Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, stanimir каза:

Да бе , но нали не вярваме, че ще оставят Wizz да си разиграва коня ?

В интерес на истината, тази година пуснаха нови дестинации, от които не можем да се оплачем. Щеше да са интересни едни Канари, но и на Сантандер ще сме доволни + Мороко и Аман. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Ако пуснат Канари не мога да си представя колко ще струват, но ще е повече от Португалия или надали някой от нас ще лети.

залагам на намаления поне 100€ в посока и вече нагоре.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

залагам на намаления поне 100€ в посока и вече нагоре.

Защо от София да е по-скъпо от Букурещ?

За около 100Е има отиване и връщане дори за другата седмица с доста голям избор на дати...

image.png.24aa06f4008254730cae661aa532f501.png

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, Alexander каза:

Ако пуснат Канари не мога да си представя колко ще струват, но ще е повече от Португалия или надали някой от нас ще лети.

Луфтханза имат често добри цени до Канарските (Лансароте, Тенерифе, Фуертевентура, Гран Канария) през MUC/FRA и без да има промоции.  Да, по-дълго е пътуването, но има варианти с отиване сутрин/обед и връщане следобед/вечер 😉

От Букурещ W!Zz имат отдавна полети до Канарските, те винаги са крачка преди нас. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте,
имам въпрос относно спортния багаж. Ако закупя „спортна екипировка“, мога ли да чекирам ски екипировка (ски/щеки/обувки) като част от него?
Интересува ме дали има допълнителни изисквания или ограничения.
Благодаря предварително!

Публикувано:
преди 12 часа, Божидар каза:

Здравейте,
имам въпрос относно спортния багаж. Ако закупя „спортна екипировка“, мога ли да чекирам ски екипировка (ски/щеки/обувки) като част от него?
Интересува ме дали има допълнителни изисквания или ограничения.
Благодаря предварително!

Ако влиза в тези размери и кг...

image.png.b6f87462ae6c6087891150d461cdec45.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

То това е спортна екипировка: ски, дъска за сърф, велосипед, такива големи неща, които не влизат в обикновен багаж. 

Публикувано:
На 12.01.2026 г. в 4:26, Loverboy каза:

Братислава-Кошице - началото на февруари има дати по 10 евро багаж + 10 евро флекс. Проверявах вчера, някои дати са с 12-14 евро флекс, просто сменете датата или полета, че понякога има два на ден. 

Така е, но аз като ги смених билетите ми сложи още парички отгоре, поне 30 евро отгоре ми дойде. 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 32 минути , ZORI каза:

Така е, но аз като ги смених билетите ми сложи още парички отгоре, поне 30 евро отгоре ми дойде. 

Слага отгоре, ако новата дестинация/билет е по-скъп - купих билет за 20 евро Братислава-Кошице и смених на 30 евро от София и ми поиска разликата от 10 евро. 

• Харесвам 2
Публикувано:

да отбележа, че ако плащате с банков превод билет на уиз, то вече нямат сметка в България (в Ситибанк), а трябва да се плати по сметка в Ситибанк (великобритания), т.е. пригответе си съответната сума за банкови такси за превод извън ЕС. Не знам дали това е временно явление, заради приемането на еврото, но в момента е така и е доста набутващо

• Харесвам 1
  • Замислям се 3
Публикувано:
На 13.01.2026 г. в 4:04, Loverboy каза:

В интерес на истината, тази година пуснаха нови дестинации, от които не можем да се оплачем. Щеше да са интересни едни Канари, но и на Сантандер ще сме доволни + Мороко и Аман. 

Ами, аз днес на 36 евро на посока до Сантандер не можах да издържа. От много години ми е мерак. Дълъг уикенд в началото на юли е запазен.

• Харесвам 10
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, stormbringer каза:

Ами, аз днес на 36 евро на посока до Сантандер не можах да издържа. От много години ми е мерак. Дълъг уикенд в началото на юли е запазен.

Свалиха цените с 20 евро в посока за 2 дни - или няма никакво търсене, или си създават търсене, но не ми звучи като да издържи дълго тази линия. Ще е тип Кишинев или ламеция терме - дано греша

• Харесвам 3
Публикувано:
6 minutes ago, new one said:

Свалиха цените с 20 евро в посока за 2 дни - или няма никакво търсене, или си създават търсене, но не ми звучи като да издържи дълго тази линия. Ще е тип Кишинев или ламеция терме - дано греша

За Кишинев нали се писа ,че полетите са пълни с украинци.Може би наистина те са таргет групата и за всеобща изненада линията да вземе да оцелее.Доста има вече в България.

• Харесвам 6
Публикувано:
В момента, stanimir каза:

За Кишинев нали се писа ,че полетите са пълни с украинци.Може би наистина те са таргет групата.Доста   има вече в България.

Ми те и руснаците иж бяха таргет на полетите до Ереван. 🤓 и всички стански републики на базата в Абу Даби - честно, на уиз безкрайно много им липсва стратегическото планиране и го играят само проба-грешка, което рефлектира върху пътниците в крайна сметка и го играем и ние тука има-тука немЪ

• Харесвам 5
Публикувано:

Че какво му е лошото - пускат дестинации, посещаваш ги, после ги сменят с нови и така все има място, на което не си ходил 😄

• Харесвам 15
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
5 hours ago, new one said:

да отбележа, че ако плащате с банков превод билет на уиз, то вече нямат сметка в България (в Ситибанк), а трябва да се плати по сметка в Ситибанк (великобритания), т.е. пригответе си съответната сума за банкови такси за превод извън ЕС. Не знам дали това е временно явление, заради приемането на еврото, но в момента е така и е доста набутващо

Аз вече се набутах яко - 31 евро. Но като не внимава човек в час - така се получава. Разцъках след това опции и евентуално (не съм сигурна) бихме могли да избегнем тези високи такси, ако платим във форинти, защото там сметката се води CITI Bank Europe.

• Харесвам 1
  • Шок 4
Публикувано:

Принципно ако трансфера се прави с Wise/Revolut таксите са чувствително по-малки от тези на банките.

• Харесвам 7
Публикувано:

И аз се прецаках с 50 евро на посока, сега са по 35. По принцип са с флекс и мога да ги махна, но така ще загубя 10 евро и се губи смисъла 🥹🤣 

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 12 часа, new one каза:

Преди няколко дни пращах £2300 до Великобритания. Таксата за трансфера на Револют беше едва £2.30, а при сума £100-200 таксата ще е под 1 паунд. С пращане на евро е същото. Набутването е само с нормалните банки, както обикновено.

Относно врътката с багажите. Откакто пуснаха Кошице-Братислава вече няколко пъти взимам директно All In & Full Flex тарифата за смешните €43 и после сменям билета на каквото ми трябва. Така имам включени абсолютно всички Уиз екстри (32 кг чекиран, избор на премиум седалка, приорити + голям ръчен, флекс, летищен чекин и тн) и въобще не го мисля. Понякога само extra legroom седалката на първи или авариен ред струва €30-40, а така си влиза в пакета.

• Харесвам 30
  • Браво 1
Публикувано:

Аз не знам защо бързате да купувате билети на обявена преди няколко часа линия все едно не знаем ценообразуването. Иначе не знам и аз тази линия до Сантандер, колко и дали ще издържи малко не е толкова популярна дестинация въпреки, че има много какво да се види и прави там и най-малко ще се ползва за отправна точка за Билбао и Сан Себастиан. Като цяло северна Испания е много добре целия бряг от Сантиаго до Биариц има 6-7 града.

• Харесвам 6
Публикувано:

Ако съм купила билет и сега искам да купя и билет за дете на 4 години после ще мога ли да чекирам само него? Или трябва да направя предварително нещо?

Публикувано:
преди 14 часа, Георги Матеев каза:

Преди няколко дни пращах £2300 до Великобритания. Таксата за трансфера на Револют беше едва £2.30, а при сума £100-200 таксата ще е под 1 паунд. С пращане на евро е същото. Набутването е само с нормалните банки, както обикновено.

Относно врътката с багажите. Откакто пуснаха Кошице-Братислава вече няколко пъти взимам директно All In & Full Flex тарифата за смешните €43 и после сменям билета на каквото ми трябва. Така имам включени абсолютно всички Уиз екстри (32 кг чекиран, избор на премиум седалка, приорити + голям ръчен, флекс, летищен чекин и тн) и въобще не го мисля. Понякога само extra legroom седалката на първи или авариен ред струва €30-40, а така си влиза в пакета.

Wait wait wait после не ти ли иска разликата до същата тарифа по другата дестинация?

Георги Матеев
Публикувано:
преди 4 минути , Jorro каза:

Wait wait wait после не ти ли иска разликата до същата тарифа по другата дестинация?

Не 😉 Проверено вече 4 пъти с най-различни маршрути.

• Харесвам 6
  • Шок 1
Публикувано:
преди 6 часа, Ivko каза:

Аз не знам защо бързате да купувате билети на обявена преди няколко часа линия все едно не знаем ценообразуването. Иначе не знам и аз тази линия до Сантандер, колко и дали ще издържи малко не е толкова популярна дестинация въпреки, че има много какво да се види и прави там и най-малко ще се ползва за отправна точка за Билбао и Сан Себастиан. Като цяло северна Испания е много добре целия бряг от Сантиаго до Биариц има 6-7 града.

Бърза се, щото на специфичните дати около празниците се качват бързо, особено ако има и някоя агенция - тогава расте с минути. Но всеки си носи кръста с изборите си - дано линията удържи, все пак е доста по-смислена от ламеция, но пък финансово е почти двойно като път. Аз вече две години се каня да ходя натам извън зимните месеци, затова се прежалих за 5-8.09, пък квото стане 

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Niceday
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.