливърпул или Манчестър, до където от години летят Райън и Изи и цените им традиционно са високи, даже Райън пускат до 4 полета седмично в определени месеци. Не разбирам защо пуснаха Алегро на восоки цени и стигнаха под 100 лева двупосочно. Не разбирам защо пускат Ламезиа Терме и Торино, като има по-добри дестинации в Италия, не разбирам защо са сложили цени до Майорка, на които ще купят единици, а не ги пуснат на 100 евро двупосочно и като тръгне линията да увеличат дните Ибиса също е супер вариант, а като бе искат да летят до Катания да пуснат Палермо. 

Не беле лоша базата в Абу Даби, но не разбирам защо не направила удобни връзки до Малдиви или Шри сламка, а бяха необходими винаги 2 нощувки. 
Силно се надявам да не фалират и да не искам да разбирам защо, ако се случи. 

• Харесвам 9
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 30 минути , ДиянаВ каза:

#да направя нощувка в Маастрихт,

Ох, скоро ми се наложи да гледам за там за една нощувка и под 450 лева на вечер нямаше свободна стая. Доста са надули цените.

Публикувано:

По време на пандемията едва намерих за 100-110 евро нощувка в Маастрихт (единична стая). Там си е цифра винаги.

Ламеция Терме, Алгеро и Кишинев се съмнявам да се задържат дълго. 

Публикувано:
Преди 1 час, Guinness каза:

Ох, скоро ми се наложи да гледам за там за една нощувка и под 450 лева на вечер нямаше свободна стая. Доста са надули цените.

Явно е имало нещо, защото аз гледах за 23.11 - неделя и се намират за 75-80€ за двама хотелска стая. Не съм задълбавала много в търсенето, само за ориентация.

Публикувано:
преди 7 минути , Hakkâri Spor каза:

По време на пандемията едва намерих за 100-110 евро нощувка в Маастрихт (единична стая). Там си е цифра винаги.

Дали не съм проверила предварително?😉 Вместо да ме плашиш, дай ми някой код за Букинг😂

IMG_8297.png.ce4f5d74c3d60dcfd6b3c8c4be0a4aef.png

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, neuromancer каза:

Щото затвориха цяла база и нямаха алтернатива квто летище, а вече бях дал 4000 за нощувки. Платих 3000 с флай Дубай от Истанбул и си оправих нещата, все пак ставаше въпрос за нова година…

а като пуснаха пак линията 2 месеца по-късно като “нова”, вече беше връх на подигравката - искрено им желая бърз и много болезнен фалит!

Публикувано:

Сардиния е топ морска дестинация.

Уважавам избора ви , ама да ме извините че някой ще успее да събере и заведе туристическа група в кучи г*З ( Кишинев).Не и за пари.До Сардиния има дори чартъри от България.Много по-перспективна линия е , дори да не е Олбия или Каляри.

• Харесвам 9
Публикувано:
11 minutes ago, new one said:

Щото затвориха цяла база и нямаха алтернатива квто летище, а вече бях дал 4000 за нощувки. Платих 3000 с флай Дубай от Истанбул и си оправих нещата, все пак ставаше въпрос за нова година…

а като пуснаха пак линията 2 месеца по-късно като “нова”, вече беше връх на подигравката - искрено им желая бърз и много болезнен фалит!

Ами тук ти е грешката , взел си хотел без отмяна чак за НГ с нискотарифна авиокомпания.

• Харесвам 4
Публикувано:

Ами то отдавна е ясно, че с нискотарифни трябва да не се правят неотменими резервации.

И за свързващи полети също е рисковано и трябва да има план Б или възможност за един-два дена буфер.

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• lesy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.