Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой скоро прибирал ли се е от Фиумичино?

Гледам, че всичкото Шенген на Уизз излита от последните гейове на Т1, като чекирането е на Т3.

Синът ми се прибира довечера и се зачудих, като е без багаж, дали не може директно да мине секюрити на Т1?

Нещо такова

Screenshot_20260111-130144~2 (1).png

Публикувано:
преди 32 минути , Звелина каза:

Гледам, че всичкото Шенген на Уизз излита от последните гейове на Т1, като чекирането е на Т3.

Синът ми се прибира довечера и се зачудих, като е без багаж, дали не може директно да мине секюрити на Т1?

Аз се прибирах. Въобще не сме ходили на Т3. Директно на Т1 отива и това е. Бяхме 70 и някой гейт.

• Харесвам 2
Публикувано:

Отдавна не ми се е налагало да взимам чекиран багаж. Каква цена с Flex схемата е ок за 10 кг. към днешна дата?

• Смея се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Яничка каза:

Отдавна не ми се е налагало да взимам чекиран багаж. Каква цена с Flex схемата е ок за 10 кг. към днешна дата?

Яни, свиркай.... иаз искам wizziar  flex

• Харесвам 2
Публикувано:

Братислава-Кошице - началото на февруари има дати по 10 евро багаж + 10 евро флекс. Проверявах вчера, някои дати са с 12-14 евро флекс, просто сменете датата или полета, че понякога има два на ден. 

• Харесвам 7
Публикувано:

Здравейте, в приложението излизат две нови дестинации:

Sofia - Corfu

Sofia - Santander (Spain)

Може и други да има, но не разгледах подробно. Цените (лятото) за Corfu са .......😴 300 евро в посока ......останах без думи....

• Харесвам 15
  • Браво 1
Публикувано:
преди 12 минути , Kiki Johnes каза:

Здравейте, в приложението излизат две нови дестинации:

Sofia - Corfu

Sofia - Santander (Spain)

Може и други да има, но не разгледах подробно. Цените (лятото) за Corfu са .......😴 300 евро в посока ......останах без думи....

Santander e попадение на УИЗ, а цена около 110 евро двупосочно в лятото е топ!

До Корфу летяха последно преди две години, ще паднат цените до/около тези на Райън и ще са по-високи в неделя, в удобните часове.

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , Doctor Who каза:

Santander e попадение на УИЗ, а цена около 110 евро двупосочно в лятото е топ!

До Корфу летяха последно преди две години, ще паднат цените до/около тези на Райън и ще са по-високи тези, в удобните часове.

Само си гледайте цените на нощувките предварително за топ сезона, че хич не са топ. 😃

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

преди 24 минути , Argentique каза:

Само си гледайте цените на нощувките предварително за топ сезона, че хич не са топ. 😃

Всичко в района си струва и времето, и парите! 🙂  Бързо търсене за първата седмица на юли, а 50 километра в едната или в другата посока по брега е още по-вдъхновяващо.  

image.png.5376f91b6ed33823dff13add8c841cd8.png

https://hotels.urlaubspiraten.de/Hotel/Search?checkIn=2026-07-04&checkOut=2026-07-11&curr=EUR&forceCurrencyChange=1&forceLanguageChange=1&hotelId=3891609&label=psb_web_result_list%26subBrand%3DViajerospiratas&lang=es&optimizeRooms=0&rooms=2&subBrand=Viajerospiratas&token=7fe276&userCountry=ES&utm_source=holidaypiratesde&userInteractedWithFilters=1&userSearch=1&overlay=&priceMax=153&layout=map

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 20 минути , Doctor Who каза:

Всичко в района си струва и времето, и парите! 🙂  Бързо търсене за първата седмица на юли, а 50 километра в едната или в другата посока по брега е още по-вдъхновяващо.  

image.png.671800b18d1e75355fde7d0d263d92f4.pnghttps://hotels.urlaubspiraten.de/Hotel/Search?checkIn=2026-07-04&checkOut=2026-07-11&curr=EUR&forceCurrencyChange=1&forceLanguageChange=1&hotelId=3891609&label=psb_web_result_list%26subBrand%3DViajerospiratas&lang=es&optimizeRooms=0&rooms=2&subBrand=Viajerospiratas&token=7fe276&userCountry=ES&utm_source=holidaypiratesde&userInteractedWithFilters=1&userSearch=1&overlay=&priceMax=153&layout=map

Може, просто аз имам билети за август за района и ще ги върна, понеже нощувките са ми извън бюджета.
Ето една в Сантандер август, букинг, 8+, най-базови стаи с баня - най-ниските цени. Заслужава, не заслужава - при мен е това положението.

image.png.ab17afd5b576ae36e62da379325b3ad1.png

• Харесвам 4
Публикувано:

Супер дестинации, с удоволствие бих посетил Сантандер през пролетта! Аз се надявам да ни зарадват с Каламата и Кефалония 😀. Гледам, че пуснаха полети до Кефалония от Букурещ и Будапеща, и до Каламата от Тирана и Будапеща, дано и нас да ни огрее. 

• Харесвам 2
Публикувано:
37 minutes ago, Doctor Who said:

https://hotels.urlaubspiraten.de/Hotel/Search?checkIn=2026-07-04&checkOut=2026-07-11&curr=EUR&forceCurrencyChange=1&forceLanguageChange=1&hotelId=3891609&label=psb_web_result_list%26subBrand%3DViajerospiratas&lang=es&optimizeRooms=0&rooms=2&subBrand=Viajerospiratas&token=7fe276&userCountry=ES&utm_source=holidaypiratesde&userInteractedWithFilters=1&userSearch=1&overlay=&priceMax=153&layout=map

....Иии , включвам хронометър до колко време ще започне мрънкане , че полета е ранен , такситата от другия край на София скъпи , от Дружба и Младост пък евтини , но се мръщят , наблизо в квартала няма спирка на нощния автобус за летището и т.н.

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 34 минути , stanimir каза:

....Иии , включвам хронометър до колко време ще започне мрънкане , че полета е ранен , такситата от другия край на София скъпи , от Дружба и Младост пък евтини , но се мръщят , наблизо в квартала няма спирка на нощния автобус за летището и т.н.

Стискам палци да стане така! Аз се притеснявам тур. агенциите да не го изкупят този полет на днешните цени и да налазят дестинацията.

Целта ми е Сан Себастиан и се зарадвах на Сантандер. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Сан Себастиан е супер, съчетах го с Билбао преди 2 г (с кацане в Билбао), така и не посетих Сантандер. Та сега се зарадвах, че са пуснали Сантандер. Но с този сутрешен час на връщане... се отказах от идеята.  Да видим как ще са с разписанието след края на октомври.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 минути , Hakkâri Spor каза:

Сан Себастиан е супер, съчетах го с Билбао преди 2 г (с кацане в Билбао), така и не посетих Сантандер. Та сега се зарадвах, че са пуснали Сантандер. Но с този сутрешен час на връщане... се отказах от идеята.  Да видим как ще са с разписанието след края на октомври.

Айде не издребнявай. Аз като ходих беше с прекачване и в двете посоки, така че алтернативи винаги има 🙂

Една тобра пари беше дал за прекачване до Молдова все пак...

• Харесвам 4
  • Смея се 6
Публикувано:

преди 1 час, stanimir каза:

....Иии , включвам хронометър до колко време ще започне мрънкане , че полета е ранен .....

преди 45 минути , Hakkâri Spor каза:

.... Но с този сутрешен час на връщане... се отказах от идеята.  

🙂 

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 12
Публикувано:

Ами както знаем Уиз обичат промените и най-вероятно ще ги променят тези часове някак си до Испания не ми се вижда такъв час 😆😆

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 32 минути , stanimir каза:

Споко , Ryanair сега ще пуснат в 07.00 😉

Райън не обявиха ли, че режат почти всички полети до северна Испания?

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Публикувано:
1 hour ago, master_of_germs said:

Райън не обявиха ли, че режат почти всички полети до северна Испания?

Да бе , но нали не вярваме, че ще оставят Wizz да си разиграва коня ?

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
4 hours ago, Argentique said:

Корфу юни има и по 20€ вече с wdc

image.png.81d9158b4552de0acec468d35f8dba5d.png

Да, вече смениха цените с нормални. Аз когато ги видях на обед бяха "страшни" направо 🙃

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• nadia
    • frequent_flyer
    • kakadu
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.