Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Дани Магелани
Публикувано:
преди 23 минути , samuraika каза:

За много години и много пътешествия! 

Бърз въпрос, почти философски....

Ще пътувам до Ница това лято ( последните дни на юни за седмица). Според вас кога е най-удачно да си купя билет? Смъкват ли малко през разни кампании или за популярно време и дестинации си продават по-малко и цените са все нагоре докато напълнят самолета? 

Благодаря за съветите. 

Ако пътуването е София-Ница, вземи си еднопосочни билети с флекс на Уиз, за да си гъвкава.

• Харесвам 1
Публикувано:

Миналата година , 2 седмици преди полета купих билети за 30 май-1 юни, за 50 евро отиване и връщане. Ама както каза колегата по-нагоре, проблема става с настаняването, остават не чак толкоз хубави и еврини варианти, та ако цената не е много над 50 еврака двупосочно, бих взел сега. 

Ако изкате да си поиграете, може да се логнете в google flights и да сложите нужнитв дати да ги наблюдава и да ви праща мей при движение нагоре/надолу. Тук таме даже и графики дава как цената се движеше.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, phasma каза:

Миналата година , 2 седмици преди полета купих билети за 30 май-1 юни, за 50 евро отиване и връщане. Ама както каза колегата по-нагоре, проблема става с настаняването, остават не чак толкоз хубави и еврини варианти, та ако цената не е много над 50 еврака двупосочно, бих взел сега. 

Ако изкате да си поиграете, може да се логнете в google flights и да сложите нужнитв дати да ги наблюдава и да ви праща мей при движение нагоре/надолу. Тук таме даже и графики дава как цената се движеше.

Много добра идея, благодаря.

Публикувано:
преди 4 часа, samuraika каза:

Бърз въпрос, почти философски....

Ще пътувам до Ница това лято ( последните дни на юни за седмица). Според вас кога е най-удачно да си купя билет? Смъкват ли малко през разни кампании или за популярно време и дестинации си продават по-малко и цените са все нагоре докато напълнят самолета? 

Благодаря за съветите. 

Привет, аз използвам този сайт за следене на цените, досега не ме е подвеждал:

https://www.airhint.com. Има го и като приложение. Показва в процент какъв е шансът за покачване/намаляне на цената и дали е добър момент за закупуване.

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 45 минути , radi777 каза:

Здравейте!

Възможно ли е да се добавят нови пътници към вече съществуваща резервация?

Не. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, Kristiyan Desev каза:

Привет, аз използвам този сайт за следене на цените, досега не ме е подвеждал:

https://www.airhint.com. Има го и като приложение. Показва в процент какъв е шансът за покачване/намаляне на цената и дали е добър момент за закупуване.

Чудничък сайт! Мерси! Но защо няма опция за гъвкави дати....или аз нещо не го намирам? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 22 часа, samuraika каза:

Чудничък сайт! Мерси! Но защо няма опция за гъвкави дати....или аз нещо не го намирам? 

Няма такава опция или поне аз не съм открил. Трябва да се слагат дата по дата спрямо полетите на Уиз, за да даде статистика. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте. Направих резервация, като усвоих всички точки и имах сума за доплащане. Въведох данни на картата и преди да платя, видях, че едната дата е грешна и в отказах. Обаче имам номер и е със статус "Очаква плащане" и точките са усвоени. Като не платя, ще ми възстановят ли точките?

Публикувано:
преди 5 часа, lesy каза:

Здравейте. Направих резервация, като усвоих всички точки и имах сума за доплащане. Въведох данни на картата и преди да платя, видях, че едната дата е грешна и в отказах. Обаче имам номер и е със статус "Очаква плащане" и точките са усвоени. Като не платя, ще ми възстановят ли точките?

Здравейте, доста специфичен въпрос. Има логика и в двете посоки, може би трябва някой да е минал през нещо подобно, за да знае отговора. По принцип пише, че не се възстановяват, но в случая има прекъснат процес. 

Публикувано:

Сещам се в изминалата година за поставили като въпрос подобна ситуация. Ако се съди по това, че не са сподели последващото развитие, най-вероятно не са имали с какво да се оплачат и затова не са писали😉

@lesy, предполагам ще ти върнат точките - къде да отидат, ако нямаш резервация, успех 🤞

• Харесвам 1
Публикувано:
На 3.01.2026 г. в 18:26, lesy каза:

На БГ номера не отговаряха в почивните дни. След 48 часа получих съобщение, че резервацията е канселирана и точките ще бъдат в профила до 6 часа. Възстановиха ги.

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ако има магеланци, на които уиз са им отказали компенсация за закъснял полет, може да се пробват през ГВА. След като получих отказ на клейма за закъснелия ни полет с над 4 часа от Ереван до София през септември, без никакви обяснения на какво се дължи този отказ, писах на ГВА и днес получих имейл да си пратя данните на банковата сметка. 

• Харесвам 12
  • Благодаря 2
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 18 часа, stanimir каза:

Кога големият клуб е станал 100€ ?

IMG_20260107_201051.png

Не беше ли още преди 7-8 месеца? Тогава даваха шанс да се откажеш, но беше сложна процедурата и аз лично не успях да го махна и да ми върнат оставащата разлика за неизползвани месеци. Имаше и успели да го направят. Та не е ново, от пролетта е

Публикувано:
преди 27 минути , Ivko каза:

Не знам за клуба ама се чудя до кога ще офертата с КК на Уиз 😁

Тихо, да не чуе дяволът!

• Шок 1
  • Смея се 4
Публикувано:
На 1.01.2026 г. в 11:55, samuraika каза:

За много! :smile3:

Цитат

...

Ще пътувам до Ница това лято ( последните дни на юни за седмица).

За миг се зарадвах, че Wizz са пуснали линия до Япония. :grin:

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Не са ми заредили кредити от резервация в Букинг, която е усвоена преди 66 дни. Не намирам някъде да е посочен срок, в който ги зареждат. Какви са ви наблюденията? Колко да чакам, да им пиша ли? 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Jenbel каза:

Не са ми заредили кредити от резервация в Букинг, която е усвоена преди 66 дни. Не намирам някъде да е посочен срок, в който ги зареждат. Какви са ви наблюденията? Колко да чакам, да им пиша ли? 

За резервация 8-10.10 точки в Уиз получих на 11.11. Моите точки бяха към 5-6€, ако е от значение.

Това излиза в условията им:

2.3. Ще получите кредитите си за Wizz Air 64 или повече дни след приключване на престоя си. 

2.4. Ще положим разумни усилия да отпуснем Кредита в рамките на 64 дни след престоя ви в хотела, в който сте направили резервацията си.
https://www.wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/partnyorski-uslugi/hoteli/usloviya-na-booking-com

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 часа, Jenbel каза:

Няма срок, малко е пожелателно ...

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• manina
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.